Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מתחיל לעבוד במקום חדש ואני מעוניין לקחת רכב ליסינג (עפ"י כל האקסלים הקיימים זה יחסית משתלם למרחק שאני אסע 50 ק"מ לכיוון) האופציות הזולות ביותר שמקום העבודה שלי מציע הינם סיאט איביזה ומיצובישי אטראז'

ברצוני להשאר ברמה הזולה בידיעה שאני מתפשר על איכות.

חשבתי לקחת את המיצובישי אפיל שהיא יותר חלשה מהסיאט כי מבחינת ישיבה וגובה הרכב הוא נראה לי נחמד יותר . וגם בעל אוריינטציה משפחתית יותר .

השאלה שלי היא , עד כמה הרחב הזה לא טוב. עד כמה אני ארגיש רעידות בנסיע?

תודה רבה.

פורסם

אתה צריך בגאז? מסיע הרבה אנשים מאחורה ? אז כאן האטראז' לוקחת את האיביזה. מבינת ישיבה עדיף שתבצע נסיעת מבחן על שתיהן.

האטראז רועשת יותר מהאיביזה קח בחשבון.

פורסם

ברור לי שהאטראז' הוא רכב חלש יחסית ביחס לאיביזה אך השאלה האמיתית היא כמה הוא "לא סוחב"

שוב זה רכב ליסינג אז אין לי בעיה לשים לבנה על הגז. אבל עד כמה אני לא יהנה ממנו. אשמח לתשובה מבעלי אטראז.

• אחראי פורום
פורסם
ברור לי שהאטראז' הוא רכב חלש יחסית ביחס לאיביזה אך השאלה האמיתית היא כמה הוא "לא סוחב"

שוב זה רכב ליסינג אז אין לי בעיה לשים לבנה על הגז. אבל עד כמה אני לא יהנה ממנו. אשמח לתשובה מבעלי אטראז.

זה רכב פחות מבסיסי. רועש, לא נוח, מושבים לא טובים, איטי. לא הייתי רוצה להעביר בו 100 ק"מ ביום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מדובר באיביזה 1.2 tsi, האטראז' תרגיש לך עגלה רצינית במיוחד. אין מה להשוות מנוע 4 צילינדרים גודש לעומת 3 צילינדר מקרקש כמו מכסחת דשא.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אם מדובר באיביזה ליטר TSI אז האיביזה תרגיש לך miles ahead מהמיצובישי.

אם רוב הנסיעות שלך עירוניות ועם הרבה אנשים וציוד, לך על האטראז׳. אם לא, לך על האיביזה.

אגב, אילו גירים אלו (אוטומט או ידני)?

למה לך לא לקנות רכב חסכוני מיד שניה, נניח מגאן/פלואנס/C3 (אוטומטיות)/ ריו מונעות בסולר? או אם בא לך חדש (וגיר ידני זו לא קללה), אז 208 דיזל או סנדרו דיזל תעשנה את העבודה. אלן רכבים שיכולים לעשות בקלות 1-20. אסתכן ואומר שהפיג׳ו יותר חסכונית לפי מבחנים שקראתי.

פורסם

אני היום עם איביזה 1.2 כרכב חברה,

לטובתה - יאמר שהמנוע והגיר הם שילוב פשוט שילוב מעולה, מבחינת איבזור זה תלוי מאיזה מודל הרכב(רמות גימור שונות בין השנים בליסינג).

לרעתה - מושב נוקשה שלי לא נוח(לא יודע איך הוא בחדשה), אין המון מקום לרגליים לנוסעים מאחור(אני נוהג עם מושב משוך יחסית אחורה והמושב מאחורי מבוטל לגמרי),איכות חומרים לא להיט אבל בסך הכל יחסית עומד במקום.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי מעדיף לנסוע ברכב פרטי אם זו האופציה היחידה.

לא משנה כרגע כמה הוא כבד או עייף, הוא פשוט לא נוח בשביל להעביר בו 100 ק״מ ביום, וזה המרחק בערך שאני עושה גם כל יום (43 לכיוון), ולדעתי זה חשוב מאוד יותר מרוב הפרמטרים במקרה הספציפי הזה, כי גם ככה תבלה איתו בעיקר בפקקים בשעות העומס.

פורסם

מעבר לזריזות,לאיביזה מושבים נוחים ותומכים יותר,איכות חומרים טובה יותר,מנוע שקט יותר והתנהגות כביש עדיפה.

לאטרגז יתרון של מרווח מאחור ותא מטען.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המזגן של האטרז הוא בדיחה רעה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא המזגן בספייס סטר היה לי בסדר. לדעתי מדובר באותו מזגן.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה עד שהפריוס החדשה הגיעה :twisted:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע, אני נוסע באטראז לפחות כמה פעמים בשבוע למרחקים של שעה+ כל כיוון, אציין שזאת בלית ברירה.

לעניות דעתי, תברח מהאוטו הזה כל עוד נפשך בך. אם יש לך הרבה ציוד עדיף לשים אותו על הגג מאשר לנסוע בדבר הזה.

כן יש לה רשימת אבזור ונפח קצת יותר מהאיביזה, אבל בכל קטגוריה אחרת האיביזה פשוט הרבה יותר טובה.

אשכתב חלקים מהביקורת של Icar, מנסיוני עם הרכב אני מסכים עם כל מילה:

http://magazine.icar.co.il/january2016/%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%96/

רעשי המתלים ניכרים בכל מצב, וגם רעשים מכל סוג אחר שהוא. בכלל, המיצובישי היא מכונית רועשת מאוד, וזה בולט יותר ויותר ככל שהמהירות עולה. מחוץ לעיר גם הנוחות לא מרשימה, ויותר מדויק לומר: הנינוחות. המיצובישי לא רגועה, מרבה לזוז ולהתנדנד, רגישה לרוחות צד ומרגישה לא מספיק יציבה. אם אתם מרבים לנסוע מחוץ לעיר, זה בהחלט עלול להפריע.

התנהגות הכביש של האטראז’ נעה על הגבול שבין “מרושלת” ל”מסוכנת”. אחיזת הכביש נמוכה מאוד והתגובות של המכונית מאוד לא צפויות. בלימת חירום בקו ישר יכולה לגרום בקלות להחלקת הזנב, סיבוב במהירות לא נכונה יגרום לה להתנדנד ולאבד שיווי משקל, ואנחנו לא רוצים לחשוב מה היה קורה אם מוסיפים לנתונים האלו גם התחמקות ממכשול על כביש רטוב, למשל.

• תוכן חדש...