Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי טענה מחבר לעבודה,

שהטאסות \ כיסוי גלגל \ צלחות נוי או כל כינוי אחר שלהם,

גורמים לחוסר איזון בגלגל.

במיוחד אלה שמחזקים אותם עם בנדים, והם חצי מרקדים.

הטענה נשמעת לי די הגיונית,

אבל בפועל לכולם יש טאסות על הגלגלים.

פורסם

כשמאזנים לך את הגלגל עושים את זה בעזרת משקולות של עד 5 גרם. עכשיו תחשוב כמה אזיקון שוקל וכמה "טסה" שוקלת ותגיע למסקנות

פורסם

הטסות נותנות משקל על הגלגל,

וחלק מהם לא תמיד באותו משקל.

אז אם אתה משחק עם גרמים,

הם משנים את המשקל בכמה גרמים, בין גלגל לגלגל.

פורסם

יש הבדל בין טסה מקורית לחליפית. המקורית מותאמת לגלגל אופן מושלם מכל הבחינות.

כל מיני חליפיים מקושטים באופן מוגזם, כן יכולים להשפיע על האיזון.

הבעיה למצוא מקוריים לאחר שהם נגנבו (לי למשל) משימה קשה ביותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם בטוחים שטאסות מקוריות כולן מאוזנות ובדיוק באותו משקל? זה מעניין לבדוק את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממתי נהיתם פרנואידים על גרם שתיים על הגלגל סעו ותהנו אל תחפשו צרות ובעיות שלא קימות הרכב אמור לשרת אותך לא אתה אותו....

פורסם
כשמאזנים לך את הגלגל עושים את זה בעזרת משקולות של עד 5 גרם. עכשיו תחשוב כמה אזיקון שוקל וכמה "טסה" שוקלת ותגיע למסקנות

משקולת 5 גרם היא המשקולת הכי קטנה. יש אחריה משקולות של 10-15-20-25-30 וכו' עד 70 גרם בערך (משקולת ארוכה, נדיר שמשתשמים בה).

בפועל, לא נתקלתי אף פעם בטסה מקורית או לא מקורית עם או בלי אזיקונים שגרמה לחוסר איזון. כנראה שמשקלים שם לא מספיק משמעותיים.

פורסם
ממתי נהיתם פרנואידים על גרם שתיים על הגלגל סעו ותהנו אל תחפשו צרות ובעיות שלא קימות הרכב אמור לשרת אותך לא אתה אותו....

נראה שלאט לאט אנשים כאן החלו לאמץ את הגישה שלי. אני יותר לא מדבר על הנושא.

בוקי, אבל בכל זאת עושים איזון גלגל בלי הטאסות. זה בגלל הנושא או בגלל שהן מפריעות ?

פורסם
משקולת 5 גרם היא המשקולת הכי קטנה. יש אחריה משקולות של 10-15-20-25-30 וכו' עד 70 גרם בערך (משקולת ארוכה, נדיר שמשתשמים בה).

בפועל, לא נתקלתי אף פעם בטסה מקורית או לא מקורית עם או בלי אזיקונים שגרמה לחוסר איזון. כנראה שמשקלים שם לא מספיק משמעותיים.

זו בדיוק היתה כוונתי, שהרזולוציות מגיעות עד ל5 גרם, וככל הנראה הסיבה לכך קיימת עד מוצקה.... אם יש השפעות ממשיות על חוויית הנהיגה ועד כמה - אני לא יודע. אבל אם יש הצדקה לשימוש במשקולת של 5 גר' אני לא רואה שום סיבה הגיונית להוסיף עוד "משקולת" מיותרת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד לא מרגישים רעידות עם הטאסות, והיצרן מספק את הרכב עם טאסות, לא צריכה להיות בעיה. ככל הנראה אם האיזון נפגע מהטאסה, זה ברמה חסרת משמעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...