Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. יש לי בעיה בבלמים של הרכב שהם ממש לא עוצרים בצורה חזקה וטובה. וצריך לעצור קצת לפני בשביל לעצור במקום הרצוי. הרכב הוא בלנו 2002. מה שאני מרגיש מתי שאני עוצר וזה הכי מחשיד אותי, שפשוט המערכת abs נכנסת לפעולה ומאריכה משמעותית את מרחק הבלימה (דרך אגב עם המערכת הזו עברתי תאונה עם הרכב הזה כבר). המערכת פועלת המון פשוט המון: כל ירידה או עצירה טיפה חזקה והיא נכנסת לפעולה (להשוואה היתה לי c5 עם abs שהפעולה הייתה במדויק בזמן ורק לאחר בלימה חזקה מאוד היא הייתה מופעלת, מה שאין כן בבלנו. לחיצה טיפה חזקה והמערכת נכנסת לפעולה ומאריכה את מרחק הבלימה). יש עוד דברים שיכולים לבוא בחשבון שאולי משם הבעיה כמו נוזל בלמים, צמיגים, צלחות (רפידות יש עוד בשר) בקיצור מה אתם ממליצים לעשות? אפשר להחליף abs? איך זה הולך?

Sent from my Lenovo TAB 2 A7-30H using Tapatalk

פורסם

שלום, זה הולך ככה:

אתה צריך להכניס דחוף את הרכב למוסך מקצועי לצורך אבחון. אל תיסע במצב הזה - זה מסכן אותך ואת הסובבים אותך ( נהגים והולכי רגל ). המשך נסיעה על רכב עם תקלה בבלמים עלולה להוביל לאסון .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיגים קצת יבשים, פרונט לא יודע מתי נעשה כי הרכב אצלי לא הרבה זמן והרפידות בסדר, אבל אני חושב שזה לא העניין כי אני מרגיש את ה-abs פועל יותר מדי אולי יש בעיה ב-abs?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון עשיתי ניקיון לאזור, היה מלא לכלוך על החיישנים המצב השתפר אבל עדין אני חושב שabs נכנס יותר מדי לפעולה יכול להיות שצריך להחליף חיישנים?

פורסם
לא מכיר את היסטוריית החלפת נוזל הבלמים אצלך אבל הייתי חושד קודם כל בנוזל בלמים מזוהם.

מדוע?

כיצד נוזל בלם משפיע על החלטת מערכת הABS להכנס לפעולה?

יום טוב גם לך

פורסם

לדעתי, נוזל הבלמים הוא הבסיס של כל מערכת הבלימה ולא סתם היצרניות ממליצות להחליף אותו בקביעות. לא יודע איך ניתן להתחיל לעבוד על העסק בלי נוזל בלמים תקין קודם כל. נטרלת את זה, אז תוכל לדעתי להמשיך הלאה באיתור הבעיה אם יהיה צורך.

• תוכן חדש...