Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אחרי שהמצבר שבק חיים, אתמול לא הייתה לי ברירה אלא להחליף אותו. מרוב שזה קרה כל כך מהר אפילו לא בדקתי איזה מצבר אני צריך אלא פשוט הלכתי ברגל ב9 בלילה למוסך קרוב והוא הגיע אלי עם מצבר. הוא לא הוציא את המצבר משקית או מקופסה, אבל לפי התאריך שיש עלהמצבר(3/2016) אני מעריך שהוא חדש. השאלה שלי אם המצבר החדש מתאים לרכב הזה? ואם לא, האם הוא עלול לגרום נזק למערכת החשמל ברכב?

תודה.

זה המצבר הישן:

1.jpg

זה החדש:

2.jpg

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

המצבר החדש בעל נתונים נמוכים יותר מהמצבר הקודם. כושר ההתנעה נמוך בהרבה 300A לעומת 470A וגם קיבולת המצבר נמוכה 36AH לעומת 52AH.

צריך לבדוק מה הם דרישות הייצרן למצבר ברכבך.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

מרק, לפי ההטבעה על המצבר StartUp ותוכן ההודעה, הוא המצבר החדש (והחזק יותר) ולא הוורטה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אז הכול בסדר.

בתמונה של המצבר החדש נראה מצבר יחסית מלוכלך לכן חשבתי שזה המצבר היישן. אני רגיל לרכוש מצברים תוצרת וורטא או בוש אשר מגיעים עם ניילון אטום.

איזה כייף לי :)

פורסם

האמת שקניתי את המצבר ממקום שנראה די "חאפר" כי הייתי תקוע באמצע שום מקום ובמקרה זה המקום היחיד שהיה פתוח ב9 בערב. המצבר הישן היה קיים 4 שנים אז גם ככה היה צריך להחליף אותו. חרוט על המצבר החדש 3/2016 אז אני מניח שהוא יחסית חדש.

אז אין בעיה מבחינת חשמל או משהו מבחינת הנתונים של המצבר החדש? מצבר בכלל יכול להרוס משהו אחר ברכב?

סורי על הבורות ותודה על המענה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תאריך שמוטבע על המצבר זה תאריך ניפוק מיבואן למחסן, או מיבואן למפיץ. מהתאריך הזה מתחילה אחריות.

זה לא תאריך ייצור של המצבר.

המצבר שהרכיבו לך מתאים, הוא לא יגרום לשום בעיה במערכת חשמל של הרכב.

בהחלפת מצבר הבאה אתה יכול לרכוש מצבר בעל נתונים נמוכים יותר כמו 36, 40 או 45 אמפר שעה, זרם התנעה לא פחות מ 300A בתקן EN, מצבר כזה יהיה זול מעט יותר מהמצבר שרכשת.

חוץ מזה הכל תקין.

• תוכן חדש...