Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מצאתי I30 שמוצאת חן בעיני.

העברתי אותה היום בדיקה, בקומפיוטסט ראשון לציון (מזרח), והלכתי אח"כ לראות את ספר הטיפולים (גם במזרח ראשון).

הנה התוצאות:

רכב 1.jpgרכב 2.jpg

נראה מבטיח, לא?

פורסם

אם זאת בדיקה שאתה עשית,אכן בדיקה טובה מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אז מצאתי I30 שמוצאת חן בעיני.

העברתי אותה היום בדיקה, בקומפיוטסט ראשון לציון (מזרח), והלכתי אח"כ לראות את ספר הטיפולים (גם במזרח ראשון).

הנה התוצאות:

[ATTACH=CONFIG]455907[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]455908[/ATTACH]

נראה מבטיח, לא?

נראה סבבה,

מתוך התעניינות איזה דגם ובכמה אתה סוגר? סליחה על השאלה החוצפנית

פורסם
בדיקה טובה (נדיר לראות כאלה בבדיקות שאינן מוזמנות) !

כשלקחתי את השברולט שלי לבדיקה , הבדיקה שלי ושל אלבר יצאו תואמות, בדיקה מצויינת

פורסם
נראה סבבה,

מתוך התעניינות איזה דגם ובכמה אתה סוגר? סליחה על השאלה החוצפנית

היי גיל, האוטו הוא i30 פרימיום מודל 2013 (עלה לכביש בסוף השנה), הקילומטרז' קצת גבוה, אבל לא חריג, והאוטו שמור היטב ומטופל באופן שוטף. גם המוכר הוא אחלה גבר, כך שזה עזר לסגור את העסקה במהירות ולשביעות רצון כל הצדדים.

ותודה לכולם, האוטו שלי :)

פורסם (נערך)

תתחדש, רכב נחמד מאוד.

הבדיקה מצוינת.

אגב, הנה בדיקה שבוצעה לרכב בן 3 וחצי, לכל אלה שחושבים שאי אפשר לקבל בדיקה תקינה:

IMG-20150910-WA0014.jpg

(זאת בדיקה שבוצעה לרכב הקודם שלי מטעם טרייד אין)

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...