Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח עונה הבאה יחליפו חלק מהם, גם טופגיר החליפו הרבה אנשים

כמו שקרה בטופ גיר אמריקאי ואוסטרלי.

לקחו מנחים, ראו שלא הולך, בעונה השניה החליפו אותם, והתוכניות נהיו מהנות בזכות עצמן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שני פרקים - הגינגי בלתי נסבל, הראיון עם האורחים מיגע (מה זה הטמטום שכל אורח אומר מה האורח השני עושה ומה הסיפור עם בוא נמחא כפיים למי היה את האוטו הראשון היותר מגניב ?!) אבל המסלול שלהם שהוא חצי בוץ והמיני זה רעיון נחמד (רק אני תוהה איך אחרי זה הם מנקים את המסלול בשביל סטיג והקפות רגילות?) והאמת שג'ואי דווקא מסתמן החלק הכי בסדר בכל הדבר הזה בנתיים לדעתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא יודע מה איתכם תנסו להגיע לסדרה מנקודת מבט קצת שונה, פרק 1 ו2 באמת היו משעממים אבל בוא נדבר על השלישי, R8, F12 TDF, פוקוס RS וקן בלוק לקינוח, אני נהניתי לצפות, כמובן שהחלק של הכוכבים במיני קופר אני מדלג (והייתי מדלג על החרא הזה גם בעונות הקודמות)

פורסם

עדיין מעניין יותר מהטופ גיר החדש

_i8UnUTLwt4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתם חושבים שהוא רומז פה על משהו?:)

ג'יימס מאי גאון :D

I70lhj98dqA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לא יודע מה איתכם תנסו להגיע לסדרה מנקודת מבט קצת שונה, פרק 1 ו2 באמת היו משעממים אבל בוא נדבר על השלישי, R8, F12 TDF, פוקוס RS וקן בלוק לקינוח, אני נהניתי לצפות, כמובן שהחלק של הכוכבים במיני קופר אני מדלג (והייתי מדלג על החרא הזה גם בעונות הקודמות)

https://www.carthrottle.com/post/last-nights-top-gear-was-the-finest-episode-of-the-series-and-arguably-one-of-the-best-in-recent-times/

פורסם

רק אני שונא את כל הROADTRIPS המעצבנים האלה שפרק שלם הם באפריקה נוסעים או בונים איזה רחפת? הדבר הטוב היחידי בעונה החדשה זה שהפסיקו עם זה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

הפוך, גוטה. ה-road trips היו גולת הכותרת, משהו שכל אחד יכול לצפות בו וליהנות. דווקא המבט מהצד המוטורי שבו אשכרה נוסעים בדרכים הממשיות של המדינות הכי נידחות/מסוכנות נותן לך זווית ראייה ששום תוכנית טלוויזיה יכולה לספק.

עד שלא ראיתי את התוכנית על עיראק לא היה לי מושג איך באמת נראה האזור ההוא בחיי היום יום, ועד שלא ראיתי את התוכנית על אוגנדה לא באמת קלטתי מה הן דרכים אפריקאיות באמצע שום מקום, עם הבוץ והמכשולים והמקומיים שמורגלים בחילוץ יומיומי של רכבים.

אז נכון שזה לא בדיוק מוטוריקה, אבל אם תשווה את זה לתוכנית טובה (למשל, של אייל פלד) - איפה "מרגישים" יותר את השטח?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הפוך, גוטה. ה-road trips היו גולת הכותרת, משהו שכל אחד יכול לצפות בו וליהנות. דווקא המבט מהצד המוטורי שבו אשכרה נוסעים בדרכים הממשיות של המדינות הכי נידחות/מסוכנות נותן לך זווית ראייה ששום תוכנית טלוויזיה יכולה לספק.

עד שלא ראיתי את התוכנית על עיראק לא היה לי מושג איך באמת נראה האזור ההוא בחיי היום יום, ועד שלא ראיתי את התוכנית על אוגנדה לא באמת קלטתי מה הן דרכים אפריקאיות באמצע שום מקום, עם הבוץ והמכשולים והמקומיים שמורגלים בחילוץ יומיומי של רכבים.

אז נכון שזה לא בדיוק מוטוריקה, אבל אם תשווה את זה לתוכנית טובה (למשל, של אייל פלד) - איפה "מרגישים" יותר את השטח?

ללמוד גאוגרפיקה מטופ גיר זה כמו ללמוד פסיכולוגיה מהאח הגדול. הכל מוקצן ולצורך בידור בלבד.

מפה לשם אין נכון או לא נכון. זאת דעתי ורק שאלתי אם יש מישהו שאיתי בדעה :)

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

בגלל הסגמנטים והפרקים האלו טופ גיר קלעה לקהל רחב מאוד.

אחותי ישבה לפעמים לראות פרקים כי בלי קשר למוטוריקה, 3 בריטים בגיל העמידה, ועוד טיפוסים כמו השלישיה הזו, זה בידור עילאי.

אני, כהדיוט עם קצת ידע טכני אבל 0 נסיון בנהיגה ספורטיבית רצינית כלשהי, נהניתי מאוד גם מהסגמנטים היותר מכווני מוטוריקה וגם מהשטויות.

אולי כי לטעמי מכוניות קיצון הן בעיקר דוגמה להנדסה מדהימה בכל פן וחשיבה מחוץ לקופסה

• תוכן חדש...