Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני רוצה לקנות דיטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה הבן אדם לא עשה טסט 3 שנים והוא אומר לי שלא שלחו לו אגרות של הטסטים אז איך אני יודע עם האופנוע מורד או לא?

פורסם

תבקש ממנו ללכת למשרד הרישוי הקרוב, ולהוציא רשיונות מעודכנים לטסט.

אם הוא ימשיך לחרטט אותך? תן לו גז, וחפש אופנוע אחר.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
אני יכול ללכת במקומו עם כאילו הוא נותן לי איפוי כוח ולהביא את המסמכים?

נראה לי שייפוי כוח שלו + צילום תעודת זהות שלו + התעודת זהות שלך, ואתה מסודר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני יכול ללכת במקומו עם כאילו הוא נותן לי איפוי כוח ולהביא את המסמכים?

ולשלם במקומו על שלוש השנים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

דווקה כן!

וטיפה יותר מ5 תיווים.

בטסט מציגים את תעודת פוליסת הביטוח.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

בקשר לביטוח...אם אתה אומר שלטסט צריך ביטוח...אז מה תגיד אם אני אגיד לך אתה טועה?

שאתה הולך לעשות ביטוח אתה מראה רישיון רכב פלוס ביטוח פלוס העברת בעלות פלוס רישיון שלך כמובן

אתה לא חיב ביטוח בשביל לעשות טסט(אני עשיתי לדיטי שלי בזמנו)ולהוציא מסמכים אתה חיב תעודת זהות מקורית לא צילום של הבן אדם פלוס תעודת זהות שלך פלוס רישיון רכב...בהצלחה.

פורסם

חמוד

אתה חייב !!! לטסט תעודת ביטוח

אני חזרתי מטסט לפני חודש בגלל שלא היה לי תעודת ביטוח(היה לי ביטוח אבל היא לא יגיעה בזמן)

בלי קשר אל תסע בלי ביטוח במיוחד לא עם אופנוע.

דבר שני גם אני קניתי אופנוע בלי טסט 4 שנים, מה שעשיתי לקחתי את ת"ז של בעל האופנוע + יפוי כח שלו+ת"ז שלי.

משכתי את הרישיונות ממשרד הרישוי שילמתי ורק אז הלכתי לטסט.

שם לב אפשר אפשר לעשות העברת בעלות רק שבוע שבועים אחרי שהאופנוע עבר טסט(עד שישחררו אותו במחשב)

אני מדבר בתור בן אדם שעשה את זה לפני חודש תלמד מבעל ניסיון

לא צילום של תעודת זהות ולא לבוא בלי ביטוח(ביטוח אתה יכול להביא צילום).

בהצלחה!!

בקשר לביטוח...אם אתה אומר שלטסט צריך ביטוח...אז מה תגיד אם אני אגיד לך אתה טועה?

שאתה הולך לעשות ביטוח אתה מראה רישיון רכב פלוס ביטוח פלוס העברת בעלות פלוס רישיון שלך כמובן

אתה לא חיב ביטוח בשביל לעשות טסט(אני עשיתי לדיטי שלי בזמנו)ולהוציא מסמכים אתה חיב תעודת זהות מקורית לא צילום של הבן אדם פלוס תעודת זהות שלך פלוס רישיון רכב...בהצלחה.

• תוכן חדש...