Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 205 1.4 פקק רדיאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אז הפקק רדיאטור ב-205 שלי החליט להיכנע ללחצים ולפרוץ לו דווקא ביום החם האחרון של השבוע שהיה לנו.

לא מאשים אותו, הוא דווקא החזיק מעמד די הרבה זמן יחסית למצב שהוא היה :-).

עכשיו אני מחפש פקק חלופי אבל אין לי מושג מה הלחץ (bar או PSI) שהוא אמור להחזיק במערכת, יש למישהו מושג?

תודה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

מחזק את אופיר, פקק מקורי עולה 40 שקלים במוסך היבואן.

במחיר כזה עדיף לסמוך על המקורי - מה גם שהוא משמש כשסתום

פורסם

שלח מספר שלדה ואבדוק לך מה בדיוק אתה צריך (למרות שלדעתי הפקק אחיד לכל הדגמים). בנוגע לפריקת הלחץ- צריך לאבחן את העניין ולראות שאין בעיית התחממות כך שהבעיה היא באמת רק בפקק.

פורסם
אהלן חברים

אז הפקק רדיאטור ב-205 שלי החליט להיכנע ללחצים ולפרוץ לו דווקא ביום החם האחרון של השבוע שהיה לנו.

לא מאשים אותו, הוא דווקא החזיק מעמד די הרבה זמן יחסית למצב שהוא היה :-).

עכשיו אני מחפש פקק חלופי אבל אין לי מושג מה הלחץ (bar או PSI) שהוא אמור להחזיק במערכת, יש למישהו מושג?

תודה.

בדרך כלל לחץ הפתיחה מצויין על גבי הפקק בחלק העליון או בהיקף הפקק.

תמיד תוכל לבדוק איזה פקק מתאים לך באתר של febi בקישור המצורף.

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב :-)

הפקק של מיכל העיבוי תקין ושומר על לחץ, מה שנפרץ זה הפקק שיושב בצד העליון הימני של הרדיאטור הוא חלוד מאוד וכנראה בא ביחד עם הרדיאטור ככה שהוא מקורי וישן מאוד.

עד עכשיו לא סבלתי משום בעיות התחממות .

ניסתי לחפש לחצים על שני הפקקים אבל לא מצאתי כלום.

מספר השלדה - VF320AKD2VN001899

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תוכן חדש...