Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיקול רכב מביטוח לאומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

mudale222 - רשמת עמלות וענית על ריביות. אני אעזור לך שלא תסתבך...

אין עמלות על הלוואות ללקוח פרטי בסכומים של עד 100,000 שקל אם אני לא טועה. הוראות של בנק ישראל.

לגבי הריבית - כנראה שהייתי מעידיף להיות חייב כסף לבנק ולא לביטוח לאומי, ושישחררו לי את האוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כדי לחסוך ויכוחים מיותרים, אסביר מעט יותר את דבריי.

בלקיחת הלוואה דרך הבנק - יש תשלום של ריבית.

בלקיחת הלוואה דרך כרטיס אשראי - יש תשלום של ריבית ו/או עמלות שחברת כ.א. מוסיפה (בחלוקה לתשלומים ואולי גם בעסקת קרדיט).

נכון שאלו יחסית סכומים קטנים, אך עדיין..

פורסם

גיא - בעסקת קרדיט יש ריבית.

בעסקת תשלומים יש עמלה די סמלית, פחות מחצי שקל לתשלום (משתנה בהתאם לסוג הכרטיס).

מחיר ההלואה - תלוי במעמד שלך בכרטיס האשראי. בנתונים האישיים שלי ההפרש בין כרטיס בנקאי לכזה שאינו בנקאי קרוב ל-10% לשנה!

זה עניין שמטריד אותי בתוכנית לניתוק בין הבנקים לחברות האשראי - התנאים שלי כאשר תנאי האשראי מוכרים לחברת האשראי (באמצעות הבנק) טובים בכמה סדרי גודל מאשר בכרטיסים המנותקים מהבנק (למעט הוראת הקבע לחיוב). אמנם איני נזקק להלואות אלה, אבל אם אזקק לכזו אני מעדיף לשלם 3% ולא 12% בשנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
mudale222 -

לגבי הריבית - כנראה שהייתי מעידיף להיות חייב כסף לבנק ולא לביטוח לאומי, ושישחררו לי את האוטו.

זה בערך כמו המשפט הזה

quote_icon.png hochdorf כתב: viewpost-left.png

גם מול רכב שהוא חזק יותר מהגולף, הגולף עלולה לגבור עליו במעט בעליות- גולף זהו רכב חובב עליות.

האם כשבנק נותן הלוואה לרכישת רכב ורושם עליו מישכון ברשם המשכונות ובמשרד הרישוי. זה מפריע לרכב לעלות בעליות.

תשלם, לא יקרה כלום , לא תשלם, תרגיש את השיניים החדות של זה ושל זה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

יצא לך משפט של משתמש אחר שאינני רוצה לנקוב בשמו אבל נראה שהוא מדבר מגרונך לא מעט.

רישום מישכון על הלוואה של 6500 שקלים?

יכול להיות שאתה מגיב באופן כללי - אני מגיב למקרה הספציפי שהועלה כאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מדבר בשמי שלי, לא יודע אפילו למי אתה מתכוון.

גם למקרה הספציפי הזה את דעתי כתבתי ברורות.

העיקול לא מפריע לכלום אפילו לא לעיכול של ארוחת החג.

למה לשלם ריבית לבנק ? אבל...

אם בבט"ל הוא גם משלם ריבית אז שווה לבדוק זה מול זה , להוסיף את קורת הרוח שאין עיקול ואז להחליט באופן מושכל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

התשלומים לביטוח לאומי הם ללא ריבית. 6500 חלקי 24 בדיוק.

ידוע לי שהלוואה דרך אשראי היא בריבית כוללת של כ- 650 ש״ח סהכ על כל הסכום שזה 27₪ לכל תשלום. וזה משיחה אחרונה שלי עם חברת האשראי כשהציעו לי הלוואה לחג. אני באמת פתוח לדעות לכאן ולכאן ולעיקול הזה אין שום אחיזה או השפעה עליי בדיוק כמו שכל עוד אני משלם את ההלוואה לחברת האשראי הם לא ירדפו אחרי. זה איפשהו הלחיץ אותי כי כיביכול העיקול לא הוסר מהרכב אך לאחר בירורים עם 2 הגופים התברר לי שכל עוד אני משלם מלבד אפשרות למכור אותו אין שום הגבלה ועדיין זה הציק לי משום מה. לכן פתחתי את הפוסט. בשורה התחתונה האופציות הן לדבריכם:

1. הלוואה

2. להמשיך כמו שזה.

פורסם

כמה כל תשלום?

מאתר הביטוח הלאומי

הסדר תשלומים

מבוטח שיש לו חוב בדמי ביטוח יכול, בתנאים מסוימים, לערוך הסדר תשלומים עם הביטוח הלאומי. אפשר להתקשר בטלפון למחלקת הביטוח והגבייה בסניף שבו מתנהל תיק הניכויים שלך, ולערוך הסדר באמצעות כרטיס אשראי, או לחילופין לפנות לסניף ולערוך הסדר תשלומים שם.

כל הסדר תשלומים שייעשה אתך יכלול ריבית חודשית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מייק, קשה לי להאמין שאין גביית ריבית מביטוח לאומי. הסכום שאמרו לך כנראה כבר כולל שיערוך ולפי דעתי זה צמוד מדד. כלומר מידי חודש כנראה תראה שקל או חצי יותר בתשלום.

על פניו נשמע יותר זול .

כלומר זה הרע במיעוטו. כנראה שעדיף יהיה במקרה הזה להמשיך לשלם לביטוח לאומי ולא לבנק.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יכול להיות. עכשיו ראיתי שנכנסה העסקה. התשלום הראשון כבר מופיע לי בחיוב העתידי בכרטיס אשראי. מרגיע איפשהו שהם מקבלים את שלהם אז עכשיו בכלל למה לי לדאוג. אתם גדולים והמון תודה לכם. בזכותכם החג יעבור טיפה יותר רגוע :)

חג שמח אנשים טובים :)

פורסם

ממש מרתיח שהחובות "פתאום מופיעים".

גם לי זה קרה עכשיו.

הודיעו לי לפני כמה חודשים ש2014 סגור ואין שום חוב ועכשיו פתאום אני חייב 1400 ש"ח.

בנוסף הם גבו בהוראת קבע על דצמבר ופברואר אבל "שכחו" לגבות על ינואר ומרץ, אז זה נחשב לחוב.

פורסם
ממש מרתיח שהחובות "פתאום מופיעים".

גם לי זה קרה עכשיו.

הודיעו לי לפני כמה חודשים ש2014 סגור ואין שום חוב ועכשיו פתאום אני חייב 1400 ש"ח.

בנוסף הם גבו בהוראת קבע על דצמבר ופברואר אבל "שכחו" לגבות על ינואר ומרץ, אז זה נחשב לחוב.

אחת האפשרויות היא ששילמת מקדמות כמו ילד טוב ולכן אין חוב

פתאום הגיע להם המידע ממס הכנסה על הכנסותיך ב 2014 והסתבר שהם גבוהות מאשר העריכו מקודם, ולכן באה דרישה לתשלום נוסף.

הלוואי עליך כך כל שנה.

לגבי השנה השוטפת , פנה אליהם או לבנק כדי לבדוק למה לא בוצעה ההורדה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יוסי - אני מניח שיש מי שמייצג אותך מול רשויות המס. בקש ממנו לברר. אתה משלם תמורת השרות, ואני מניח שלא מעט.

אם עברת דירה לאחרונה ומשהו התפספס בדיווח למשרד הפנים, לבט"ל ולרשות המיסים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו טעות נגררת מרואה החשבון הקודם שלי.

לפי החישובים שלי זה בסדר שהם גובים ממני את זה. האמת היא שהתפלאתי שלא עשו את זה עד עכשיו.

וכן, העברתי לאחרונה את התיק שלי במס הכנסה מרחובות לעפולה ובט"ל מראשל"צ לעפולה.

זו אחת הסיבות שלקח להם זמן לעשות את החישובים.

בכל מקרה זה מעצבן אבל זה בטיפול.

• תוכן חדש...