Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשמלאים יקרים.

יש לי בעיה בבית, התחילה לאחרונה.

כל פעם שאני מדליק איזשהו אור - בעיקר את הונטה בשירותים המתח בטלויזיה קופץ והטלויזיה נכבת ונדלקת.

הטלויזיה לא על אותו קו כמו הונטה.

השאלה שלי -

א. יש איזה ממיר מתח שישמור לי על הזרם לטלויזיה?

ב. מה יכולה להיות הסיבה? זה לא היה פעם.

פורסם

יתכן ממסר שעשה את שלו בטלויזיה או בארון החשמל (גם אם הם לא יושבים על אותו קו יתכן וישנה השראות כלשהי עקב בידוד לקוי בין החוטים), או קצר במעגל של הטלויזיה עקב הלחות שהיתה באוויר בגלל הגשם שהיה בזמן האחרון. יתכן שרטיבות פנימית באחד הקירות יכולה לגרום לקצר כלשהו, עד כמה שזה נשמע הזוי.

פורסם

מבלי להתכוון להעליב, אחד מגיבובי השטויות היותר גדולים שקראתי לאחרונה בפורום. אם לא יודעים לא חייבים לענות...

לפות״ש- אני מניח שאתה רואה שהמתח לטלויזיה יורד לחלוטין ואז חוזר? משהו כמו הפסקת חשמל רגעית?

פורסם

אביב - חיובי.

וזה רק בטלויזיה. אף מכשיר או אור אחר באותו קו.

קניתי אפילו כזה "מגן ברקים" וחיברתי. לא עוזר. (לא יודע אם אמור לעזור. ניסיתי בכל זאת).

פורסם

האמת, עכשיו שאתה אומר, טלוויזיה חדשה עושה את אותו הדבר מאז ששמתי מגן ברקים.

כל פעם שהמזגן נכנס / יוצא מהשהיה הטלווזיה מאבדת אות וחוזרת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לך תאורת PL או פלואורצנט?

לפעמים ריצוד שלהן גורם למכשירים מופעלי אינפרא להשתגע. נסה לכסות את העינית בטלויזיה ולראות אם זה חוזר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה בטוח שהמתח יורד?

יכול להיות שרק החיבור HDMI מאבד סנכרון, ואז תנסה אולי להחליף כבל.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)
יש לך תאורת PL או פלואורצנט?

לפעמים ריצוד שלהן גורם למכשירים מופעלי אינפרא להשתגע. נסה לכסות את העינית בטלויזיה ולראות אם זה חוזר.

מקלטי האינפרא המותקנים בטלוויזיות הינם חסינים בפני הפרעות ממקורות כמו שציינת לכן ב-95.5 אחוז זה לא הגורם לבעיות בטלוויזיה של פותח האשכול. מצד שני בהחלט תאורה ממנורות שונות עלולה לגרום לבעיות של קליטה ממשדרי אינפרא של הטלוויזיה כמו קיצור מרחק ההפעלה או במקרים מסויימים עד כדי חוסר אפשרות להפעיל את הטלוויזיה בעזרת השלט.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לי בעיה בקליטת אותות וזה גם לא הכבל hdmi. הטלויזיה פשוט מאבדת מתח (כמו שאביב אמר - הפסקת חשמל רגעית) ברגע שמפעילים או מכבים את האור בשירותים שכולל ונטה. הקו של השירותים לא נמצא על אותו קו של הטלויזיה.

• תוכן חדש...