Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ידני / אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התכנון שלי כרגע ללכת על רכב ידני שנת 2013-2014.

במידה ובעתיד אחליט לשדרג , לשנות, למכור ולהתרחב מהאוטו אותו אני רומה לקנות כיום שהוא בעצם ידני, אז מה לדעתכם השיקולים שאני צריך לעשות לגבי ידני/אוטומט? אני יודע שכשאקנה את הרכב אותו אני רוצה הרבה זמן וכמובן הידני כי אני רוצה ויודע שאני בלב שלם עם ידני אז בסופו של הדבר בשנים הקרובות לא אמכור את הרכב אלא בעתיד אם ויצא ואצטרך להחליף רכב או דברים כאלה ואחרים (סתם מחשבות על העתיד). כמה יהיה קשה לדעתכם למכור את הרכב הידני? הרי צעירים אוהבים את זה את הידני ורכב ספורט יפייפה וכדומה (לדוגמא רכבי ספורט 3 דלתות) אז יהיה קשה למכור? שמתי לב שהרבה עושים טסטים על אוטומט בזמן האחרון ורוב הרכבים הם אוטומט ואני לא מדבר על רכבי עבודה ברלינגו וכאלה של אנשים שנוסעים בדיזל בידני. אז מה אומרים? יהיה קשה למכור את הרכב? אני גם שם לב שהרבה שמנסים למכור את המכוניות ידני הרבה זמן מופיעים בלוחות המכירה ברחבי האינטרנט ולאו דווקא בגלל מחיר שהם דורשים. זה יכול להיות קשור לידני?

פורסם

אם אתה הולך להחזיק בו כמה שנים אז לך עם הלב ותקנה ידנית.

גם לרכב ידני יש שוק,וואם תשמור עליו גם תמכור.

על איזה זה רכב מדובר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנסיוני, אין שום בעיה למכור מכונית ידנית.

השאלה אם קיים פער בין הביקוש לידניות כחדשות לעומת כמשומשות.

לדעתי, דווקא יש סוג של יתרון לידניות משומשות מבחינת גודל השוק.

ההנחה שלי נשענת על יתרון האמינות, מה שפחות מטריד רוכשי חדשות שנהנות מאחריות וכן כי שיעור הצעירים בשוק המשומשות גדול יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אם אתה הולך להחזיק בו כמה שנים אז לך עם הלב ותקנה ידנית.

גם לרכב ידני יש שוק,וואם תשמור עליו גם תמכור.

על איזה זה רכב מדובר?

היי,

תודה על תשובתך!

אני מתכנן ללכת על סיאט איביזה 2013-2014 ידני מנוע 1.4.

תודה.

מנסיוני, אין שום בעיה למכור מכונית ידנית.

השאלה אם קיים פער בין הביקוש לידניות כחדשות לעומת כמשומשות.

לדעתי, דווקא יש סוג של יתרון לידניות משומשות מבחינת גודל השוק.

ההנחה שלי נשענת על יתרון האמינות, מה שפחות מטריד רוכשי חדשות שנהנות מאחריות וכן כי שיעור הצעירים בשוק המשומשות גדול יותר.

זה יכול לקרות בכל דבר אבל אתה שם לב שאנשים קונים יד 2 כל מיני דברים לא רק מכוניות ..

מבחינת זה אין בעיה של קנייה מיד 2 של אנשים וכאלה.

השאלה העיקרית זה ידני/אוטומט.

פורסם

לדעתי רכב כמו איביזה לא תהיה בעיה למכור,כי צעירים אוהבים את הרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השוק הידני בארץ חוזר לאט לאט, אפילו אם זה רק במכוניות מיני/סופר מיני.

גם מכוניות ישנות נסחרות יפה מאוד כידניות, במיוחד אצל צעירים

פורסם

עוד לא קנית את הרכב וכבר חושב איך למכור אותו?

תקנה ותהנה מהרכב. כשתחליט למכור, אני בטוח שתוכל למצוא קונה ומה זה משנה אם זה יקח יום או חודש.

פורסם

רכב עם גיר ידני מפחית משמעותית את כמות המתעניינים בקניה כשתרצה למכור, לגבי זה אין שום ספק כי הרוב מחפשים אוטומט, אבל מצד שני, יש ויהיו כאלה שמחפשים ידני ורק ידני כך שאני לא צופה שתהיה לך בעיה למכור...כמו שיש כאלה שמחפשים רכב מאוד ספציפי לדוגמה. בקיצור, לא הייתי חושב פעמיים. אגב, יש רכבים ספציפיים בשוק שאנשים עמדו בתור למצוא גרסאות ידניות שלהם - ע״ע פוקוס דור 1.

פורסם
שים לב שהביטוח של האיביזה יחסית יקר

ואיך אתה אומר את זה? לפי מה הכוונה... נהג צעיר (5 שנים רישיון עוד מעט) כמה יעלה ביטוח לדעתך? או כמה עדיף לשלם הכי זול כולל מקיף הגד גניבות , תאונות וכו׳..

פורסם

האיביזה נחשבת לרכב גניב יחסית,אתה יכול לעשות בדיקת מחיר ב wobi

אבל אם תתקשר לחברות עצמם תקבל מחיר זול יותר.

פורסם
האיביזה נחשבת לרכב גניב יחסית,אתה יכול לעשות בדיקת מחיר ב wobi

אבל אם תתקשר לחברות עצמם תקבל מחיר זול יותר.

לא יודע מה נחשב ומה לא

הביטוח של הסיאט של אישתי (2013) יקר יותר ב כ 250 שקל מהביטוח של הסקודה שלי (2011) שניהם 1.2, שלי ידנית

סה"כ מקיף וחובה עולה כ 3800

פורסם

אם אתה אוהב לנהוג והולך להחזיק רכב כמה שנים אז ממליץ לך ידנית.

גם לרכב ידני יש שוק,ברור שיותר אמין,חסכוני בדלק וזריז יותר מאוטומטי.

ביום שתרצה למכור - לכל דבר יש מחיר

והצלחה.

• תוכן חדש...