Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה לסופרב החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדבר שטויות.

עשית מסופרב מינימום מרצדס מייבאך.

ייתכן שבסופרב חומרים איכותיים קצת יותר (מהקאמרי ואולי מהאוולון, מהלקסוס כמובן שלא), אבל זה מתקזז עם יתרונות אחרים כמו נוחות עדיפה, בידוד רעשים ואפילו תחושת מרחב טובה יותר מקדימה.

וכן, נסעתי בסופרב (ואפילו הייתי בעלים של הדגם הקודם).

לגבי העיצוב - לא יודע על מה אתה מדבר. בכל אופן העיצוב של האוולון מרשים ונאה. ואפרופו עיצוב - הסופרב מזכירה מקדימה לא פחות ולא יותר מאשר את המונית הנפוצה בישראל. אז לפחות בתחום הזה לא הייתי נותן לה נקודות (יש לה הרבה יתרונות בתחומים אחרים כמו יחידת הנעה בגרסאות החזקות, מרווח פנים, תא מטען ואבזור).

צביפר - יש פיוז'ן על הכביש. אפילו טיפה נפוץ במגזר הדתי שחובב משום מה ייבוא אישי ומקביל.

התכוונתי לקאמי ואוונסיס. אוולון לא הוצעה. הסופרב לא מאייבך ואף לא E220 אבל זה טעמי האישי. במבט של אחריות הצדק אתכם כי אני משתמש בליסינג. מה שקובע בסופו של דבר זה העדפות אישיות. כל אחד ואיך שהוא מעדיף לבזבז את הכסף שאין לו (:-

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לצורך העניין אני בודק כרגע את ה אינפיניטי Q50 , שסה"כ נראת טוב רק שנראה לי שהיא קטנה מידי (לא ראיתי אותה מציאות עדיין , נמצא בחול כרגע).

נראית מצוין, אבל הביקורות (בחו״ל לפחות) פושרות ביותר, מאוד לא אוהבים אותה משום מה (ובניגוד לסופרב). אישית אין לי נסיון איתה, אבל מישיבה בה מאחורה אני לא זוכר אותה כמרווחת במיוחד.

יהיה מעניין לראות מה אתה חושב עליה.

פורסם

רוברט, 8.5 שניות זה ל60מייל, מעבר לזה ממליץ לקרוא ביקורות על הדגם החדש של קאמרי. בcar and driver יש לו רייטינג יותר גבוה. וגם ממליץ לבדוק איזה מהרכבים יותר פופולארי בארהב.

צודק לגבי התאוצה, אז תוסיף עוד 0.3 שניות אולי.

ממה שקראתי הביקורות די דומות ובמבחנים ביניהם לא ממש ראיתי מסקנות חד משמעיות. מה שכן, המונדיאו ה״חדשה״ שככל שידוע לי זהה לפיוז׳ן, ולא רק במראה, עדיין נחשבת למכונת נהיגה מצויינת כמו הדור הקודם שלה, כך שלמי שניהוג חשוב לו זה גם שיקול.

עיצוב זה כמובן עניין של טעם, אבל אבא שלי שהוא בן 70 (ומחפש רכב חדש כרגע) טען שלא אהב את המראה המבוגר של הקאמרי. המונדיאו/פיוז׳ן לעומת זאת נראית מעולה (שוב, עניין של טעם).

לגבי הפופולאריות בארה״ב בחייך למי אכפת? אתה קונה רכב לפי הפופולאריות (או במילים אחרות ״העדר״) וכמה אתה רואה על הכביש? זה שהכבישים פה מוצפים בקאיה ספורטז׳ זה אומר שזה הרכב הכי טוב בקבוצה שלו? אגב אני מבקר בארה״ב פעמיים שלוש בשנה ואני אמנם לא מכיר את נתוני המכירות, אבל רואים את הפיוז׳ן על ימין ועל שמאל בכבישים.

פורסם (נערך)

מה לגבי מערכות בטיחות אקטיביות?

זה לא שיקול?

בחו"ל הרכבים החדשים נמכרים עם המערכות הללו ואילו בארץ הקודש, המחיר הוא השיקול העיקרי, חסרים רוב הדגמים את המערכות הללו.

הדגמים המאובזרים של הסופרב כוללים מערכות אלו.

אחת הבודדות שכוללת מערכות אלו היא הסונטה ההיברידית.

גם הספורטאז', כבר בדגם הבסיסי כוללת מערכות אלו.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

חשבת על פסאט דיזל?

זה בערך אותו הרכב, אין שם DSG7 והיא גם תהיה חסכונית יותר מהסופרב.

כבונוס, הנסועה השנתית שלך לא גבוה הרכב ישמור על ערכו היטב ויהיה דיי מבוקש בעוד כמה שנים. יש קהל שתמיד מחפש דיזלים.

פורסם
יצא למישהוא לנסוע על סדרה 3 בגרדת ה 318 מנוע 1500 טורבו ?

יש אחלה עסקאות שלהם 0 ק"מ מאלבר למשל...

ממש לא מומלץ. הרכב איכותי, מתנהג יפה ובעל נוחות נסיעה טובה. המנוע הורס הכל.

אף אחד לא הזכיר את הפאסאט? שהיא האחות התאומה שלה כמעט בכל הפרטמטרים ואולי במעט יותר טובה לפי הרבה ביקורות וקצת נסיון שלי :)

אין לה שום יתרון ממשי, לגרסה הישראלית יש בעיקר חסרונות.

------------------------------------------------

Chundrik,

השרשור ארוך, אז אני מתנצל מראש אם אשאל שאלות אשר כבר הופיעו במהלך השרשור.

מה התקציב? אם סופרב, על איזה דגם מדובר?

סופרב,

הרכב אכן מעולה ואני ממליץ לך לבדוק אפשרות של הזמנה מיוחדת - מדובר על המתנה של כ-4 חודשים, אך על פניו זה לפני 2017. מצד שני, אם יש לך אפשרות להמתין עד ינואר 17, אולי יש בכך טעם.

חלופות:

מאזדה 6 2.5 ל',

הרכב עולה קצת פחות מ-190,000 ש"ח ומציע אבזור נדיב למדי. מבחינת מנוע היא מקבילה לסופרב 1.8. ההתנהגות טובה ולמרות ריכוך מתלים (ביחס לדור הקודם) היא עדיין מהנה לנהיגה. אם תבחר בפנים בהיר אז תקבל שילוב צבעים יפה ומרשים. צריכת הדלק של הרכב טובה למדי, עלויות האחזקה סבירות.

חסרונות: רעשי רוח, אבזור חסר (בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת שמע משודרגת, זיהוי עצמים בשטח מת וחימום למושבי העור הקדמיים).

קאדילק ATS,

לאחרונה היא זכתה לשדרוג תיבת ההילוכים וכעת מצויידת ב-8 יחסי העברה. לעומת הגיר הקודם אשר סירס את המנוע מדובר על תוספת מבורכת. מבחינת אבזור, יש ממנו ובנדיבות, במיוחד אם תבחר בגרסה הבכירה. ההתנהגות טובה. דבר חשוב נוסף, המחיר הנקוב הוא לא המחיר בפועל וב-UMI יש הנחות שמנות.

אינפיניטי Q50 - לא נהגתי בעצמי, אך שמעתי שמדובר על אכזבה.

וולוו S60,

מאובזת לא רע, מנוע בריא והתנהגות סבירה. מרווח הפנים סביר בלבד. שווה לשקול.

מאליבו, פאסאט, A4, אינסיניה - ממליץ להמנע מאלו. חלקם סתם בינוניים וחלקם יקרים מאוד ביחס לתמורה המועטה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ממש לא מומלץ. הרכב איכותי, מתנהג יפה ובעל נוחות נסיעה טובה. המנוע הורס הכל.

אין לה שום יתרון ממשי, לגרסה הישראלית יש בעיקר חסרונות.

------------------------------------------------

Chundrik,

השרשור ארוך, אז אני מתנצל מראש אם אשאל שאלות אשר כבר הופיעו במהלך השרשור.

מה התקציב? אם סופרב, על איזה דגם מדובר?

סופרב,

הרכב אכן מעולה ואני ממליץ לך לבדוק אפשרות של הזמנה מיוחדת - מדובר על המתנה של כ-4 חודשים, אך על פניו זה לפני 2017. מצד שני, אם יש לך אפשרות להמתין עד ינואר 17, אולי יש בכך טעם.

חלופות:

מאזדה 6 2.5 ל',

הרכב עולה קצת פחות מ-190,000 ש"ח ומציע אבזור נדיב למדי. מבחינת מנוע היא מקבילה לסופרב 1.8. ההתנהגות טובה ולמרות ריכוך מתלים (ביחס לדור הקודם) היא עדיין מהנה לנהיגה. אם תבחר בפנים בהיר אז תקבל שילוב צבעים יפה ומרשים. צריכת הדלק של הרכב טובה למדי, עלויות האחזקה סבירות.

חסרונות: רעשי רוח, אבזור חסר (בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת שמע משודרגת, זיהוי עצמים בשטח מת וחימום למושבי העור הקדמיים).

קאדילק ATS,

לאחרונה היא זכתה לשדרוג תיבת ההילוכים וכעת מצויידת ב-8 יחסי העברה. לעומת הגיר הקודם אשר סירס את המנוע מדובר על תוספת מבורכת. מבחינת אבזור, יש ממנו ובנדיבות, במיוחד אם תבחר בגרסה הבכירה. ההתנהגות טובה. דבר חשוב נוסף, המחיר הנקוב הוא לא המחיר בפועל וב-UMI יש הנחות שמנות.

אינפיניטי Q50 - לא נהגתי בעצמי, אך שמעתי שמדובר על אכזבה.

וולוו S60,

מאובזת לא רע, מנוע בריא והתנהגות סבירה. מרווח הפנים סביר בלבד. שווה לשקול.

מאליבו, פאסאט, A4, אינסיניה - ממליץ להמנע מאלו. חלקם סתם בינוניים וחלקם יקרים מאוד ביחס לתמורה המועטה.

איך היית מקטלג את האינסיניה ? כסתם בינוני או כיקר ביחס לתמורה?

פורסם

כמו שכבר כתבתי בשרשור הזה, האינסגניה 250 כ"ס ממש בסדר. יפה מאוד בשחור עם סלון בז'. גיר לא להיט ופלסטיקה בינונית בחלק מהמקומות. ברכב המבחן של שלמה אפילו לא היו יציאות מיזוג לאחור. ה 170 כ"ס יותר חלשה אך הכיול מנוע גיר ייתר מוצלח.

פורסם

האמת שהATS מקאוד קורצת לי , לפחות פה הנעה אחורית מנוע בריא ושלדה מתקשרת מכפרים על העדר המקום ביחס לסופרב, אבל נראת לי מעט יקרה , בעיקר בגרסה הבחירה שם היא ממש יקרה , מישהוא יודע בפועל על איזה סכומי הנחה מדובר?

תודה.

2017 Type R

פורסם

צ'אנדריק(?), תוך כדי רפרוף בפייסבוק שלי, הופיע לי פרסום של סוכנות רכב שמוכרת סקודה אוקטביה RS, ב2,100 שקל לחודש ב100% מימון. הספק שלהם והספק של היבואן של סקודה שונים? התבלבלתי קצת.

• תוכן חדש...