Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטות/מכות בפח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שכן אידיוט שחונה לידי, ולא משנה כמה פעמים ביקשתי הוא תמיד פותח את הדלת ודופק לי את הדלת.

מפה לשם, הסיפור איתו כבר נסגר בינתיים אבל יש לי על הדלת המון סימנים, צירפתי תמונה.

האם אפשר להוריד את זה בקלות? או שרק לצבוע?

וכמה יעלה דבר כזה?

תודה.

IMG_8933.jpg

פורסם

אני מניח שמדובר בסיאט איביזה... תצטרך צביעה במקרה שלך..

PDR לא יעזור פה.. צריך להרוג אנשים שדופקים לך את הדלתות , פשוט חוסר כבוד לרכוש של אחרים...

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
אני מניח שמדובר בסיאט איביזה... תצטרך צביעה במקרה שלך..

PDR לא יעזור פה.. צריך להרוג אנשים שדופקים לך את הדלתות , פשוט חוסר כבוד לרכוש של אחרים...

להרוג? לא קצת נסחפת,

כולה פח ועניין כספי, לא רוצה לדעת איך אתה מתלהם על הדברים החשובים באמת..

פורסם
צודק מאה אחוז. וכמו שאמרתי העניין מולו טופל.

תודה רבה!

עכשיו מישהו יודע כמה פלוס מינוס אמור לעלות לי דבר כזה?

אם מדובר רק על הסימני פתיחה האלה לאורך כל הפס לדעתי עדיף מכחולים נקודתיים מאשר לצבוע את כל הדלת.

עדיף לעבור עם פוליש על כל הדלת לראות איזה סימנים כן יירדו ואיזה לא, על מנת לחסוך סתם תיקוני צבע.

מה שלא ירד ומדובר בקילוף בצבע עדיף לעשות מכחול נקודתי ושם לסיים את העניין

• תוכן חדש...