Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שונות אבל דומות.

האיוו ככל הנראה תיהיה מועדת יותר לבעיות אמינות (גיר כפול מצמד במידה וקיים, טורבו, ניהול משודרג או חיצוני)

המגבלות רחוקות יותר, אבל היא לא פחות נושכת מהZ כאשר עוברים אותם.

המנוע צמא יותר ובעל פוטנציאל שיפורים ענק.

חלק מחלקי המרכב ייחודיים ויעלה הון להחליף במידה ותצטרך (טפו טפו טפו) וכן יקרים יותר לקניה בחו"ל מאשר חלקי מרכב של הZ אשר יותר נפוצה.

התנהגות המנוע שונה לגמרי, חסר מומנט לפני שבונה גדישה ונוסע מצויין ברגע שעוברים את המדרגה.

הרכב נוח למשפחה עכב המבנה המשפחתי.

פוטנציאל השיפורים מטורף ומגוון, ומהר מאוד תגלה שלא משנה כמה הכיס שלך עמוק תמיד תרצה לשרג עוד ועוד.

אמנם לא נהגתי על ה10, אבל הייתה לי 9 (ששונה לטוב ולרע) לתקופה קצרה.

הרכב היה משודרג עם TD05, צנרת מלאה, ניהול ועוד מבחינת כח, וקוייילאוברים של טיין אם אני זוכר נכון.

מדברים פה על צריכה של 1-6, ולפחות לגבי הרכב שלי הייתי מגיע בלחץ לנתון הזה- הרכב היה מכונת מלחמה שדורש 24-7 לנהוג אותו חזק.

בסיכום של משפט אחד- הרכב חייב להגיע עם עו"ד תעבורה צמוד.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם ההבדלי כוח בין ה Z לאיוו כששני הרכבים סטוק משמעותי?

מצד אחד אני צריך רכב מעל 2 מקומות , מצד שני קצת מלחיץ אותי כל עניין החלקים והאמינות של האיוו

פורסם

דג, הייתה לך בארץ?

לא ידעתי ששווקו אוטומטיות בארץ.

הידנית מאוד אמינה ואין בעיות בגיר. קלאץ', צמיגים ובלמים הם חלפים שמחליפים הרבה ברכב הזה, אבל אני מניח שזה תלוי התגרזנות.

תזכור שזה רכב ספורט - אז נוהגים בו אגרסיבית, ויש גם בלאי טבעי. אז נכון, האמינות טובה, אבל צריך גם לבדוק איך תחזקו אותה הבעלים.

חייב לציין שאין לי כל ניסיון או קשר לניסאן. אולי שווה לשלוח הודעה פרטית לדג ול-SRONIS שהייתה לו אחת עד לא מזמן ועבר לב.מ.וו

פות"ש אולי זה מעבר שיהיה נחמד גם עבורך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

ההבדל הוא בחוויה עצמה,אי אפשר להשוות כי החוויה לנהג מטורפת,בעיקר בחיבור לנהג.

הZ יותר חזקה ויותר בשרנית כרכב סטוק.האיבו חזקה בתחושות ודווקא כשלוחצים היא מרגישה

אנמית ורק שמסתכלים במראה מבינים כמה מהר אתה נוהג ונוסע.

עולם השיפורים של האיבו יקר מאוד יחסית אם רוצים להעלות כיתה מעבר לשיפורים הרגילים.

אן בעיה של אמינות,אלה אם כן הרכב שופר ברמות גבוהות במנוע ורצוי שמבינים בלבד יגעו בו...

יקר מאוד אצל המבינים,אצל השאר לא יקר אבל גם לא מזהיר.

החזקה חייבת להיות טיפ טופ.

לדוגמה אם הצמיגים לא טריים חדשים,הרכב נושך יותר ולפעמים זה כואב לא עלינו.

ברקסים כל 12 אלף מחליף מקדימה,אחורה פחות.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם (נערך)
דג, הייתה לך בארץ?

לא ידעתי ששווקו אוטומטיות בארץ.

הידנית מאוד אמינה ואין בעיות בגיר. קלאץ', צמיגים ובלמים הם חלפים שמחליפים הרבה ברכב הזה, אבל אני מניח שזה תלוי התגרזנות.

תזכור שזה רכב ספורט - אז נוהגים בו אגרסיבית, ויש גם בלאי טבעי. אז נכון, האמינות טובה, אבל צריך גם לבדוק איך תחזקו אותה הבעלים.

חייב לציין שאין לי כל ניסיון או קשר לניסאן. אולי שווה לשלוח הודעה פרטית לדג ול-SRONIS שהייתה לו אחת עד לא מזמן ועבר לב.מ.וו

פות"ש אולי זה מעבר שיהיה נחמד גם עבורך.

הייתה לי איוו 9, ידנית- לא ידוע לי שיובאה גירסא אוטומטית.

ה10 שווקה גם עם תיבה אוטומטית רובוטית.

לפחות שלי ממש לא הרגישה אנמית בהאצות.

0 כח ומומנט עד 3.5-4K סל"ד ומשם בעיטה רצינית קדימה.

ביציאה אגרסיבית מהמקום (מרים סל"ד ל4 ויוצא חזק) הרכב היה מאיץ מ0-100 יותר מהר מאשתי לקניון כאשר שומעת על סייל ב H&M.

תחזוקה י-ק-ר-ה מאוד.

החלפתי פגוש קדמי למקורי עכב סדק מהבעלים הקודם, עלה 8K מייבוא (ואני עובד במתן פתרונות ייבוא, ללקוח פרטי היה עולה הרבה יותר)

צריחת דלק 1-2 או 1-3 בנסיעת התגרזנות (ועוד 98)

צמיגים הייתי גומר כל 4-5 אלף (רביעיה) לנסוע חזק על הרכב עם צמיגים גמורים זה פוטנציאל נשיכות והפתעות.

בעיות אמינות לא נתקלתי אבל הרכב היה אצלי זמן מועט ככה שאין לי אינדיקציה.

שיפורים יקרים אבל ממכרים- אין מצב להשאיר את הרכב סטוק.

לא נהגתי הרבה על הZ, אבל זו שנהגתי הייתה מצויידת בדיפינציאל מוגבל והתנהגה מצויין.

האיוו יותר חדה והמגבלות רחוקות יותר- היא הופכת כל נהג ל"נהג על", והמגבלות מאוד רחוקות.

אבל כאשר חוצים את המגבלות היא סופר פרועה וצריך להיות גם עם ביצים וגם שיודע מה הוא עושה ועם תגובות ותיקונים מאוד מהירים, והיא פחות צפויה מהZ הספציפית שנהגתי עליה.

אבל, וזה אבל גדול- 2 הרכבים שאני מדבר עליהם משופרים ולכן אני לא יכול לייעץ על סטוק.

בשביל זה הייתי פונה להתייעץ עם ג'ון שמכיר אותן טוב מאוד.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם

ביציאה אגרסיבית מהמקום (מרים סל"ד ל4 ויוצא חזק) הרכב היה מאיץ מ0-100 יותר מהר מאשתי לקניון כאשר שומעת על סייל ב H&M.

תחזוקה י-ק-ר-ה מאוד.

החלפתי פגוש קדמי למקורי עכב סדק מהבעלים הקודם, עלה 8K מייבוא (ואני עובד במתן פתרונות ייבוא, ללקוח פרטי היה עולה הרבה יותר)

צמיגים הייתי גומר כל 4-5 אלף (רביעיה) לנסוע חזק על הרכב עם צמיגים גמורים זה פוטנציאל נשיכות והפתעות.

לא נהגתי הרבה על הZ, אבל זו שנהגתי הייתה מצויידת בדיפינציאל מוגבל והתנהגה מצויין.

האיוו יותר חדה והמגבלות רחוקות יותר- היא הופכת כל נהג ל"נהג על", והמגבלות מאוד רחוקות.

אבל כאשר חוצים את המגבלות היא סופר פרועה וצריך להיות גם עם ביצים וגם שיודע מה הוא עושה ועם תגובות ותיקונים מאוד מהירים, והיא פחות צפויה מהZ הספציפית שנהגתי עליה.

אבל, וזה אבל גדול- 2 הרכבים שאני מדבר עליהם משופרים ולכן אני לא יכול לייעץ על סטוק.

בהצלחה.

עכשיו ברור. תודה :)

אביה תודה גם לך על המידע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מזמן נמכרה ביד2 איבו 10 כסופה ידנית מ2009 עם 136K ק"מ בסביבות ה180K ש"ח. לא יודע כמה דורשים על האפורה שיש עכשיו, אבל בגלל שהרכב נדיר ולפי איך שזה נראה גם שמור מאוד, אז תצפה למחיר גבוה. אגב אם אני לא טועה האיבו הזאת שייכת לאחד מחברי הפורום (שכבר לא כל כך פעיל).

אגב מישהו יודע במקרה כמה איבו 10 עלו לכביש?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

תחזוקה י-ק-ר-ה מאוד.

בהצלחה.

1-2 / 1-3 ? עד כדי כך? ה Z שלי עושה פחות מזה....ובהרבה

ואני מדבר על שני רכבים שהם סטוק , ללא שיפורים.

האם הצריכה אכן תגיע ל1-3 בהתגרזנות?

פורסם

איתי, אנא שים לב שאני מדבר על איוו בעלת טורבו גדול ומשופרת.

אינני יודע כמה תצרוך איוו סטנדרטית בהתגרזנות ולצערי אינני יכול לעזור בייעוץ זה.

פורסם
איתי, אנא שים לב שאני מדבר על איוו בעלת טורבו גדול ומשופרת.

אינני יודע כמה תצרוך איוו סטנדרטית בהתגרזנות ולצערי אינני יכול לעזור בייעוץ זה.

אוכל לבקש ממך להפנות אותי לבחור שהזכרת בכמה תגובות למעלה? שלמעשה מבין קצת יותר מאיתנו באיוו ובZ ללא שיפורים

פורסם

5.5 ליטר בממוצע קצת מכל דבר כולל לחיצות פקקים,למשופרת קל...

חלקים סטוק רק תוכנה מוגברת ובערך 380 כ"ס במנוע 340 בגלגל.

לסטוק 6-6.5 ק"מ לליטר ולכבדות ביותר 3-4 קמ לליטר אלה כבר 500

פלוס כ"ס.

• תוכן חדש...