Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שניתי בראוטר תודה על הטיפ.

שניתי לאלו שהזכירו למעלה.

בגדול בהגדרות lan מזינים כתובות dns custom

תודה רבה, עשיתי זאת מקווה שזה יעזור.

מישהו קרא בשבוע האחרון כתבה על תביעת ענק נגד ספקי האינטרנט? היה רשום משהו שמיכרים חבילות שלא יכולים לספק את המהירות המובטחת משהו, בקיצור מוכרים לנו חבילה "ישראלית", קומבינה במיטבה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מוזר.. גם אצלי בדיוק אותה התופעה מלפני שבועיים..

קרה לי פעם, הפסיק (לא זוכר למה). לפני כשבועיים היתה לי תקלה שבעקבותה אופס הראוטר, מאז זה חזר שוב. בנוסף, טלויזיה חכמה אשר מחוברת קווית לראוטר מקבלת ניתוקים מידי פעם תוך כדי צפיה במדיה שעל המחשב.

כיבוי והדלקה של הראוטר לא עזר, אנסה לאפס אותו ולפשפש בהגדרות ואעדכן.

עריכה: בזק+בזק בינ"ל. ראוטר Dlink 2760u חיבור 15.

אני יודע שזה נשמע כמו תקלה כללית שקשורה לספק, אבל אין ספק שהבעיה היא בראוטר, מכיוון שהטלוויזיה החכמה אצלי, אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר מקבלת ניתוקים בזמן צפייה במדיה מהמחשב, אין קשר לחיבור לאינטרנט, אלא בחיבור בין המחשב>ראוטר>טלוויזיה. לטלויזיה לא מפריע אם מתנתק החיבור לאינטרנט בזמן צפייה במדיה מהמחשב.

לאחר הגדרה של dns של גוגל מרגיש יותר טוב.. (לא בטוח לגבי התקלה של הניתוקים מהטלויזיה אבל הגלישה תקינה כרגע) אמשיך לעדכן. אם זה המצב, אני אשמח לפנות לבזק בינ"ל ולדווח על המצב, זה לא מצב נורמלי.

עדכון - לאחר שינוי ה DNS בראוטר ל DNS של גוגל, כל הבעיות נפתרו.. אתרים נטענים ללא בעיה, וחשוב יותר - בהזרמת מדיה לטלויזיה אין יותר ניתוקים! ללא צל של ספק, הבעיה היא ב DNS של בזק בינ"ל.

פורסם

למי ששאל איך משנים.

נכנסים להגדרות נתב דרך הדפדפן, מחפשים את האפשרות להוסיף DNS באופן ידני ומוסיפים את שני הDNSים מהטופיק.

image.png

image.png

image.png

פורסם
בעיה-אצלי אני לא משתמש בDNS של גוגל או בזק אלא בDNS של unblock us.

האם אפשר למצוא פתרון לעניין?

גם אני נתקלתי לא מזמן בהרבה בעיות עם ה DNS של unblock-us, והפלא ופלא לאחר כמה ימים התקבלה הודעה מ Netflix על זיהוי ההתחברות שלי ע"י שירות DNS.. מה שקרה בדיוק כמה ימים לאחר כניסת Netflix לארץ. ביטלתי המנוי עם Unblock-us, נשארתי עם Netflix ישראל, לא כמו פעם אבל לא נורא.. בכל אופן, מבחינתי, נשאר עם DNS של גוגל.

פורסם

אכן נתקלתי בבעיה גם,

בדקתי הגדרות ראוטר ולא מצאתי בעיות.

חיבור 100 (נמדד קבוע בבדיקות יום יומיות 98-96 )

ספק בזק בינלאומי

ראוטר גיימרים asus ac68u

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

סעמק ! ידעתי שיש משהו מסריח.

גם אני בבזק בינלאומי ובזק כתשתית. לא מזמן התקשרתי אליהם כדי להתלונן שאתרים נפתחים בקושי ודרוש מספר פעמים לרפרש ושהבעיה התחילה לפני כחודש. הנציג לא האמין לי וטען בתוקף שהבעיה היא במחשב שלי (אני איש תקשורת בכיר במשרד ממשלתי). לך תתווכח איתו.

עכשיו הגדרתי את ה-DNS של גוגל בנתב, נראה אם יהיה שיפור.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הבעיות שהיו לי נפתרו.

פשוט תגדירו בנתב את ה-DNS של גוגל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הגדרתי DNS של גוגל וביטלתי את המנוי של unblock us כי נטפליקס חסמו אותם.

יש שיפור, אבל עדיין לפעמים צריך ללחוץ ריפרש כמה פעמים.

פורסם

ה-DNS הוא לא יותר ממילון שהופך את כתובת האתר שמקישים בדפדפן לכתובת ה-IP שלו.

גוגל:

1. היתרונות בשימוש ב-DNS של גוגל לאדם הממוצע זה יציבות השירות, לגוגל 2 שרתי DNS סופר יציבים וסופר מהירים.

2. מכיוון שחסימות אתרי אינטרנט בישראל נעשה ברמת ה-DNS, השימוש בזה של גוגל עוקפת את החסימה של השילטון (למשל, http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3553556,00.html).

חיסרון:

1. גוגל יודעת על כל אתר שבו אתה מבקר, ואם השינוי נעשה בראוטר, זה כולל גם מכשירים סלולריים ומחשבי אפל.

ספקית:

אין מידע שדולף לגוגל.

חסרונות:

בדר"כ מדובר רק בשרת אחד והוא מאוד איטי בשעות הלחץ.

הממשלה יכולה לחסום אתרים שהיא לא מעוניינת שתבקר בהם.

פורסם (נערך)

גם אצלי אותו הדבר בדיוק מאז המעבר לבאנדל הזה. בהתחלה שמשך מספר שבועות היה מעולה (כניראה ללקוחות חדשים לזמן מוגבל נותנים עדיפות בתעבורה כדי שירגישו טוב), אחרי זה הכל התחיל לזחול. זה קורה עם הראוטר של בזק וגם עם שלי פרטי (אחד היותר חזקים שאפשר להשיג בארץ לVDSL2 במחיר שפוי).

וגם הם כל פעם מעבירים לי לVECTORING, מה שלא תומכים הראוטרים שלי. כל פעם אני צריך להתקשר כדי שיבטלו.

DNS לא אמור להשפיע על מהירות באתר כי אחרי חיבור ראשוני המחשב זוכר את הכתובת שלו.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...