Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לגרניק בתקציב 500-700₪.

שימו לב! השרשור הזה בן 3056 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

לאחרונה שהתחיל הקיץ החום והאבק מצטבר לי על הרכב המון לכלוך קשה והמון אבק.

בשום שיטה לפי דעתי אי אפשר לשטוף את הרכב בלי ליצור סרווילים,למעט הקצפה וניקיון עם גרניק כהתחלה ואז לשיטות המקובלות.

הייתי שמח להמלצה לגרניק טוב ואמין שיודע לעשות קצף שיוריד וירכך לכלוכים קשים.בתקציב די מוגבל.

כמו בכותרת עד 700 שקלים.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רכשתי את ה-K2 של קארצ'ר מאוטוסטור לפני כמה זמן, הוא מגיע עם מקציף קטן ונחמד איתו כי זה הערכת רכב (כביכול, כי זה מגיע עם מקציף, שמפו כלשהו שלא השתמשתי בו ומברשת שלדעתי תיצור סווירלים אז לא נגעתי גם בה).

בגדול אני מרוצה למרות שהמקציף כנראה לא ברמה הכי גבוהה הוא עושה קצף לא רע בכלל בשימוש עם מר. פינק, החיסרון רק שהמיכל שלו קטן ודורש מילוי באמצע השטיפה.

אין לי ניסיון עם גרניקים אחרים אז אין לי למה להשוות אותו אבל סך הכל הוא קטן ונוח לסחיבה ושוטף ומקציף לא רע בכלל ובנוסף בדיוק בטווח מחירים שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבור 120 ומעלה (דגם 2016), מחירים זולים יחסית ואמינות טובה, מנועים ממתכת ולא פלסטיק כמו בקארשר הזולים יותר, חסרון זה ללא גלגלים וצריך עגלה מתאימה, כמו כן רוב המכונות הנ"ל מגיעות עם צינור מסכן של 4 מטרים כסטנדרט, ניתן לרכוש אחד יותר גדול ברשת או דרך היבואן (סביר להניח שיותר יקר)

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחשוב מראש אם אתה מתכנן לרכוש צינור ארוך יותר (יש כאלה שמסתדרים יופי עם 4 מטרים). אם כן תבדוק אם לא כדאי לך כבר להוציא יותר ולרכוש מכונה חזקה יותר שגם ככה באה עם צינור ארוך יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לאבור עשו עלי רושם טוב יותר..

מבחינת אורך צינור ניראה לי ש4 מטר יספיקו לי בהתחשב שהמקור מים שלי מגיע עד לחניה עצמה.(בית פרטי חניה פרטית)

ככה 4 מטרים יכולים להקיף את כל הרכב(פולקסווגן פולו).

הכי חשוב לי זה ההקצפה,מה שמגיע עם הלאבור עושה את העבודה עם השמפו המתאים?

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מזמן קניתי Lavor ואני מאוד מרוצה,

דגם עם גלגלים וצינור 6 מטר.

הייתי בודק את המכונות שטיפה של Bosch, דגם עם משאבה 120BAR אמור להספיק ולפי נראות ורושם חיצוני הן נראות איכותיות מה-Lavor (גם יקרות יותר).

Fiat Bravo 2011 TJET​

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זה מסביר הכל רוץ לקנות! (לא).

לדעתי את הכסף שתוציא על מחיר כזה של המכונה תוכל להשקיע במכונה טובה בחצי מחיר + בצינור יותר גדול + מקציף מקצועי ועוד ישאר לך 200 שקל לקניית סבון מיועד להקצפה מאמזון.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם ליאב

קראתי באינטרנט שגם מכונות של בוש מתקלקלות לפעמים..בגדול לא אמור להיות הבדל בין החברות האלה במחירים המדוברים, חוץ מאביזרים.

אם אתה משיג מחיר טוב תקנה, אם המחיר קרוב לארבע ספרות בשביל מכונה של 120BAR, לדעתי לא שווה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי מקציף, מה שמגיע עם המכונות לא שווה יותר מידי.

יש מקציף של MJJC בעליאקספקס שהוא עושה עבודה מעולה ועוד חברה בריטית חפש בפורום.

Fiat Bravo 2011 TJET​

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית קניתי את ה-110 באר של בוש, מאוד מבסוט עליו, הוא גם עובד עם צינור ששואב מדלי, עולה 440 ש"ח באייס, עושה אחלה עבודה, לא צריך יותר מזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3056 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...