Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה סעיף מצאת, אני בטוח שהנושא יעזור להרבה חברי פורום פה.

ישה- האם שווה כל ההתעסקות הזאת? אני די חושב שכן, רוב מכונאי הטסטים פוסלים לא בגלל לוחית רישוי לא תקינה לפי מה שפירטת,

אלא כדי לנפח להם את החשבון של המוסך, לדוגמא אצלי מאחורה הלוחית רישוי הייתה במצב אידיאלי מבחינת המספרים השחורים. הייתה ישרה פלס ויכלה לשרוד עוד כמה שנים אלא מה, המכון החליט שהצבע הצהוב נהיה חלש יותר ולכן עלי להחליף את הלוחית.

נכון - ככה בדיוק אמרו לחבר שלי בטסט על הלוחית שלו. אבל מעבר לזה שהתקנות לא מתיחסות לצבע רקע דהוי קצת, גם אם הצבע רקע קצת דהוי זה לא משפיע בכלום על החזרת האור ולא מפריע בשום דבר למספר עצמו.

אני אנסה לבדוק את זה הלילה עם פנס על איזה מספר דהוי בסביבה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצודק ישחק עם ה"שטות" הזאת

החכם ינסה לשנות את רוע הגזירה , לא יצליח ,ישלם וישכח מזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תודה על השיתוף,

הטסט שלי מתקרב, נקווה שלא נצתרף לשלוף את הארנב מהכובע.

שמע,באמת כול הכבוד,אני לא ידעתי בכלל זה קיים.

אחלה סעיף מצאת, אני בטוח שהנושא יעזור להרבה חברי פורום פה.

...לדוגמא אצלי מאחורה הלוחית רישוי הייתה במצב אידיאלי מבחינת המספרים השחורים. הייתה ישרה פלס ויכלה לשרוד עוד כמה שנים אלא מה, המכון החליט שהצבע הצהוב נהיה חלש יותר ולכן עלי להחליף את הלוחית.

נכון - ככה בדיוק אמרו לחבר שלי בטסט על הלוחית שלו. אבל מעבר לזה שהתקנות לא מתיחסות לצבע רקע דהוי קצת, גם אם הצבע רקע קצת דהוי זה לא משפיע בכלום על החזרת האור ולא מפריע בשום דבר למספר עצמו.

אני אנסה לבדוק את זה הלילה עם פנס על איזה מספר דהוי בסביבה.

תגידו לי, ישנתם ב(כמעט)עשור אחרון?!(יתכן וקיימת הודעה ישנה יותר...)

בהחלט ניתן לפסול לוחית רישוי בעלת רקע דהוי גם אם הלוחית "נראית" חדשה(דוגמה הנכם יכולים לקרוא את הריקול שיצא בנושא).

תקנה 300(ב) - בלוחיות הזיהוי של רכב הרשום בישראל יתקיימו התנאים המפורטים בתוספת השלישית.

בתוספת השלישית מפורטים, גודל הלוחית, גודל הספרות, צבע הספרות(לא סתם שחור), רקע מחזיר אור, סימני הכר, סמלים ועוד...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מי שרוצה לראות איך נראית החותמת אז הנה כאן :

[ATTACH=CONFIG]451863[/ATTACH]

והנה הרישום מאחורי התעודה שמסכמת את התקלות שנמצאו ברכב :

[ATTACH=CONFIG]451864[/ATTACH]

לתשומת ליבכם, ברישום נאמר במפורש כי לא ניתן להכשיל את הרכב על לוחיות רישוי רק אם זו היתה הפסילה היחידה ולפי שפות"ש כתב הוא הוכשל גם על צמיגים, אז להבנתי לא ניתן היה לאשר לו את הטסט בכפוף לחותמת.

פורסם

פות"ש ציין שהוא החליף צמיגים, כך שנושא הלוחית נותר רג'קט יחיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ענין הלוחית או נורה חלשה או מדבקת משקלים דהויה וכו' זה כמו בספור הישן על האריה והזאב שהחליטו לדפוק מכות לארנב ויהי מה (טוב, אבל למה בלי פילטר?!). פותח השרשור חסך 64 שקלים כדי לא לצאת פראייר אבל גרם לעצמו טירטור שמבחינת הזמן יעלה לו הרבה יותר, העיקר לא לתת למכון הרישוי את סיפוקו. זה מעצבן אבל הפתרון הוא שאי אפשר יהיה לקנות במקום לוחית חדשה או נורה או מדבקה וכו' ואז למכון לא תהיה מוטיבציה להכשיל על זה, אבל מצד שני זה לטרטר את האזרח. הפיתרון הוא שפשוט יעלו את מחיר הטסט שיהיה מעין מס דרכים כמו השודדים של פעם ויתנו לנו חיות בשקט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה טירטור נגרם לו?

אם הלוחית נראית נורמלי אין לו מה לחשוש משוטרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
ענין הלוחית או נורה חלשה או מדבקת משקלים דהויה וכו' זה כמו בספור הישן על האריה והזאב שהחליטו לדפוק מכות לארנב ויהי מה (טוב' date=' אבל למה בלי פילטר?!). פותח השרשור חסך 64 שקלים כדי לא לצאת פראייר אבל גרם לעצמו טירטור שמבחינת הזמן יעלה לו הרבה יותר, העיקר לא לתת למכון הרישוי את סיפוקו. זה מעצבן אבל הפתרון הוא שאי אפשר יהיה לקנות במקום לוחית חדשה או נורה או מדבקה וכו' ואז למכון לא תהיה מוטיבציה להכשיל על זה, אבל מצד שני זה לטרטר את האזרח. הפיתרון הוא שפשוט יעלו את מחיר הטסט שיהיה מעין מס דרכים כמו השודדים של פעם ויתנו לנו חיות בשקט.[/quote']

אני דווקא חושב אחרת, מי שמוריד את הראש בהכנעה לכל שודד, יחטוף יותר מכות בעתיד.

לפני כמה שנים כשדרשו שאחליף לוחית (מכון אחר), נלחמתי, זה היה לפני שידעתי על האפשרות הזו לחתום. כתבתי מכתב תלונה למשרד התחבורה, התקשרו אלי, המכון היה צריך לכתוב מכתב תגובה, אחר כך יצרו איתו קשר טלפוני, ובסוף קיבלתי תשובה ממשרד התחבורה שתמכה בי לחלוטין, המכון קיבל כמה הערות. מאז לא התעסקו איתי שם.

יש עוד דוגמאות - חבילות דואר שלא מגיעות זוכות למבול תלונות ממני למשרד התקשורת, פיטורים לא מוצדקים ממקום עבודה זכו לתביעה בבית הדין לעבודה, חברת כבלים שהחליטה לקנוס אותי ללא שום סיבה, והפעילה עורך דין שרדף אחרי שנים לא קיבלה שקל.

מי שלא עומד על הזכויות שלו לא יהיו לו זכויות.

והבדיחה נחמדה, לא הכרתי אותה, לקח לי קצת זמן למצא:

[h=3]למה כובע?[/h]

יום אחד האריה והשועל השתעממו אז האריה אמר לשועל :

"בוא נלך להציק לשפן"

השועל שאל : "מה נעשה לו?"

האריה ענה לו : "בוא נלך אליו נדפוק בדלת. אם הוא יהיה בלי כובע ניתן לו כאפה ונשאל למה אין לך כובע?! ואם הוא יפתח עם כובע ניתן לו כאפה ונשאל למה יש לך כובע?!"

האריה והשועל הלכו לבית של השפן, דפקו על הדלת.

השפן פתח את הדלת ואין לא כובע.

האריה הביא לו כאפה ואמר: "למה אין לך כובע?!"

האריה והשועל הלכו משם מרוצים עד הגג.

כעבור כמה ימים האריה אומר לשועל : "בוא נלך שוב להציק לשפן"

השועל אומר לו : "אבל עשינו כבר את הקטע הזה עם הכובע"

האריה אומר לו : "בוא נעשה משהו כזה נלך לשפן נבקש סיגרייה, אם הוא יביא סיגרייה עם פילטר נשאל אותו למה עם פילטר ונביא לו כאפה ואם הוא יביא סיגרייה בלי פילטר נשאל אותו למה בלי פילטר וניתן לו כאפה"

אז האריה והשועל הולכים לשפן.

האריה דופק על הדלת ואומר :" שפן שפן תפתח"

השפן פותח את הדלת.

השועל אומר : "שפן שפן תביא סיגרייה"

השפן שואל : "עם פילטר או בלי פילטר?"

האריה והשועל מסתכלים אחד על השני ואז במפתיע האריה נותן לשפן כאפה ושואל אותו : "למה אתה בלי כובע?!"

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
אין עוד מלבדה.

301(ב) - לוחיות הזיהוי יהיו תמיד נקיות ולא יוסתרו על ידי חלק מחלקי הרכב או המטען שעליו.

302 - לוחית זיהוי שניזוקה או שנשחתה תוחלף בחדשה.

מה זה בדיוק "לוחית שניזוקה"?

אצלי למשל המספרים בסדר גמור - שחור משחור, הרקע הצהוב לא דהוי, "הבעיה" היחידה היא שבמקום אחד התקלף הציפוי החיצוני (לא יודע מה זה בדיוק, כמו פילם שקוף דק מאוד, סוג של לקה אולי), גודל הקילוף כ- 2X2 ס"מ. וכן, כמובן שפסלו לי את הלוחית הזאת בטסט....

• תוכן חדש...