Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות שירוקו 1.4 ליטר 122 כ"ס ידנית 2011.

השאלה שלי היא האם שווה להחזיק רכב כזה ל3-4 שנים ולמכור אותו לאחר מכן?

אני מפחד שאני אפסיד מלא (לא רק מירידת ערך, גם מטיפולים).

אם אני בסוף לא אלך על השירוקו בגלל שאולי לא שווה להחזיק אותה 3-4 שנים, אני כנראה אקנה ולוסטר בסיסית 2013-2014

פורסם

הגדר "שווה"

כל רכב שתקנה יאבד כמחצית מערכו לפחות ב-3-4 שנים שיהיה אצלך. בדוק גם עלויות ביטוח שעלולות להיות גבוהות במקרה שלך.

אין לי מושג מה אתה הולך לעשות בצבא, אבל כדאי שתחשוב טוב לפני שתקנה רכב יקר ש(אולי) יעמוד חלק גדול מהזמן.

בתור רכב ראשון הייתי קנות סופר מיני ידנית בת כמה שנים, משתפשף בנהיגה - ואח"כ קונה משהו בסגנון וולוסטר / שירוקו או מה שיבוא לך בראש אחרי שנה שנתיים של נהיגה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הגדר "שווה"

כל רכב שתקנה יאבד כמחצית מערכו לפחות ב-3-4 שנים שיהיה אצלך. בדוק גם עלויות ביטוח שעלולות להיות גבוהות במקרה שלך.

אין לי מושג מה אתה הולך לעשות בצבא, אבל כדאי שתחשוב טוב לפני שתקנה רכב יקר ש(אולי) יעמוד חלק גדול מהזמן.

בתור רכב ראשון הייתי קנות סופר מיני ידנית בת כמה שנים, משתפשף בנהיגה - ואח"כ קונה משהו בסגנון וולוסטר / שירוקו או מה שיבוא לך בראש אחרי שנה שנתיים של נהיגה.

שווה - אם אמכור אותו ב40-50 זה אחלה מבחינתי

ביטוח גבוה עבור כמעט כל אוטו נורמלי לנהג חדש..

לגבי מה אני אעשה איתו בצבא אני עוד צריך לחשוב לגבי זה

וההורים לא מסכימים שאני יקנה רכב קטן מידי \ לא בטיחותי (די זול) ולא אמין..

אז זאת די בחירה טובה

פורסם

את השאלות שלך אתה צריך להפנות למגדת עתידות/קוראת בקפה/בקלפים/פורום ארכיבישופים וכיוצ"ב.

אי אפשר יהיה לדעת מה יקרה עם שוק הרכב גם עוד חודש או חודשיים, קל וחומר עוד שנתיים שלוש וארבע שנים.

אני רואה ששאלת הרבה בחודש האחרון, מציע לך לחזור לשרשורים שפתחת ולקרוא מה שכתבו לך כבר:

9999.png

פורסם
את השאלות שלך אתה צריך להפנות למגדת עתידות/קוראת בקפה/בקלפים/פורום ארכיבישופים וכיוצ"ב.

אי אפשר יהיה לדעת מה יקרה עם שוק הרכב גם עוד חודש או חודשיים, קל וחומר עוד שנתיים שלוש וארבע שנים.

אני רואה ששאלת הרבה בחודש האחרון, מציע לך לחזור לשרשורים שפתחת ולקרוא מה שכתבו לך כבר:

[ATTACH=CONFIG]456078[/ATTACH]

אני לא פותח אשכולות כי סתם בא לי

אני פותח אשכולות כי אני עדיין לא יודע מה לעשות

עוד שאלה, האם כדאי להחזיק תשירוקו לשנה ובגיוס למכור אותה?

פורסם
הגדר "שווה"

אני מצטרף למה שהוא כתב.

אני הייתי קונה רכב במקסימום 35-40 אלף ש"ח כמו פולו/פאביה/איביזה/פיג'ו 206 עם גיר רגיל, נהנה מהם כמה זמן וצובר נסיון, הולך לקורס נהיגה מתקדמת ונישאר כמובן עם ה-ר-ב-ה עודף בכיס.

פורסם
אני מצטרף למה שהוא כתב.

אני הייתי קונה רכב במקסימום 35-40 אלף ש"ח כמו פולו/פאביה/איביזה/פיג'ו 206 עם גיר רגיל, נהנה מהם כמה זמן וצובר נסיון, הולך לקורס נהיגה מתקדמת ונישאר כמובן עם ה-ר-ב-ה עודף בכיס.

"וההורים לא מסכימים שאני יקנה רכב קטן מידי \ לא בטיחותי (די זול) ולא אמין.."

כל אלו קטנים מידי ולא בטיחותיים כמו שההורים שלי רוצים שהרכב יהיה

אם הייתי יכול הייתי קונה רכב ב40 חח אתה לא חושב?

אבל אני לא יכול במחיר הזה כי הרכבים קטנים \ במצב לא כלכך טוב אז אמרו לי בסביבות 80-85

והשירוקו תמיד משכה אותי.. אז למה לא P:

אני מאמין שאני אמכור אותה בגיוס (כמה כבר ירד מכמה שקניתי? אני הולך לנסוע הרבה פחות מהממוצע השנתי (20 אלף קמ) )

פורסם

סיאט איביזה בת 4 עם המנוע 1.4 היא בטיחותית ואמינה ותעלה לך כ-40 אלף ש"ח.

הביטוח יעלה פחות מחצי מהשירוקו. במצב השוק הקיים קל מאד לרכוש רכב קשה מ-א-ד למכור.

לכן קח בחשבון שגם אם תקנה שירוקו לשנה זאת תהיה הרפתקה מ-א-ד יקרה מכל היבט שהוא.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אני רוצה לקנות שירוקו 1.4 ליטר 122 כ"ס ידנית 2011.

השאלה שלי היא האם שווה להחזיק רכב כזה ל3-4 שנים ולמכור אותו לאחר מכן?

אני מפחד שאני אפסיד מלא (לא רק מירידת ערך, גם מטיפולים).

אם אני בסוף לא אלך על השירוקו בגלל שאולי לא שווה להחזיק אותה 3-4 שנים, אני כנראה אקנה ולוסטר בסיסית 2013-2014

לא יודע מה היכולות הכלכליות שלך, אבל להחזיק רכבים כאלה זה לא זול - בטח לחייל. גם אני בגילך רציתי רכב מגניב אבל בסוף חיכיתי עד שעמדתי על הרגליים מבחינה כלכלית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
סיאט איביזה בת 4 עם המנוע 1.4 היא בטיחותית ואמינה ותעלה לך כ-40 אלף ש"ח.

מחזק. בנוסף קורס נהיגה מתקדמת יעזור מאוד לכל נהג ותורם לבטיחות הנהג והסביבה מעבר לרכישת רכב בטיחותי.

פורסם
מחזק. בנוסף קורס נהיגה מתקדמת יעזור מאוד לכל נהג ותורם לבטיחות הנהג והסביבה מעבר לרכישת רכב בטיחותי.

היום דיברתי עם מישהו מדרייב ארט אני הולך לקורס כזה עוד חודש חחח

בכל זאת, תמיד יש סיכון לתאונה.

אני בדילמה.. אני לא יודע כבר מה לעשות.

פורסם (נערך)

סוזוקי אלטו זה הפתרון הכי טוב לבעיות שלך.

גם עלויות אחזקה נמוכות וגם רכב שתוכל למכור בקלות.

זה שהוא לא סקסאפילי וללא ויכולות ספורטיביות (לא שוולסטר 1600 אטמוספרי יש) זה יתרון מבחינת הביטוח הרכב.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

הרכב מספיק בטיחותי,זה לא שאפשר לסגור עם אלטו סקאלה,יש תאונות שגם טסלה לא תעזור לך.

הצעה לאלטו נובעת מכך שהבחור היהי רוב הזמן בצבא ולא היהי לא זמן לרוץ בין מוסכים במידה ויש תקלה ברכב שעמוס טכנולוגית.

פורסם

אלטו לדעתי בסיסי מדי. זה מכונית מצוינת למי שרוצה לחסוך, לא מוצלחת מי שרוצה לנהוג.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...