Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה למי שהגיב.

שיעור לחיים - בהחלט. לכאורה הייתי פזיז בקניה, אולם מעל חודשיים חיפשתי את הרכב ופסלתי לא מעט אחרים בדרך (לאחר בדיקה כמובן), כך שהרגשתי שהנה סוף סוף מצאתי את מה שחיפשתי ועוד עם המלצה חמה ממקור אמין.

חשוב לציין שאני גר באזור אחר לחלוטין בארץ והגעתי למוסך באותו יום ע"מ לבדוק רכב אחר (לא כבדיקה רשמית אלא כחוות דעת ממכונאי שאני סומך עליו). הרכב נפסל כמובן ע"י אותו בעל מוסך בטענה לגיטימית של אי תאימות נפח המנוע לרשום ברשיון הרכב. במילים אחרות, אילו הייתי יודע על הרכב הספציפי הזה מבעוד מועד, הייתי מבקש מבעליו לפגוש אותי באותו מוסך בדיוק שאני לקוח שלו.

נכון לעכשיו סיכמתי על החלפת הרכב עם מישהו והוא מיודע בפרטי המקרה. יתירה מזאת, הקונה חקר לאחור ובירר פרטים על בעליו הקודמים (בני אותו מגזר), וגם רמז לי שהוא התרברב שהצליח למכור את הרכב בסוג של קומבינה (לא ברור כל כך למה הכוונה - האם על עצם העובדה שהצליח למכור אותו במצבו או שאכן התרחשה קומבינה דה פקטו עם בעל המוסך).

ושוב סלחו לי שאני לא מסגיר יותר מדיי פרטים. כמו שאתם מבינים זה לא לשם גלגול הרכב לקונה מסכן אחר, אלא ע"מ לקבל את ההחלטה האם לפעול משפטית. מודה שאני נוטה להימנע מכך ופשוט רוצה לבלוע את ההפסד ולהמשיך קדימה, אבל עדיין חוסר הצדק מבעבע.

האמינו לי שאני יותר מאשמח שידעו כולם אודות המוסך ומעלליו כשיבוא היום.

האם זה מסוג המקרים שעו"ד יסכים לקבל תשלום ע"ב פסיקת הפיצויים? כי אחד השיקולים האם להתחיל טיפול הוא חוסר ממון.

ואגב, אם וכאשר - את מי תובעים בכלל? מוסך/מוכר/שניהם?

פורסם

לפני הגשת תביעה תכמת את הנזק שנגרם לך, ותראה אם כדאי לך להתעסק עם זה.

והאם תוכל להוכיח את החבות של המוכר / מוסכניק, לגרימת אותם נזקים.

עו"ד מעדיפים חיוב על פי שעות / קייס ולא אחוזים.

כמובן ניתן למצוא גם כאלה שיעבדו לפי אחוזים.

רוצה ליידע את כולם מבלי להסתכן

תגיש תביעה , ותצטט מתוך כתב התביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מבין את התסכול הגדול, עם זאת אתה מחפש "צדק".

צדק זה כוכב.

בתי משפט פוסקים בהתאם לחוקים. הקשר בין "צדק" לחוקים שנחקקו על ידי מדינת ישראל הם רופפים.

ועדיין בהחלט הייתי מתייעץ עם עו"ד, גם כאן באתר יש כמה שועלים רציניים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...