Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיע הרגע, לאחר 180K האלטרנטור הפסיק לעבוד. אין טעינה כלל, בוצעה בדיקות רציפות ונראה תקין לפי דבריו של יגאל.

בעזרתו הטלפונית של יגאל פירקתי את הבורג העליון, התחתון, חיבור ה + וקונקטור פלסטיק נוסף שהתענתי עד שהצלחתי לפרק אותו.

האלטרנטור זז ימינה ושמאלה כמו על ציר, נראה שהוא רץ על התושבת שהיא מין "ר" הפוך ואני לא מצליח לשחרר אותו, ניסיתי לדפוק עליו בעדינות עם פטיש ללא הועיל, נראה שיש משהו שעדיין מחזיק אותו ואין לי מושג מה, הראות לא להיט והגישה עוד פחות.

רעיונות?

תודה.

פורסם

תנסה להעלות תמונה של האיזור הבעייתי כי אם אני חושב על החלק שאליו אתה מיתכוון שהוא למעשה המסילה שהטלטרנטור נע עליה שהיא עדיין מחוברת אז אכן יש לה עוד בורג פנימי מוסתר שכדי להגיע אליו צריך להוריד את המיסגרת שמסביב למיכסה הטיימינג.

פורסם

הנה 2 תמונות, אחת מבט מלמעלה, אי אפשר לראות הרבה אלא את האזור.

השניה מלמטה שבה רואים את התושבת, לצערי אין לי כרגע תמונה טובה יותר

למיטב זכרוני אצלי כדי לפרק את מכסה הטיימינג צריך לפרק את כל האזור..

זה מתחיל יותר ויותר להראות כמו עבודה למוסך ?

111.jpg

222.jpg

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב. בדקתי שיש חיבור בין הפלוס מצבר לפלוס אלטרנטור ובין המינוס של המצבר לגוף האלטרנטור.

אין טעינה כלל, יש משהו שפיספסנו?

• תוכן חדש...