Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצינות מוחלטת, הרגשתי שאני מפספס משהו בתהליך ובאיזשהו מקום עדיין מרגיש.

הם אפילו לקחו את זה צעד קדימה והסבירו לי איך לקבל פטור מפנסים בעלי תקן אירופאי כי הרכב הגיע מיפן וכנראה שאין ו/או יקר להחליף פנסים רק בשביל חותמת, ואיך לקבל אישור לצנרת כי הרכב הגיע ככה מיפן אז זה כנראה בסדר.

57ממ, נראה לי שאתה צריך לארגן את האנגלים ואני את השוודים לקורס מזורז בסחיטת כספים ע״י יאוש האזרח למתקדמים במשרדי מכס ישראל.

ברווחים החדשים יוכלו לטפל במשבר הפליטים ולהשאר עם עודף למצלמות מהירות חדשות.

Skickat från min LG-D855 via Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברצינות מוחלטת, הרגשתי שאני מפספס משהו בתהליך ובאיזשהו מקום עדיין מרגיש.

הם אפילו לקחו את זה צעד קדימה והסבירו לי איך לקבל פטור מפנסים בעלי תקן אירופאי כי הרכב הגיע מיפן וכנראה שאין ו/או יקר להחליף פנסים רק בשביל חותמת, ואיך לקבל אישור לצנרת כי הרכב הגיע ככה מיפן אז זה כנראה בסדר.

57ממ, נראה לי שאתה צריך לארגן את האנגלים ואני את השוודים לקורס מזורז בסחיטת כספים ע״י יאוש האזרח למתקדמים במשרדי מכס ישראל.

ברווחים החדשים יוכלו לטפל במשבר הפליטים ולהשאר עם עודף למצלמות מהירות חדשות.

אכן, לאנגלים לאחרונה היה כנראה יותר מידי טוב, אז הם ירו לעצמם בשתי הרגליים והוציאו אותנו מאירופה.

אגב בעת ביקור בשוודיה אצל חברים קרובים שגרים בסטוקהולם אני חוויתי פער תפיסתי עצום ברמת ההתנהלות הכללית לעומת בריטניה. הם פשוט מתנהלים חכם ויעיל.

הפער היה דומה לפער בין בריטניה וישראל.

למשל עם יש לך ילד חולה ואתה צריך להישאר איתו בבית, אתה מדווח לאתר של ביטוח לאומי ומקבל יום עבודה משולם מלא במיידי ללא צורך לקחת יום חופש בעבודה.

במצב דומה בבריטניה - בעיה שלך.

כך שבמידה ואתה מתכוון לחזור לישראל לפני הפנסיה, צפויה לך הסתגלות פי שניים יותר קשה מאשר לי!

וחזרה לנושא השרשור - קדימה תמונות של הסקייליין!

פורסם (נערך)

זה פשוט קלאסי שהרכב יגיע כשאני מוריד את הכלבה לטיול.

הנהג הקדים בחצי שעה, הרמתי את הראש מהטלפון ואני רואה את הרכב חולף על פני.

ק״מ ריצה מאוחר יותר:

228e7feb48877b5f7192fdb9d291bb58.jpg

5ac8340bcfed99171291f6dd77d23041.jpg

מתנצל מראש, טאפאטוק מסרב לשתף פעולה כרגע.

עוד תמונות ועדכונים בהמשך[emoji16]

34a8586eb9853be411c6e841d7ccc6a5.jpg

uploadfromtaptalk1467382730492.jpg

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

איזה כיף!

איך עם סקייליין אחת - הצלחת (לפחות אצלי) לסגור על עידן בסוף הישורת?

בזכות התמונה עם הבקבוק.

ובעיית החניה העצומה בשכונה שלך.

תהנה מהאוטו- אני מניח שמיותר לשאול האם היו התגודדיות סביבה בשכונה? חוץ ממך ומהכלבה שבטיול.

פורסם

ברכות מאור.

יוצאות העיניים, אבל הלב מתרחב בשבילך חבר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

תודה לכולם.

החניון בתמונה עם הבירה זה החניון הפרטי של הבניין, מאובטח אבל חשוף למזג האויר, עד שאחליט על גראז' לאחסון קבוע.

אבל זה נכון, אין פה מצוקת חניה. מה שכן, אין כמו רכב שונה כדי להפוך אותך לפרנואיד ולכן אני מעדיף להחנות מאחורי שערי הבטחון.

לא הייתי אומר שהיו התגודדיות, אבל מי שכן עבר ברחוב באותו רגע בהחלט הגניב מבט שני.

רנופריק, המחירים שלהן גם כאן יחסית יקרים, במיוחד לאור מפגעי מזג האויר ותופעת הצעירים שקונים, לא מתחזקים, ״משפרים״ בחלקים זולים ולא עמידים ומוכרים הלאה ברגע שעולה תקלה.

אם אתה באמת מעוניין, אני בטוח שגם אצלך תוכל לסגור את הפינה במחיר הגיוני עם יבוא אישי. אתה מוזמן לשלוח ה״פ אם תרצה.

uploadfromtaptalk1467400197574.jpg

uploadfromtaptalk1467400225017.jpg

מה הלאה?

בתחילת שבוע אגיש בקשה לפטור מפנסים בתקן אירופאי, ברגע שאדע האם אושר או לא אתקדם עם התאמת הפנסים בהתאם.

יישור קו שיכלול שמנים, פילטרים, פלאגים, טיימינג ומשאבת מים.

ומשם לטסט שיכשיר את הרכב לכבישי שוודיה.

השלב לאחר מכן יהיה סט ג׳אנטים וצמיגים נוספים וקדימה ליום מסלול פתוח כדי להתחיל להתרגל וללמוד.

בנתיים המצבר בטעינה, מחר אעדכן עם נסיון הנעה ראשון (בתקווה והבית לא יעלה באש מהמטען המיושן שמצאתי באורווה...)

uploadfromtaptalk1467400375628.jpg

פורסם
איזה כיף!

בזכות התמונה עם הבקבוק.

זה פשוט כי כבר הספקתי לעשן פקט שלם בזמן שחיכיתי לו בסוף הישורת.....

;)

אבל ברצינות,

תתחדש מאור, כיף גדול וסחטיין על הגשמת החלומות המוטוריים, סקיליין זה אייקון מוטורי אמיתי, אני גם מקנא קצת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
איזה כיף!

בזכות התמונה עם הבקבוק.

ובעיית החניה העצומה בשכונה שלך.

תהנה מהאוטו- אני מניח שמיותר לשאול האם היו התגודדיות סביבה בשכונה? חוץ ממך ומהכלבה שבטיול.

פשוט מאוד לדעתי,

בחר במדינה עם מסלולי מרוצים, ומכוון נכון.

כל הכבוד.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

תודה לכל המברכים.

אני שמח לבשר שהטעינה עברה בהצלחה, לבית שלום והרכב הניע:-)

עכשיו כל מה שנשאר זה להחזיק את עצמי עוד קצת מלצאת לסיבוב לפני שתהליך הרישום יושלם...

רגע ההגעה הביתה:

(תנחשו מי יהיה השכן השנוא בבניין, כשאתחיל לעבור עם סקייליין רועשת במנהרה הזאת- על דלתות וחלונות של אנשים:lol:)

20160702_102913_HDR-01.jpg 20160701_212730_HDR-01.jpg

20160702_102721_HDR-01.jpg

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

• תוכן חדש...