Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיפוש ביד 2 יש רק אחת כזאת למכירה ותיאורטית הוא יכול לבקש איזה סכום שירצה.

העניין הוא שפעם כדי להתגרזן היית צריך לקנות מיצובישי או סובארו, לקבל פנים של מכונית משנות ה 90, צריכת דלק מזעזעת בכל מצב, וספויילרים שניתן להנחית עליהם מסוק.

מאז נכנסו עוד שחקנים לזירה (סיאט לאון, GTI, רנו) ואתה יכול לקבל מכוניות ספורט נוחות, מאובזרות, מודרניות, עם צריכת דלק טובה כשאתה רוצה לשייט על 110 וגם סליפריות (יחסית)

פורסם (נערך)

לאון,נכון מאוד.

רק שאף אחת לא מתקרבת לEVO 10! אבל אף אחת לא דומה בכלל.

לידע כללי האיבו 10 לא כל כך גרועה בנסיעה מנהלתית רגילה,

היא גם לא חובטת וגונחת ומרעישה ולא קשיחה בכלל,גם לא כל

כך דלה מבפנים באיבזור,כמו איבו 9,(מיושנת כן,דלה באיבזור לא)

כמה דרשו ממך?

בגדול זה כמה כסף יש לך וכמה אתה רוצה להוציא או מוכן להוציא ולשלם!

לדעתי השוק שלה לא חזק כמו האיבו 9 ואם הסכום מופרך מעל המחירון (40 מעל נגיד)

אז הגזימו בענק,תלוי בתוספות שמעבר לרגילות .

מנוע בנוי למשל או החלפת מצמדים יקרים בSST האוטומטית,אז המחיר יהיה גבוה מאוד יותר.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

תגיד לי את קונה איזה רכב משפחתי עממי?

אתה מחפש EVO ומה שמעניין אותך זה איך השוק של הרכב?!. נו באמת...

מחפש שוק לך תקנה מה שכולם קונים. (משפחתית 1.6 אוטומטית או איזה קרוסאובר).

את מי מעניין מה השוק של הרכבים האלו? זה רכב נישה מאוד ספציפי לאנשים שיודעים מה הם מחפשים, שלא נדבר על זה שקיימות יחידות בודדות בארץ של הרכב איזה בדיוק נתון סטטיסטי אתה יכול להסיק מהנתונים האלו?.

פורסם

מזכיר לי את השאלות של הרוכשים הפוטנציאלים לגבי הרכבים האלו: "כמה הרכב עושה לליטר".

בחייאת, מי ששואל כמה הוא "שותה" לא צריך לקנות רכב כזה.

פורסם

רכב לא רגיל ,אמין מאוד ודורש אחזקה יקרה יחסית (חלפים יקרים),אבל בדרך כלל אמין.

שותה דלק 6 קמ לליטר (55 גודל מיכל בליטרים) 300-340 קמ למיכל בנסיעה רגילה.

דורש אחזקה מוקפדת וראויה ולא בנוי לחאפרים ולאלה שמחפשים בזול...ביטוח מקיף מעל

גיל 40 זול יחסית (3500 שח).

פורסם

ופוטנציאל שיפורים שירוקן לך את הכיס בצ'יק צ'אק :)

מעום לא נהגתי בדור 10 וגם לא באסתי המקבילה, אבל דור 9 [בין 05 ל-08 לא?] מכונית נהדרת, שמאוד דוחקת אותך ללחוץ. הקלות שבה היא מבצעת דברים קצת מסוכנת בעיניי. מכונית נהדרת!

בטיולי נהיגה קח בחשבון שתגיע לצריכות דלק הזויות [ואז 1 ל-6 יראה לך כמו פריוס].

אני לא מכיר את השוק של הדור האחרון, אבל אני מניח שהיות ומדובר ברכב שאינו נפוץ, היא נסחרת כמו מיאטות. לכן, לדעתי תסתכל על על זה כהאם זה מחיר שנוח לך ולא מחיר ששווה או לא שווה.

תבלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דווקא לא כל כך קלה לנהיגה,היא נשכנית מאוד וזה כואב.

היא פשוט מתחברת לנהג בצורה לא רגילה והכל בה מרגיש

נכון.

לבצע היא יודעת,כן וגם לענג...אבל נושכת חזק מאוד ואי

אפשר לנהוג בה מבלי לשים לב,ותמיד ידיים על ההגה.

פורסם

ממה שאני זוכר השוק של האיבוים בארץ די הזוי.. מצד שני, סביר להניח שכשאתה תרצה למכור גם תמכור במחיר גבוה מהמחירון.

אני חושב שהיתרון/חיסרון (תלוי אם אתה קונה או מוכר) של האיבו זה שהיא יובאה לארץ בכמויות קטנות ויתרה מזאת היבוא הופסק אחרי שנתיים בערך. אם אפשר למצוא את הGSR (דגם ידני) עדיף. האמינות של הSST לא כל כך גבוהה ותיקון יעלה הרבה מאוד כסף (גיר של GETRAG). ממה שאני יודע המחלות העיקריות באיבו זה השרשרת טיימינג והמשאבת AYC. יש הרבה מידע על האיבו בפורום evolutionm ו evoxforum. שאר ההוצעות הגדולות זה ברקסים, צמיגים ודלק.

ההשוואה להוט האטצ'ים שהוזכרו פה לא רלוונטית, זה רכב בליגה אחרת לגמרי. אם תשים יד על אחת כזאת אתה בר מזל :wink:.

פורסם

לא כתבתי קלה לנהיגה, כתבתי הקלות שבה היא מבצעת מסוכנת. כלומר היא מכונית מאוד "ביצועיסטית" מה שמשרה בטחון מזויף, כי ברגע שאתה מתיידד אתה ומתחיל לדחוק קצת אתה מבין כמה היא נושכת, בדיוק כפי שציינת.

המשפט השני שלך נכון מאוד בעיניי: "

היא פשוט מתחברת לנהג בצורה לא רגילה והכל בה מרגיש נכון."

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...