Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני מצטרף למה שהוא כתב.

אני הייתי קונה רכב במקסימום 35-40 אלף ש"ח כמו פולו/פאביה/איביזה/פיג'ו 206 עם גיר רגיל, נהנה מהם כמה זמן וצובר נסיון, הולך לקורס נהיגה מתקדמת ונישאר כמובן עם ה-ר-ב-ה עודף בכיס.

לקח לי הרבה זמן להחליט אם אני רוצה להגיב פה או לא וכמה בוטה תהיה התגובה שלי. החלטתי להתחבר לצד הבוגר שבי.

פעם, לפני כעשור וחצי-שניים היו ימים שבהם להגיע לתיכון עם קטנוע 50 סמ"ק, או AUTOBIANCHI Y10 או בשמה האחר FILA היה השיא. בודדים הגיעו עם BX,CHARADE, 205 ו-UNO ורק ברי המזל יכלו לפנטז על CIVIC 'שפיץ'.. למישהו אפילו הייתה סיטרואן C15.

בימים ההם השמות SOLEX ו-WEBER היו אומרים המון, ספריי קרבורטורים זרם כמו יין, הדבר הראשון שנקנה אחרי הרכב היה מדריך HAYNES...

היום כפי שניתן לראות המצב קצת שונה. כל אחד מהרכבים האלה שהבחור רוצה יהיה בטיחותי מספיק, רק צריך לזכור להשתמש בקונדום...

אחזקת רכב היא דבר לא כלכלי לרוב. אחזקת רכב במהלך הצבא, או לפני, זה הדבר הכי לא כלכלי שיש (ב-99.9% מהמקרים, עם הסתייגות לאנשים שהרכב משמש אותם ככלי להרוויח כסף). הרכב יאבד מערכו ולטמיון יירדו בין אלפי לעשרות אלפי שקלים. לדוג', אם הרכב יאבד בשנה 8000 ש"ח מערכו (כ-10%) והביטוח המקיף בגיל הזה יעלה כ-7500 ש"ח, טיפול אחד (שאולי יכלול טיפול בבלמים ועוד מיני הפתעות) יעלה כ-1200 ש"ח, טסט כ-1500 ש"ח, דלק לנסועה הזו לפחות 10,000 ש"ח וזה לפני החריגים.

האם זה יהיה כיף? בטוח! האם ייתכן שבגיל 34 תמצא את עצמך לא מסוגל לקחת משכנתא כדי לקנות דירה במרכז ותשבור את הראש איפה שמים עוד מיטת תינוק בדירה השכורה ותשאל את עצמך למה לא ספרת כסף פעם וניקבת כרטיסיה כמו כולם (אם אתה יודע מה זה בכלל)? ייתכן...

וחיזוק חיובי מאוד ממני לכל מי שמשקיע ועונה ברצינות לשרשורים מסוג זה... כנאמר לאורך השרשור - "חחחח"

סליחה.

בתמונה, אהבתי הראשונה.. (3000 ש"ח)

215164_5731909862_6483_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי Slow Sprinter

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...