Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרי או סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי שאתה מתעניין בשתי הנ"ל אבל בכל זאת אומר את דעתי - מה עם ה-B4 החדשה? בגרסה המאובזרת היא נראית נפלא ואין לי שום ספק לגבי האמינות שלה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
סופרב - פברואר 2016 (ובפוקס גדול...)

:lol:

עם נתוני המכירות, הדרישה ורשימת ההמתנה שיש מתחילת השנה, כל חודש זה כמו שנות כלב.

אגב, תשנה כינוי, זה הטעיית הצרכן [emoji38]

פורסם

אני כבר בן 48...

ואני לא יודע מי פה ממנהל האזרחים שיכול לשנות לי את ת.ז.

וחיכיתי 4 חודשים ארוכים ארוכים.

וללא הפוקס...

הייתי עדיין בהמתנה

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם (נערך)
הבנתי שאתה מתעניין בשתי הנ"ל אבל בכל זאת אומר את דעתי - מה עם ה-B4 החדשה? בגרסה המאובזרת היא נראית נפלא ואין לי שום ספק לגבי האמינות שלה.

רכב מאוד נחמד אבל איכות החומרים בסלון נראת יותר זול ופשוט מאשר בסופרב לעומת שאפשר להגיד באותה רבה כמו קאמרי לפחות לפי התמונות שראיתי (לא ישבתי פיזית באוטו)

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם

כשעושבים בסופרב, מרגשים שזו ליגה אחרת. רמת גימור ואיכות שלא משתווים ליונדאי או לסובארו. הא ינות לטווח ארוך, זה כבר סיפור אחר....

פורסם

סופרב 2.0 מתחילה ממחיר של 225 אש"ח.

לא עדיף לשקול במחיר הזה ולוו s60? יותר ביצועים, יותר יוקרה, יותר בטיחות ותיבת הילוכים יפנית?

פורסם

וולוו S60 יותר זריזה מהסופרב (בגרסת הT5) ובערך כאן מסתיים היתרון שלה.

היא צפופה משמעותית מהסופרב הלימוזינית (וצפופה משלישיית הגרמניות המתחרות שלה), בג'אז זערורי, ותיבת ההילוכים שלה נחותה מDSG6.

סופרב בגרסת L&K מרגישה לא פחות יוקרתית מהS60 (לטעמי יותר).

מה שכן, המחיר שלה מצוין.

פורסם

חברים , אין סופרב , וזה ממש לא חצי שנה , אני הזמנתי לפני יותר מחודש וכרגע יש רק עוד ועוד עיכובים , כרגע תאריך ההספקה שלי עומד על יוני 2017 , L&K 220.

הרכב היחיד שאיך שהוא הצלחתי לפזול לכיוון שלו אחרי שרשור של מעל 10 עמודים כאן ואין ספור אופציות הוא סונטה לימיטיד.

פותש תעשה נסיעה עליה היא מפתיע לטובה , באופן אישי אני באמת שוקל את הכיוון הזה , גם בגלל היחס הסופר מתנשא ומגעיל של צמפיון וגם בגלל זמן ההספקה ההזוי (א ופקט קטן ושולי הוא עולה 50 אלף פחות).

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם
וולוו S60 יותר זריזה מהסופרב (בגרסת הT5) ובערך כאן מסתיים היתרון שלה.

היא צפופה משמעותית מהסופרב הלימוזינית (וצפופה משלישיית הגרמניות המתחרות שלה), בג'אז זערורי, ותיבת ההילוכים שלה נחותה מDSG6.

סופרב בגרסת L&K מרגישה לא פחות יוקרתית מהS60 (לטעמי יותר).

מה שכן, המחיר שלה מצוין.

לא יודע מאיפו קיבלתה את הרושם הזה אבל אני חולק עליך.

קודם כול לולוו יש תיבת הילוכים אייסין 8 הילוכים שמתעלה על הDSG 6 הלא נעימה כמעת בכול פרמטר.

אם להתעמק יותר במבחני הבטיחות אז הולוו בטוחה יותר (נו טוב זאת ולוו).

מכאן אפשר להמשיך גם למושבים שבבירור נוחים יותר ונוחות נסיעה יותר "רכה".

לגבי איכות הפנים אז לפחות אצלי נוצר רושם טוב יותר בוולוו. משענות ידיים גדולות ונעימות המון עור וזמש משטחי אלומיניום משויף בהרבה מקומות. לנגד זה הסקודה מציעה פלסטיקים רכים נגיעות של אלומיניום פו ושם (או של פלסטיק דמוי) וזהו בעקרון.

ההיתרון האמיתי היחיד של הסקודה הוא במרווח פנים וגם זה לא כזה עצום מבחינת המקום מקדימה אז הולוו היא בערך אותו הדבר מאחורה מרווח הראש והרגליים קטן יותר (ברגליים זה יותר משמעותי) מה שכן ההבדל במימדים של תא המטען פשוט עצום. (להערכתי המטען של הסקודה גדול כמעת פי שניים).

פורסם

עם כל הכבוד לוולוו, ישיבה מאחור של 2 מבוגרים בגובה של מעל 1.80 היא סיוט!!!!

אז לא חשוב כמה היא יפה, יוקרתית ומהודרת, רק זה יכול לפסול אותה עבור קבוצה לא קטנה של רוכשים.

פורסם

בתור אחד שלהורים שלו יש סופרב 2016 L&K 280 כוח סוס 4X4

אין פה מה להשוות בכלל לשאר המתחרות. נכון הזמן המתנה ארוך בטירוף, אבל אתה לא תתחרט.

אם הקניה לא דחופה לך, קודם כל תשים מקדמה בסקודה ותבקש נסיעת מבחן על הגרסא שאני מדבר עליה^

(למרות שאם אני לא טועה גם רכב לנסיעות מבחן אין להם) אבל אם יש תעשה נסיעה ותבין על מה אני מדבר.

הרכב חסכוני (למרות המנוע 2000 סמ"ק העוצמתי) ההחלפת הילוכים מתבצעת במהירות מטורפת, אתה לא מרגיש בכלל שהרכב העביר לך הילוך רק אם תסתכל במחשב דרך אתה תשים לב לזה. בשיוט הסל"ד מאוד מאוד נמוך אפילו לפעמים מתחת ל 1500 (תלוי במהירות שלך) והחסכון בדלק מטורף וגם אם אתה נמצא בסלד כזה נמוך ברגע שתלחץ על הגז תקבל את כל הכוח ישר בלי שהאוטו יצטרך להוריד הילוך (אלא אם כן תלחץ ממש חזק על הדוושה שיכניס אותה למצב "קיק דאון")

התחושה בפנים היא יוקרתית ואיכות החומרים פצצה. אם חשוב לך פוזה לא נפלתי עם האוטו הזה מאנשים עם מרצדס שלא הפסיקו להתפעל מהאוטו ולא ידעו שמדובר "סהכ ביעני מונית סקודה" (כי שאומרים סקודה הדבר הראשון שעולה לראש הוא מונית) והיו בשוק מהרכב.

בכל מקרה אם לא דחוף לך הרכב, תשים מקדמה ותחכה לסופרב. אם דחוף לך הקנייה הייתי שוקל את המאזדה 6 החדשה

או אפילו הפאסאט החדשה שגם כן נהדרת

אגב משהו שאני צריך לציין זה ששמתי לב שיש בעיה קטנה בכל הסופרבים שראיתי (כולל שלנו)

כנראה פאק של החברה, מסביב לחלונות יש ניקל ובדלת ימין מאחורה הניקל יוצא טיפה מהמקום, לא משהו קריטי אתה הולך לחברה ומסדרים לך את זה בלי בעיה (יכול להיות שבחדשות שיוצאות מהחברה כבר אין את זה, כי את שלנו קיבלנו ב 20.1.16, אבל שמתי לב שבהרבה סופרב חדשות שראיתי יש את אותה הבעיה שהייתה לנו עם הניקל שיצא מהמקום טיפה)

פורסם

בכל מקרה אם לא דחוף לך הרכב, תשים מקדמה ותחכה לסופרב.

אי אפשר. הזוי,אבל הם לא יכולים להתחייב על זמן אספקה, ולא מוכנים לקחת מקדמה היום.

• תוכן חדש...