Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי ששבדיה זה רק ויקינגים מסריחים מהרינג ואיקאה, שברת את הפורום עם התמונה הזאת.

אנחנו אפילו לא עולם שלישי לעומת השבדים כשאתה רואה תמונות כאלה.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איכשהו שרדתי את השרשור, עד חתמונות של הגאראז הזה. פה נשברתי.

למה אין דבר כזה בארץ ?

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תאורתית, ישנם מכשולים אבל זה אפשרי.

התחלתי לכתוב תגובה ארוכה אבל מחקתי כדי להמנע מהפיכת השרשור לעוד מפלצת על יוקר מחיה/תחבורה ציבורית/ישראל-נגד-העולם

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לדעתי המכשול העיקרי הוא הבעיה שזה יכול להחשב כמוסך, ואז רק למכונאי מותר לעבוד. וכמובן צריך רשיונות ועוד.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הוא רק זורע לנו חול בעניים. עמוק בפנים הוא כבר יודע כמה חרא שם בארצות הניכר ותכיף הוא יתחיל ממש להתגעגע למשפחה חברים חומוס ומילואים... אין אבל איןןן כמו בארץ. :lol:

תתחדש חבר ותעשה חיים!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בחיים לא חשבתי שאשמח לקרוא יפנית, אבל הנה...

השבוע הגיעו מסמכי היצוא הרשמיים עם עוד כמה טפסים נחוצים לרישום בשוודיה.

uploadfromtaptalk1464114550891.jpg

עוד לא עשיתי את הרישום המקוון מאחר ״ונרמז״ לי ע״י כמה בעלי סקייליין שניתן לקבל הקלות לתקנים מסוימים דרך צינורות מקובלים, אז אני מנסה לראות איך זה יתפתח.

בחיי, אפילו השוחד במכוני הטסטים ממוסד פה... [emoji50]

כמה דברים נוספים שהגיעו מיפן הם חלקים לטיפול מונע שאני מעוניין לבצע לפני שהרכב עולה למסלול.

קיט טיימינג עם מותחנים מקוריים ורוצעה מחוזקת של Greddy, משאבת מים Nismo, פילטרים ופלאגים.

נשארתי עם החלטה לקבל לגבי השמנים, יותר נכון לגבי צמיגות.

אני דיי סגור על מוטול 300v, אבל בגלל שהרכב יתנייד בכוחות עצמו מהבית למסלול אני נוטה לכיוון צמיגות בטווח הנורמל של 10-40 לעומת 15-50 שמתחרים מבוססים יותר (עם גרר פרטי, או אחסנה במסלול) בוחרים.

הביקורות אומרות שה10-40 צריך להספיק, במיוחד במדינה קרה ולכן כנראה יהיה השמן הנבחר. מקסימום עם מצנן יעודי.

יאלה, עוד שלושה שבועות לספירה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

איפה אמרתי שעוד לא השתגעתי?:-P

האמת, כשיבאתי את הMR2 לישראל ישבתי כל היום על מעקב הספינות בקוצר רוח.

אני לא אומר שאין קוצר רוח עכשיו, אבל אפשר להגיד שלמדתי "לשחרר", ובפעם השניה שאני ממתין לרכב שיגיע מעבר לים פשוט להתעסק בדברים אחרים.

הבעיה? שגם הדברים האחרים איכשהו קשורים לרכב:lol:

הרכב עצמו מטופל, החלפת שמנים ופילטרים זה משהו שאני תמיד עושה.

הפעם הוספתי גם טיימינג, מאחר והפעם האחרונה שבוצע הייתה ב100k ק"מ לפני כ4 שנים ואני מעדיף להיות בראש שקט כשמדובר ברכב שהוחלט לחיות על המסלול. על הדרך הוספתי משאבת מים של Nismo שהיא שדרוג מומלץ על ידי רוב מוחלט של כותבי הפורומים ואמורה להזרים את נוזל הקירור בצורה אחידה יותר.

מן הסתם אני נותן גם דגש רציני יותר לסוג השמן ולצמיגות, בשונה מהקסטרול אדג' "האוטומטי" שהייתי שם לרכב כביש בישראל.

צריך גם להחליט לגבי שמן גיר ודיפ'.

פורסם

אלי, יש כמה גראז׳ים על הפרק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה באיזה מהם ארצה לאחסן את הרכב.

הרכב עוד לא הגיע, ולפחות בהקשר הזה, אני לא ממהר לשום מקום.

רועי,

לגבי היצואנים מיפן, לצערי הם לא יעזרו לך הרבה.

למדינת ישראל מותר ליבא רכב בן עד שנתיים או מעל ל30.

ואז יש את העניין הפעוט של ההגה בצד ימין...

Skickat från min LG-D855 via Tapatalk

פורסם
אלי, יש כמה גראז׳ים על הפרק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה באיזה מהם ארצה לאחסן את הרכב.

הרכב עוד לא הגיע, ולפחות בהקשר הזה, אני לא ממהר לשום מקום.

רועי,

לגבי היצואנים מיפן, לצערי הם לא יעזרו לך הרבה.

למדינת ישראל מותר ליבא רכב בן עד שנתיים או מעל ל30.

ואז יש את העניין הפעוט של ההגה בצד ימין...

Skickat från min LG-D855 via Tapatalk

זה יהיה אספנות בוודאות, בקטע הזה אין בעיה,

השאלה איך יסתכלו בארץ על רכב שהיה הגה צד ימין ועשו לו הסבה להגה צד שמאל, ביפן נניח הדבר אפשרי בכלל?

• תוכן חדש...