Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מכירת חיסול בזול


השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מספר פריטים שיושבים לי בבית סתם ואין לי לעשות איתם כל המרבה במחיר יקח אותם!!!

1. מגבר 1000 וואט 2 יציאות של סוני אקספלווד חדש באריזה!! 550 שקל (גמיש מאוד)

2. ג'נג'ר של בלאונפונט 10 דיסקים היה מורכב חודשיים 400 שקל (גמיש)

3. רדיו דיסק של קנווד 9018 תצוגת דולפינים, קזינו, מכוניות מירוץ מכשיר פצצה למבינים בלבד מוציא 4.5 וואט למגבר למי שמבין זה מלא!!! לדוגמא הפיונירים החדשים למינייהם מוציאים גג 4 וואט כל המרבה במחיר יקח!!!

4. שלט כרטיס קטן מאוד לפיוניר (חסר לו את התושבת של הבטריה אבל חוץ מזה הוא חדש וזה לא בעיה לסדר את זה 70 שקל

 

בקיצור..... אין לי שימוש בדברים האלה הם סתם יושבים לי בבית אז אני ישמח למכור לכל המעוניין עם בעיות מזומן!!! ( אהה חרוז...)

הצעות בפרטי או במייל [email protected]

פורסם

שכחתי להוסיף.... יש לי גם שתי קופסאות לרמקולים 6 על 9 במצב טוב מאוד תציעו מחיר ונראה מי יקח אותם

×
×
  • תוכן חדש...