Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט האם כדאי להחליף את הרכב הנוכחי או להשאיר

wowohw
שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

יש ברשותי כרגע הונדה סיוויק 2006 ( צורה קודמת ) וכרגע הקילומטראז עומד על 163 אלף קילומטרים.

הרכב מאוד מושקע יפה והכי חשוב מטופל מעבר למה שצריך.

העניין שאני נוסע באזור 33K בשנה לצורך העבודה ואין לי אחזקת רכב או לחילופין אופציה לרכב חברה, הרכב נרכש באוגוסט 2015 עם 140 אלף קילומטרים.

מבחינה מכאנית כמו שצייתי מטופל היטב ובלי עין הרע הרכב נוסע מושלם, העניין שהפחד שלי שעקב הנסועה הרבה שלי שבקרוב הרכב יחל לעשות לי בעיות.

שמעתי שבאזור 170-180 מתחילות הבעיות המכאניות ברכבים עקב בלאי, רק לפני כשבועיים החלפתי למדחס חדש ברכבץ

מבחינת תוספת מחיר אין לי כסף להוסיף לרכב אחר במקומו ואני פחות מסתכל על הנושא של ההלוואה ( אך עדיין אפשרי ) כיוון שגם הנוכחי נרכש עם הלוואה עקב אילוץ.

האם באמת מוצדק ושווה עבוקי למכור את הרכב שברשותי ולמצוא רכב רענן יותר עם קילומטראז נמוך יותר?

מה שחשוב לציין אני מרוצה מאוד מהרכב והוא נוח לי לנסיעות שלי, אני נוסע בינעוריני 95% והרוב הנמוחלט נוסע לבד.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שווה לקנות חתול בשק אחר (אלא אם אתה מכיר את הרכב והמוכר),

שלך טוב, תקין, ואתה מרוצה? תמשיך איתו, בתחזוקה נכונה הוא יכול לסחוב עוד לא מעט קלומטרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתכוון לקנות רכב בתקציב דומה שיהיה בערך באותו שנתון אז תישאר עם הרכב הנוכחי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א.תקציב?

ב.האם תהיה מוכן לעבור לרכבי מיני או סופר מיני?

ג.סיימת לשלם את הלוואה הקיימת?

ד.האם תוכל לעמוד לפי דעתך בהלוואה ולהתקיים?

המדחס זה בלאי,כנראה שעם הזמן חלקים אחרים יתחילו להתפגר בסגנון:משולשים,רדיאטור כדומה.

תפקידך כבעל הרכב זה לדאוג שהוא היהי תקין ע"י שמירת מרווח טיפולים תקין ואפילו קיצור מרווח הטיפולים ככה גם תוכל לעלות על תקלות לפני שהם משביתים אותך לכמה ימים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע להלוואה הנוכחית יש לי עוד זמן , בנוגע לסופר מיני ומיני היה לי ניסיון עם היאריס 2004 ונוחות לא היה הצד הטוב וגם צריכת דלק היא לא הצטיינה בו לרמה שהסיוויק שלי יותר חסכונית ממנה, אני מוציא צריכה ממוצעת בין 13.5 עד 14 לליטר וזה לפי חישוב של המשאבה.

בנוגע לאחזקת הרכב כמו שאמרתי הרכב שלי מאוד מפונק בנושא הזה.

העניין של הקילומטראז מדאיג אותי שיתחילו תקלות ובסופו של דבר הרכב יגיע למוסך וגם לעבודה לא יהיה איך להגיע.

מבחינת הסיוויק אני מאוד מרוצה ממנה פשוט אני מסתכל גם מעט קדימה ולא רק נכון לעכשיו.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך הלוואה שאתה אפילו לא קרוב לסיים. הרכב שלך תקין ואתה מרוצה ממנו. הסטטיסטיקה של הונדה משחקת לטובתך. לדעתי ? כל רכב חדש שתקנה, בהתייחס לירידת ערך צפויה ושיפור אם בכלל בעלות אחזקה ודלק לא יצדיק את המהלך כלכלית לא משנה איך תהפוך את זה.

ואם נשים את הצד הכלכלי בצד. נשאר רק הרגש. אם בא לך רכב אחר למרות ההפסד הכלכלי זה פקטור שרק אתה יכול לכמת את הערך שלו ולא אף אחד אחר פה בפורום.

כלכלית נטו ? תשאר עם ההונדה.

אם הייתי במצב דומה לי אישית היה קשה להצדיק רכישה של רכב מתקדם יותר. לא משנה כמה הייתי מנסה לשכנע את עצמי ולשחק עם המספרים. לרוב רכב חדש יותר שבו תרגיש שהתקדמת יחסית לנוכחי - לא משתלם כלכלית.

עריכה אחרונה על ידי stum
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך שאומרים הכל מכתוב(למרות שאני אתאיסט).

תשאר עם מה שיש לך תמשיך לטפל בו כמו שצריך וכל שאר כבר לא בשליטתך.

כמו שאתה מציג את המצב כיום זה היהי טעות להחליף את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מכיר את הזקנה שלך? היא עושה את העבודה? אין כל כך כסף לקנות חדשה?

התשובה ברורה.

ברור שכל רכב ישן יעשה תקלות כולל הונדה וטויוטה אבל כמו שאמרו כאן ברוב המקרים הרכבים האלו הרבה יותר אמינים מכל רכבים אחרים אירופאים לכן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...