Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוזרה שנשמכת כשבועיים.

כדי דאתרי אינטרנט יטענו צריך לעשות לו ריפרש או שניים. קורה רנדומלית גם באתרים גדולים כמו אמזון, איביי, פייפל וכו'.

התופעה חוזרת על כל המחשבים והסמארטפונים בבית.

לעומת זאת קצב הורדה שמתקבל תקין ומקסימאלי.

דיברתי עם בזק בינ"ל שאצלי הם בבאנדל והם לא רואים שום בעיה.

מישהו נתקל בבעיה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מוזר.. גם אצלי בדיוק אותה התופעה מלפני שבועיים..

קרה לי פעם, הפסיק (לא זוכר למה). לפני כשבועיים היתה לי תקלה שבעקבותה אופס הראוטר, מאז זה חזר שוב. בנוסף, טלויזיה חכמה אשר מחוברת קווית לראוטר מקבלת ניתוקים מידי פעם תוך כדי צפיה במדיה שעל המחשב.

כיבוי והדלקה של הראוטר לא עזר, אנסה לאפס אותו ולפשפש בהגדרות ואעדכן.

עריכה: בזק+בזק בינ"ל. ראוטר Dlink 2760u חיבור 15.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

גם אני באותה תצורה בזק vdsl תשתית + בזק בינלאומי ספק.

כיבוי והדלקה עזר לכמה שעות.

חשבתי שמישהו יושב על הויפי שלי אז איפסתי את הנתב ושניתי הגדרות אבטחה. אחרי כמה שעות הבעיה חזרה.

פורסם

גם אצלי וגם אצל ההורים שלי יש אותה בעיה. ספק בזק בינלאומי.

נראה לי שנדפק לבזק בינלאומי ה-DNS או משהו כזה.

עברתי להשתמש בDNS של גוגל 8.8.8.8 ו-8.8.4.4.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

גם אצלי אותו סיפור. בשק 15 מס"ש + בזב"ל (באנדל), מודם שנקרא 600E ראוטר וסויצ'ים של TP-Link ועוד ראוטר של D-link.

הבן הצעיר שלי טוען שבשעות הלילה כמעט אין בעיות, בשעות היום ניתוקים ואיטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע שזה נשמע כמו תקלה כללית שקשורה לספק, אבל אין ספק שהבעיה היא בראוטר, מכיוון שהטלוויזיה החכמה אצלי, אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר מקבלת ניתוקים בזמן צפייה במדיה מהמחשב, אין קשר לחיבור לאינטרנט, אלא בחיבור בין המחשב>ראוטר>טלוויזיה. לטלויזיה לא מפריע אם מתנתק החיבור לאינטרנט בזמן צפייה במדיה מהמחשב.

פורסם

גם אצלי, 15MB בבזק בינלאומי, ראטור TPLINK.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לאחר הגדרה של dns של גוגל מרגיש יותר טוב.. (לא בטוח לגבי התקלה של הניתוקים מהטלויזיה אבל הגלישה תקינה כרגע) אמשיך לעדכן. אם זה המצב, אני אשמח לפנות לבזק בינ"ל ולדווח על המצב, זה לא מצב נורמלי.

פורסם

אכן, שינוי DNS עוזר מעט.

זה עדיין לא פותר לי את הבעיה בטלפונים.

נסה לדבר עם בזק בינ"ל.

לי הם לא היו מוכנים להקשיב וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב.

פורסם

שאלת נוב, אפשר לדעת כיצד אני משנה את הDNS בראוטר? אני כן ראיתי מס' מקומות להגדרה כזו אבל לא יודע בידיוק, ודם לאיזה DNS מומלץ לשנות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לי הם לא היו מוכנים להקשיב וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב.

שיטת מצליח במיטבה,וזה הא-ב של כל נציג מתחיל שם - קודם כל תאשים את הלקוח :(

מצטרף למדווחים על התקלה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...