Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השפה זה תלוי חברה, לחברה ישראלית עברית בסדר גמור לחברות מסויימות(אמדוקס לדוגמא) אנגלית זה מאסט(לי עשו ראיון עבודה באנגלית בהפתעה שמה שהייתי בראיון).

אצלי במקצוע המושגים הטכניים מדברים ולכן זרקתי תחת כל תפקיד שעשיתי שמות של מוצרים/טכנולוגיות שהתעסקתי עימם תחת אותו תפקיד,ככה מי שקורא מוצא את מילות המפתח כדי להתאים אותי לתפקיד ופחות משפטי בר-מצווה(״עובד מסור״,״בעל מוטיבציה גבוהה״ וכו׳ וכו׳).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש כמה חברות גם בינלאומיות בארץ שחלק מתהליך הגיוס קורה מחוץ לארץ (לדוגמא Red hat היתה ככה בזמנו) אז כן חשוב להחזיק גם באנגלית

That said לרוב המקומות בארץ - הייתי מגיש בעברית בהתחשב ברמה של הקורות חיים באנגלית שראיתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אין פה חוקיות, חשוב להחזיק גם באנגלית וגם בעברית ולשלוח לפי בקשה.

לחברות בינלאומיות ללא בקשה מפורשת הייתי שולח מראש באנגלית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

היא הכינה לעצמה גם באנגלית שיהיה לה. לא מזיק שזה שוכב על המחשב.

מודה לכולם על הטיפים והייעוץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...