Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מרכזית אקסנט 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

אז ככה, יש בעי'ה בפתיחת כל הדלתות ע"י המפתח, רק הדלת של הנהג נפתחת, אבל בסגירה הכל ננעל.

כמו כן בלחצן הנעילה הפנימי בדלת הנהג כל הדלתות נפתחות וגם ננעלות, אבל בכוח.

אשמח לעזרה... אני מחכה כבר שבוע לתגובה :-/

פורסם (נערך)

נשמע שהמנוע הסיני שהוסיפו בדלת לא יושב טוב או נמעך מהדיפון עצמו, והוא לא מזיז מספיק רחוק את מוט הנעילה.

תיאלץ לפתוח את הדיפון ולבדוק מה קורה שם.

205113d1301751584-door-lock-actuator-motor-replaceable-img_0073.jpg

עריכה: מתנצל, חשבתי שאתה מדבר על שלטי נוחות.

בכל מקרה, תפתח את הדיפון ותבדוק מה הבעיה. המתן גם ל-natco שיוסיף.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אין יותר מידי מנוס מלפתוח את הדיפון של הדלת ולראות מה הבעיה שם. לי יש אקסנט 2004 שגם בה היו בעיות מוזרות בפתיחה ובסגירה והחלפת המנוע החשמלי פתרה את הבעיה...עלותו כ 30 שח.

פורסם

טוב, חברי הכנופיה כבר העלו את כל ההשערות הנכונות. אין לי מה להוסיף. תצטרך לפרק את דיפון הדלת ולראות (ולצלם לנו) מה קורה שם. זה שאתה צריך להפעיל כח כדי לנעול רומז על בעיה מכאנית במנגנון הנעילה.

אסף-זה שאין לו כרגע שלטי נוחות, לא אומר שאתה טועה... בהחלט יתכן שמותקן שם מנוע עתיק ש"תפס זווית" ומפריע למוטות לזוז.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

eyald770, מאיפה אתה בארץ?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

אוקיי אני יפרק בע"ה , אבל עוד כמה ימים, לצערי אין לי אפשרות להתעסק עם זה כרגע.

פרט ששכחתי לציין, בדלת השמאלית אחורית יוצא בהדלק כבל שחור כלשהו שניראה שמורכב מכמה חוטים אולי 5. יכול להיות קשר לסיפור? ושוב לציין שלפעמים נדירות המפתח כן פותח את כל הדלתות, ונועל תמיד.

פורסם

אותה בעיה הייתה לי בשנתון 96, היה ננעל אבל לא היה נפתח... חייתי עם זה, מקווה שתמצא פתרון.

פורסם

זה כנראה המנוע שנועל ופותח את הדלת, תיקנתי אצלי דבר כזה השבוע ביונדאי שלי.

אם אתה מבית שמש - אשמח לעזור לך (חינם כמובן).

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם
זה כנראה המנוע שנועל ופותח את הדלת, תיקנתי אצלי דבר כזה השבוע ביונדאי שלי.

אם אתה מבית שמש - אשמח לעזור לך (חינם כמובן).

לא אחי.. תודה בכל אופן..

אגב חבר'ה, אותו אחד שהציע לי להחליף את המנגנון כולל עבודה ב150 זה מחיר סביר?

פורסם

נשמע סביר.

פורסם

אז היום יצא לי להתעסק עם המנגנון הזה באקסנט. הרעיון בדיוק כמו בגטס, רק שהחלק שונה.

זה החלק:

http://www.ebay.com/itm/Hyundai-99-07-Accent-00-01-Tiburon-Door-Lock-Actuator-Front-Left-95735-25020-/331464887400?hash=item4d2cd8cc68:g:AegAAOSw0e9Uy3LF&vxp=mtr

המדריך של הגטס יעזור לך מאוד ויתן לך כיוון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588963

את החלק עצמו ניתן לפתוח, הוא סגור עם 8 ברגים בערך. במקרה שלנו כנראה שהיה חופש בין המגעים על הבורד, לבין הזרוע. פשוט שמתי חתיכת קרטון שימעך את הבורד לכיוון הזרוע וסגרתי עליו את הגב של החלק.

אז תנסה את זה לפני שאתה מזמין חדש.

Stay Dirty

• תוכן חדש...