Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתות פנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני עומד להתחיל שיפוץ בבית ומחפש להחליף 7 דלתות.

בהיותי הדיוט בתחום, קיבלתי טלפון של בחור שעובד בתחום, הגיע אלי לבית ונתן הצעת מחיר.

החברה המדוברת היא טלדור, דלתות מפולימר/פלסטיק, הוא אמר שהן הרבה יותר טובות מפנדור, ויותר כבדות מהן.

כמו כן יש 7 שנים אחריות(רק שאני עכשיו מבין שאני לא יודע על מה האחריות חלה).

לאחר חיפוש באינטרנט ראיתי שכמה אנשים אמרו בפורומים אי שם שדלתות מסוג זה הן דלתות זולות בייצור סיני, לא מתאימות לאקלים הישראלי ומתעוותות בחום וקור, ויש בידוד רעשים אפסי בגלל סוג החומר.

האם כל מה שקראתי נכון?

באופן כללי מאיזה חומר מומלץ שיהיו הדלתות עשויות? למה חשוב לשים לב?

יש טיפים והכוונה למקומות מומלצים לקנות בהם באזור הצפון?(עמק יזרעאל/חיפה)

תודה.

פורסם

היי,

עשה חיפוש באוףטופיק - הנושא דובר.

כמדומני, איציק נ. שיפוצניק הפורום ממליץ על הדלתות האיטלקיות של הום-סנטר מבחינת עלות/תועלת.

משכנתא זה קל

פורסם

יש הרבה בתי עסק שמתקינים דלתות איטלקיות למינטו . המחירים בערך אותו דבר 1000-1300 שקלים, תלוי האם מפרסמים אותן כולל תוספות או ללא וגם בכמות פסי עיצוב. התוספת ההכרחית זה סף גומי בתחתית הדלת נגד רטיבות, אחרת הדלת תתנפח אחרי כמה שטיפות רצפה. כאשר מדובר ברוחב סטנדרטי של הדלת, פשוט מביאים דלת איטלקית וחותכים לפי גובה במקום ההתקנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...