Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחנות החלפים בה קניתי את החלפים לטיפול לאחר שביקשתי את השמן 10-40 של ליקווי מולי, הבחור אמר שלמנוע הזה זה מיותר וש 15-40 של החברה פרסטון זה מספיק בהחלט שהוא גם זול יותר בערך בחצי . אז לא לקחתי את השמן וחשבתי קודם להתיעץ עם האנשים כאן, בטיפול שעבר השתמשתי בשמן 20-50 של חברה בשם צ'מפיון והפעם החלטתי לנסות משהו אחר.

בטיפול הזה אני גם מחליף את ארבעת הבולמים , בחנות הזאת מצאתי גם את הגומיות הגבהה שהמליצו עליהם כאן, רק אני רוצה לוודא את מיקום ההרכבה שלהן לפי מה שהמוכר אמר ומה שאני מבין , מרכיבים אותן בתחתית של הקפיץ כך שבמקום שהקפיץ ישב על הבולם עצמו הוישב על הגומיה והגומיה תיהיה על הבולם(כשאני אומר על הבולם הכוונה לצלוחית הזאת שמרותכת לצינור החיצוני).

ואני גם הולך להחליף את שתי הרצועות מזגן ואלטרנטור , אז בהזדמנות זאת רציתי לשאול על רעש של שפשוף מכיוון הפולי של האלטרנטור ,עד כמה זה מסובך לפרק את הפולי ולבדוק את המיסבים, לראות מה מצבם?

פורסם

סובארו ג'אסטי?

סובארו DL?

סובארו אמפרזה?

סובארו GT?

סובארו NEW AGE?

איזו סובארו?!?!?!

כמה עלה לך השמן וכמה ליטר קניתה?

איזה בולמים אתה מרכיב? כמה עלו?

תודה L.A

• תוכן חדש...