Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כשבועיים הזמנתי סיאט איביזה חדשה בצבע לבן והוספתי לה ג'נטים שחורים עם פס אדום, עכשיו התחלתי להתחרט קצת עלהג'נט מה אתם אומרים להשאיר את הג'נטים האלה או להחליף לכאלה רק שחורים בלי הפס האדום ?

IMG_0538.jpg

פורסם

פחות אוהב את הצבע השחור נראים לי כמו הברזל בעקרון, הכסוף עדיף (ואני לא אוהב צבע כסף) אבל זה טעם אישי שלי כמובן

Opel Adam S 2017

פורסם

לפי דעתי זה הכל עניין של טעם, מה שאתה אוהב זה מה שחשוב לא מה שאחרים אומרים.

בכל מקרה אם תרצה למכור שלח הודעה :)

ואם תרצה לקנות כסופים של סיאט תנסה אצל t.g חלפים, יש לו הכל לרכבים האלו ולפי מה שהבנתי הוא גם עושה משלוחים.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
יש לי אחת כזאת, אין אחד שלא מחמיא על הגאנטים..
יש מצב אתה שולח לי תמונה לראות איך זה נראה?
פורסם

בשמחה העיקר שזה יעזור לך בהתלבטות, אין אותם הרבה על הכביש והם יותר מיוחדים מהצבע הכסוף, גם תוכל לשלב בנוסף קליפרים אדומים כאילו כיסוי קליפרים של ברמבו וזה יהיה נדיר.

• תוכן חדש...