Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגת מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שזכור לי בפסח מתוכננן "מתגלגלים לאילת " של החיפושיות ,כדאי לדאוג שזה לא יפול אחד על השני.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בפסח בדרך כלל יש גם אירועים למועדון ה-5.

בואו נקבע באיזו שבת ונגיע.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שיתגלגלו לאילת! אני אם אני מתגלגל לשם זה עם הדיזל של אבא...יש גבול עד לאן שאני מוכן לנסוע עם החיפושית שלי...בטיול האחרון לרמת הגולן נשבר לי הגב והאיבר... אני יושב על קיט הנמכה עם מיתלים מוקשים ובכלל הם נסעו 70 כל הדרך אני השתגעתי!!!

אני מעדיף אירוע באיזור המרכז של רכבי אספנות מכל הסוגים ומכוניות משופרות , משהו ברמה עם לפחות 300 מכוניות!!! אפשר ליצור קשר עם כל מועדוני הרכב , רק צריך לחשוב על חניה מספיק גדולה!

פורסם

אם נעיף את הטנקים מלטרון נראה לי יהיה מספיק מקום,בעצם אפשר להשתלט על בן גוריון....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

רם שמור לי מקום מאחורה...

כל אחד יזרוק מה יש בפסח לא נצא מזה,יש אפיקומן ויש "רכב ויותר"...עושים הכל...

לגבי האירוע,אפשר לעשות משהו,מצד שני יש כל שבוע מפגש של מועדון ה5 ומשום מה לא נראה לי שהם ישמחו "להתחרות" בעצמם...

הבעיה שאתה לא רואה תגובות של אנשים אז לך תדע אם יש ביקוש כדי להתחיל להזיז משהו

פורסם

שלום לכולם Emo20.gif

רם הרעיון מעולה של מפגש קלאסי של כל דגמי

הרכבים הקלאסים אפשר בפסח לכבוש את החניה

של איצטדיון ר"ג יש שם חניה ענקית והמקום די

מרכזי ומפורסם..

לגבי הטיול לצפון לא סבלת כמו שאתה מתאר

לדעתי פשוט מהירות הנסיעה הייתה בין הילוך

שלישי לרביעי (אצלך) בטורים נכון זה מעצבן אך אפשר

להסתדר ,מה לעשות שיירה של 23 רכבים קשה לרוץ

100-120 קמ"ש בסופו של דבר הראשון בשיירה יהיה

בנתניה בזמן שהאחרון יהיה עדיין בצומת גלילות.

בקיצור שלוח לך חיEmo24.gifוק.

דרור בEmo94.gifנה.

נ.ב. זוכר זוכר את התמונה ?

Oct24705.JPG

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

בוקר טוב

דרור תשמע הנסיעה הייתה לי ממש קשה אבל אין על סוף שבוע עם החברים מהמועדון!!!!

אז ככה , יום שישי 29.4.05 חול המועד פסח בשעה 12 בחניה של אצטדיון רמת גן.

עכשיו מכאן רק צריך להתחיל להריץ אימיילים וטלפונים לכל מועדוני הרכב בארץ!

בקשר למועדון ה-5 אני בטוח שאם הם יראו שיש התארגנות רצינית הם יגיעו גם! חוץ מזה שמועדון ה-5 הם לא הרוב , רק במועדון החיפושיות למשל יש למעלה מ 130 מכוניות!!!

אני מתכוון לארגן את זה בצורה הכי מסודרת שיש , לדבר עם התקשורת להזמין מגזינים אפילו את עמותת אור ירוק!

לא אמורה להיות בעיה לעיריית רמת גן נכון?

טוב עד כאן אני חוזר לעבודה שלי!

פורסם
בוקר טוב

דרור תשמע הנסיעה הייתה לי ממש קשה אבל אין על סוף שבוע עם החברים מהמועדון!!!!

אז ככה , יום שישי 29.4.05 חול המועד פסח בשעה 12 בחניה של אצטדיון רמת גן.

עכשיו מכאן רק צריך להתחיל להריץ אימיילים וטלפונים לכל מועדוני הרכב בארץ!

בקשר למועדון ה-5 אני בטוח שאם הם יראו שיש התארגנות רצינית הם יגיעו גם! חוץ מזה שמועדון ה-5 הם לא הרוב , רק במועדון החיפושיות למשל יש למעלה מ 130 מכוניות!!!

אני מתכוון לארגן את זה בצורה הכי מסודרת שיש , לדבר עם התקשורת להזמין מגזינים אפילו את עמותת אור ירוק!

לא אמורה להיות בעיה לעיריית רמת גן נכון?

טוב עד כאן אני חוזר לעבודה שלי!

אני מוכן לעזור לך, מועדון אופל יגיע לאירוע. אנחנו תמיד בעד אירועים כאלה !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי רם ,אכי אחי שלי מה שלומך Emo35.gif

עיריית ר"ג מאוד תשמח לקבל אירוע

בהיקף גדול וחשוב של Emo73.gif קלאסים

ואספנות,וגם שלדעתי אנחנו אנשים תרבותיים

ולא זורקים בדלי סיגריות וקליפות של בEmo94.gifנות

על הרצפה ,וגם שלדעתי החניה שם מוגדרת

כחניה ציבורית.

רם אחלה של תכנון דרור בEmo94.gifנה.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

שימו לב שהעניין לא כל כך פשוט ואתם יכולים להכנס למלכודת מאד מאד לא נעימה. אולי מועדון החמש הוא לא הכי גדול, (רק כ 1000 רכבים...) אבל כאן הנסיון ושיקול הדעת מדברים.

הארוע כרוך בעלויות כבדות של אבטחה, שוטרים בשכר, מד"א בשכר (שני אמבולנסים לפחות), רכב כיבוי אש, גידור, חיבלול, בדיקה בטחונית ועוד מספר נושאים שאין טעם להרחיב בהם את הדיבור בפורום.

על מארגן הארוע יש אחריות פלילית וביטוחית בנושא.

מי שהתנסה בארוע רדינג לפני שנתיים, יודע כי יש להכין ארוע כזה בקפדנות רבה והמשטרה היא פקטור מאד חשוב בנושא.

כמו כן חייבים להיות מספיק מתנדבים שיסדרו את הרכבים בצורה הגיונית ונעימה מבלי לגרום לתאונות, לדאוג לשילוט הכוונה ותצוגה שיהיה נעים לעין ואחיד. גם הפיזור צריך להיות מסודר וללא בעיות בטיחותיות ביחס לקהל הצופים. אל תשכחו שזה חלון ראווה.

בכוונת מועדון החמש לקיים ארוע, כמיטב המסורת, במהלך חוה"מ פסח

אנו כרגע במו"מ עם מספר מתחמים סגורים ומאובטחים בנושא ומיותר לציין שכל מועדוני הררכב הקלסיים מוזמנים להשתתף בתכנון ובארוע עצמו.

(בשם נחום קדמיאל, יו"ר המועדון)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני מוכן להתנדב ,רק תבקשו ואני בא...

פורסם

בני קראתי והפנמתי.

אין לי שום נסיון בארגון אירועים מהסוג הזה, וכמובן כל מה שכתבת בגדר חידוש בשבילי.

כמובן אין לי משהו נגד מועדון ה-5 ולהפך אני מאוד מעריך את הפעילות שלהם!

אם מועדון ה-5 מארגן מפגש ולא איכפת לו שיצטרפו לארוע שאר מועדוני הרכב בישראל,אני מצידי מוריד את הכפפה בנושא אירגון המפגש, וכמובן אני מוכן לעזור ולתרום מהזמן שלי בארגון המפגש.

פורסם

התודה מגיעה לנחום קדמיאל שהקריא לי את התגובה כי הוא היה עמוס בעבודה היום. ברור שאני עומד מאחורי כל מילה שלו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

במידה ומועדון החמש יסכים לארח מכוניות שלא רשומות במועדון - כמו שנעשה בשנת 91 עם מועדון טריומף - אזי אשמח להשתתף !

גם לעזור בארגון !

סורין

• תוכן חדש...