Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כבר בן 18 אבל נהדר וללא תקלות, הדבר היחיד שמצאו בטסט - 2 צמיגים ולוחית רישוי קדמית. צמיגים אכן היו כבר גבוליים החלפתי בלי להתווכח אבל הלוחית הקדמית ? נקייה, ישרה, המספר נראה בבירור ומחזירה יפה את האור.

כבר בכניסה למכון יש סל גדול ובו לוחיות רישוי גזורות ואפשר לראות די ברור שחלק גדול מהן במצב מצויין.

חזרתי אחרי החלפת הצמיגים והבוחן מסתכל בלוחית הקידמית ושולח אותי למקום במכון לקנות לוחית חדשה, ואז שלפתי את האס - אין בעייה אני אחתום לך ואחליף תוך יומיים, קצת לא ידע מה לעשות עם עצמו ואז שלח אותי לבעל הבית "רק הוא יכול לאשר לך" , אין בעייה נכנסתי למשרד עם הטפסים, הפקידה מסתכלת במחשב ואומרת לי - לא עברת עמדה 1, לך תחליף לוחית. אני אומר לה אין בעייה, אני אחתום שתוך יומיים אני מחליף. היא מסתכלת עלי מבולבלת קצת, אומרת לי "אי אפשר לעשות את זה, לא נוכל לשחרר אותך". אני לוקח את הדף של רישיון הרכב החדש ומראה לה שכתוב שם שחור על גבי כחול שמשרד התחבורה מאפשר את זה.

זהו

נגמר הויכוח. היא שמה חותמת מתאימה אני חותם, הטסט נגמר.

חסכתי 64 שקל מחיר מופקע שניסו לשדוד ממני על חתיכת פח קטנה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב לדעת לא ידעתי שיש סעיף כזה. כי כל פעם שמבקשים ממני להחליף את לוחית הרישוי

"עולה לי הסעיף". פעם אחרונה שעשיתי טסט שאלתי את הבחור מה הבעיה במספרים? אמר - בלויים.

יפה,שאלתי מה הבעיה לצבוע אותם עם טוש? אמר בסדר ועובר. זה מה שעשיתי שנה אחרי.

פורסם
מה זה "חותמת מתאימה", ואיפה היא מוטבעת?

החותמת מוטבעת ברישיון הרכב החדש שאתה מקבל. זה נועד כדי להרתיע אותך לחשוב פעמיים שאם באמת הלוחית לא תקינה, כששוטר יעצור אותך האחריות לזה תיפול עליך, כאילו שאם לא הייתה חותמת זה היה שונה ... מגוכך. זה אולי נועד יותר לפטור את המכון מאחריות על לוחית לא תקינה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז לא כדאי ללכת למכונים שמנפיקים לוחיות רישוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדרך כלל, במכון רישוי ינפיקו גם לוחיות רישוי, מהסיבה הפשוטה שהם עושים מזה כסף.

תמיד אפשר לעשות את מה שעשה פות"ש, ופשוט לסוע עם החותמת הזו על הרישיון.

למי שהחותמת מפריעה, אפשר ללכת אחר כך לעמדת רישיומט בסניף סופר פארם שבו יש עמדה כזאת, ולהנפיק כפל רישיון, ללא החותמת הנ"ל, בעלות של 30 שקלים.

זה קצת מקטין את החיסכון, אבל נותן פיתרון למי שלא אוהב חותמות על הרישיון שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האמת?

כל הכבוד!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שמע,באמת כול הכבוד,אני לא ידעתי בכלל זה קיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...