Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב חברים,

כמו שנאמר בכתורת יש לי מאזדה 3 2010, פנס ימני חדש(הוחלף לפני 4 חודש) נקנה והוחלף במורשה(אחריות מורשה לפנס כנאמר על ידם היינה 3 חודשים).

אתמול לפני שטיפת הרכב, אחרי שאיבה וניקוי פנים, אני בא לעשות שטיפה ואני רואה שכל הפנס מלא אדים, טוב סיימתי תשטיפה, וקפצתי היום למוסך באיזור שלי כדי שיראו ואולי יגידו מה הבעיה.

הם טוענים שאין מצב שיש דליפה בפנס, כמו כן נשאל אם הוחלפה מנורה לאחר שהם החליפו את הפנס, אמרתי להם כן, הוחלפה מנורה לאורסום נייטבריקר מקורית ואורות חניה לד גרמניות, הם טוענים שביצעתי את ההחלפה לא כמו שצריך ושנכנס לחות דרך האטם של הנורה(יתכן פגום) ובכדי לא לפגוע בפנס(שלא יעכר בגלל מים בפנים) יש צורך לפרק את הפנס וליבש אותו כמה שעות עם לחץ אויר ומקום חם. אם אני רוצה הם יכולים לעשות אתזה תמורת 200 שקל(כי צריך לפרק את הפנס וכדי לפרק אותו צריך להוריד טמבון וזה לוקח לא מעט זמן), כמו כן הם רוצים לשים לי נורה חדשה שי לטענתם האטם נורה פגום(אני יודע שאת האטם אני יכול להוריד, הבאתי להם את האטם של הנורת ספייר של פיליפס שהייתה לי לפני).

מה שלא מובן לי זה שכל החורף הייתי עם הנייט בריקר ולא הייתה לי שום בעיה של מים נזילה או אדים(ושלא נדבר על שטיפה שבועית).

מה יכולה להיות הבעיה, הרכב לא קיבל שום מכה באיזור.

תודה לעוזרים והמשך יום מעולה,

איליה

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • ספונסר פורום
פורסם

הפנס הוא מקורי או תחליפי?

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

לא בדקתי אני יודע שיש עליו בוודאות מדבקה תוצרת טיוואן ומיקום נורות וסוגים ומדבקה עם כיתוב" בעת הסרת מדבקה זו תבוטל האחריות" או משהו בסיגנון

בסוף עשיתי יבוש עם ל"א ופירוק כל הנורות והחזרה, נקווה שהמנורה פשוט לא ישבה טוב עם האטם

• תוכן חדש...