Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, רציתי להתעניין מאנשים בעלי ניסיון בתחום הספציפי של צביעה:

כמה אמורה לעלות צביעה איכותית של הרכב בצבע מקורי, מא' עד ת' של כל הרכב (והאם יש הבדל בין צביעה בצבע המקור לצבע שונה לגמרי למשל מכחול לשחור)

וכמה אמורה לעלות צביעה של טמבון, מכסה מנוע, גג וקצת תיקונים מסביב (הרכב יונדאי גטס)

תודה.

פורסם

צביעה איכותית תעלה בסביבות 5000 ש"ח וצפונה - תלוי עד כמה אתה פדנט. אם אתה מקורב, תוכל גם למצוא באזור 3500. המשמעות של צביעה בצבע שאינו מקורי היא א' יש להחליף את צבע הרכב ברישיון רכב, וב' ברגע שתפתח את מכסה המנוע, דלת או כל אזור שאינו פונה כלפי חוץ - עדיין תראה את הצבע המקורי.

בנוסף אתה יכול לנסות לשים את הרכב באחד מהכפרים ( יש צבעים מאוד טובים בטייבה ) ולצפות למחיר בסביבות 2500-3000 ש"ח.

בהצלחה

פורסם
צביעה איכותית תעלה בסביבות 5000 ש"ח וצפונה - תלוי עד כמה אתה פדנט. אם אתה מקורב, תוכל גם למצוא באזור 3500. המשמעות של צביעה בצבע שאינו מקורי היא א' יש להחליף את צבע הרכב ברישיון רכב, וב' ברגע שתפתח את מכסה המנוע, דלת או כל אזור שאינו פונה כלפי חוץ - עדיין תראה את הצבע המקורי.

בנוסף אתה יכול לנסות לשים את הרכב באחד מהכפרים ( יש צבעים מאוד טובים בטייבה ) ולצפות למחיר בסביבות 2500-3000 ש"ח.

בהצלחה

אם הוא ישלם יותר וכמובן שבעל המקצוע ממש טוב, אפשר לצבוע גם את תא המנוע, את הדלתות מבפנים, הכל כולל הכל - כל זה אצל בעל המקצוע הנכון והתשלום הנכון.

זה מה שאני יודע.

פורסם

מחפש גם באיזורים הערביים.

אם אני משנה צבע לרכב מה עליי לעשות מבחינה חוקית בירוקרטית?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• אחראי פורום
פורסם

לא צריך עמדה מס' 1, כל מכון רישוי יאשר שינוי כזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היי,

גם אני מחפש מקום לצבוע בו את הרכב. מדובר בפונטו ספייס 2002 שלא כלכלי להשקיע בה סכום גבוה, בטח לא כזה שמתקרב לעלות הרכב, ולכן עדיפות גבוהה לבצע את העבודה ב"אחד הכפרים" באזור המרכז (כפי שנוסח כאן) - טייבה, טירה או כפר קאסם. יש המלצות למקום ספציפי? מישהו שמכיר מישהו? שכבר צבע במקום כזה? מקומות ספציפיים שידוע שכדאי להתרחק מהם?

תודה רבה

פורסם

זה תלוי בסוג הרכב, גודלו, מצבו לפני הצביעה (האם נדרשת פחחות / תיקוני חלודה וכו) והמצב שאליו אתה רוצה להגיע.

יכול לנוע בין 2000 ש"ח עד ל-50 אלף (צביעה מלאה, יידרש גם פרוק מנוע / זיגוג / גומיות וכו', והשארת מתכת בלבד לצביעה כולל קורות פנימיות וקאנטים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...