Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות של יפאניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אם הייתי רושם את התקלות האלו לרנו או סיטרואן היית רושם לי משהו כמו "מה אתה רוצה, זבל של רכב". נכון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לצחוק עד מחר, בנתיים שתי הצרפתיות שלי ושל ההורים לא סבלו מתקלות הזויות כאלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
כן, אם הייתי רושם את התקלות האלו לרנו או סיטרואן היית רושם לי משהו כמו "מה אתה רוצה, זבל של רכב". נכון?

לא,כי אני יודע את הסיבות האמתיות בגינן הרכבים האלה הם זבל:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן, ברור שהתנהגות, נוחות ובטיחות הופכות את הרכב לזבל הרבה יותר מאשר קרש גיהוץ יפני. :roll:

פורסם

דור,

השנאה לרכבים יפנים גורמת לך לכתוב דברים לא מדויקים.

רשמתי לך מספיק פעמים שבכל סקרי האמינות, רוב היפניות נמצאות הרבה מעל האירופאיות.

בתור אחד שמחזיק והחזיק את שני הסוגים, אין ספק שהיפניות הראו אמינות הרבה יותר טובה.

פורסם (נערך)
אתה יכול לצחוק עד מחר, בנתיים שתי הצרפתיות שלי ושל ההורים לא סבלו מתקלות הזויות כאלה.

דור, רק שתדע שהמשאבת מים זו המחלה של הקורולות האלו.

באופן כללי, יש מגמה כאילו הקורולה רובוטית היא בעייתית, ואני יכול להסכים איתך אבל...

מעניין מה תגיד על המחלות של יונדאי, של ההגה, של החיישנים, של מנורות, של דברים הזויים שקורים בזמן האחריות אפילו ומדוברים פה.

אתה תוקף את טויוטה כי אתה לא סובל את המותג, לא כי אתה באמת מאמין שרכב לימון אחד הוא משפיע על הכל.

מסכים איתך שטויוטה מתקלקלת, רק שאתה מחליף בה דברים לא לצורך.:twisted:

אסכם משהו נחמד:

בשביל להוציא חלק מקורי(שעבד יפה, חוץ מהגומי) ברכב שלי לאחר 270 ומשהו אלף ק"מ ו16 שנה נאלתי לגשת לחרט כי שום כלי לא יכל להוציא אותו מהרכב.

אפילו החלקים שלה אומרים "עזובת'י באמשך, טוב לי ברכב".

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

הרכב שלך זה משהו אחד, ואנחנו מדברים על הטויוטות המודרניות. לדיון לא רלוונטית הטויוטה שלך כמו שלא רלוונטית מגאן דור ראשון או פג'ו 306.

"זאת המחלה של הקורולות האלה", ולקורולה הטורקיות יש מחלה של בוצה. אז מסתבר שלא כל הטויטות אמינות, אה? יש תקלות ויש מחלות לפי דורות.

עם יונדאי היה לי ניסיון טוב, גם הגטס הייתה טובה, גם הi30CW שהייתה להורים וגם דודים שלי היו מרוצים מהi20 שלהם.

המחלה היחידה שהייתה בCW ובגטס - חיישן ESP שהתפגר. לא משהו שמפריע לנסיעה או לנהיגה יומיומית.

פורסם

היוניט בלם זה מה שגורם לתקלה של הESP (לפחות לפי מה שאמרו במוסך).

מחלה אחת כזאת זה משהו שאני יכול לחיות איתו.

פורסם
ל-71 טויוטות נתקעה דוושת התאוצה וכתוצאה מכך 81 אנשים נהרגו.

לסיטרואן זה לא קרה מעולם.

אני יודע ש71 זה לא מדגם מייצג, אבל עדיין...

אל תיפגע, אבל לא לך, ולא שום אדם ספציפי לא יכול להיות מדגם מייצג, בטח לא של הגדרה רחבה כמו "מכוניות יפניות".

לבת דודתי הייתה C4 יותר מ-5 שנים, רק טיפולים. מאזדה 2, 2 תיקונים שאני הייתי איתה זה בעיה במיזוג ונורת מנוע שנדלקה בגלל בעיה במערכת החשמל.

אז שוב, יש דוגמאות לפה ולשם.

מה אני אומר?

ליפול לסטיגמה זה להיות בהפסד. למה? אם ביררת וראית שיש הרבה מקרים [כמו עם ה-DSG] אז אל תקנה, הגיוני ומובן.

אבל, להיות דוגמתי לגבי שטויות שסבא שלי היה אומר זה פשוט הפסד שלך. לא של אף יצרן אירופאי. כשאתה פוסל רכב בגלל ארץ סטיגמה אתה מצמצם את אפשרויות הקנייה של עצמך.

קודם כל אני לא נפגע ;-)

והפוך, אני בוחר את הרכבים שלי לפי סחירות נמוכה לעומת תמורה, לכן יש לי בבית c4 ו רנו מגאן ,

עם זאת , אתה לא יכול להתעלם שגיר AL4 סובל (לפחות בארץ) מאשר גיר יפאני, ושרכבים צרפתיים סובלים יותר ממחלות חשמליות (אולי אלקטרוניות) יותר מרכבים יפנים של אותם שנתונים.

פורסם
^

"יעני" אתה חי בסטיגמות שמתאימות לרכבים שהיו לפני 20-30 שנים.

בוקר טוב, רנו היום תפסו נתח שוק מכובד מאוד בתחום הוראת הנהיגה והמוניות. גם בחברות הליסינג. הם ביצעו שיפור מהותי באמינות. אני יכול לומר לך שאם רנו היו מציעים הצעת טרייד אין אטרקטיבית על הקליאו שהייתה לי, הייתי קונה קליאו חדשה 0.9T. (כי למכור בשוק החופשי זה קשה, בגלל אנשים עם סטיגמות כמוך)

גם הקליאו שהייתה לי הציגה אמינות טובה מאוד, ללא בעיות חשמל למרות שבוצעו ברכב התקנות מקומיות.

גם המגאן דיזל של ההורים שלי כבר נושקת לגיל שלוש וללא בעיות חשמל או חס וחלילה גיר/מנוע.

לא צריך להשבית ולא שום דבר, כי אין על מה.

ואגב, גם הקוריאניות כבר בכיוון של רובוטיות כפולות מצמד. רק היפניים נשארים מאחור.

מה שתמיד קורה: המכוניות האירופאיות מתקדמות יותר מבחינה טכנולוגית מהמכוניות מהמזרח. הם "אוכלים אותה" עם כל התקלות והבעיות, ואז אחרי כמה שנים אתה רואה את הטכנולוגיה הזאת משתלבת במכוניות במזרח.

שים לב ששום יצרן יפני לא מייבא לארץ מכונית גודשת מהסדרות העממיות. כנ"ל גם קוריאניות (למעט שברולט עם הסוניק).

מצטרף לדעה.

יש לי חבר עם קליאו 1600 שנת 99 והרכב נוסע בובה.

לבחור ששבוי בסטיגמות-אני יכול רק להגיד לך שרכב זה עניין של מזל. אני מכיר בעל אוקטביה חדשה מהחברה שנכבה לו מנוע פעמיים באמצע נסיעה. SO WHAT?

אני שוקל ברצינות רכב משפחתי צרפתי כרכב הבא שלנו, אחרי שעברתי מיפנית לגרמניה.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
אין שום בעיה של הכוח עצמו, הבעיה היא שהוא מגיע בדיליי דיי מורגש

עושה רושם שמצב S בגיר מביא את הכוח קצת יותר מוקדם, אבל אולי זה רק תחושה

כן, זה נקרא טורבו לאג, זה די נפוץ. יחד עם זאת, כל רכבי ה1.2T מאיצים הרבה הרבה יותר טוב מכל ה1600 האטמוספריים

בוודאות ובטח ובטח שאין מה להזכיר את ה1.4T וה-1.8T.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה רוצה אוטו יפני שלא מתקלקל בחיים? קנה טויוטה קורולה שנת 98 במחיר מופרז. אמנם תשלם סכום לא הגיוני על גרוטאה שחוץ ממזגן וגיר אוטומטי אין בה שום דבר, אבל תוכל להתפאר מול כולם שאתה נוסע ברכב היפני הכי אמין בעולם.

מרוב שתהייה בעננים מהאמינות היפנית המטורפת של הרכב, תשתין לו ברדיאטור ותמלא בו שמן מהפלאפל כי זה מנוע יפני ששורד הכל וחבל על הכסף. לא יהיה אכפת לך גם כשהוא יתחיל להתקלקל. במוסך כל המכונאים ישבחו את הרכב על כמה שהוא אמין למרות שכל טסט צריך להחליף חלקים באלפי שקלים, כולם ידברו איך הוא שנת 98 ונוסע כמו סוס ואתה תהיה מבסוט עד השמיים.

גם הגרריסט שיאסוף אותך כשתיתקע בדרך יהלל את הרכב במשך כל הנסיעה, הוא יספר לך איך לדוד שלו יש כזה אוטו עם 300,000 ק"מ שהוא חורש בו את השדה של אחותו ומעביר חומרי בניין בכל הכפר והאוטו נוסע כמו חדש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברור שהמצב זה לא שחור ולבן. האמינות של הרכבים האירופיים השתפרה בשנים האחרונות. אבל מי שהאמינות חשובה לו מעל הכל עדיין יעדיף את הרכבים היפניים שהוכיחו את האמינות שלהם לאורך שנים.

אני ככלל קונה רכבים חדשים ומחזיק מעל 6 שנים. אני לא רוצה תקלות בכלל, לא תקלות נדירות אלא אפס תקלות לאורך זמן. וזה לא עניין כספי, קצב החיים שלי הוא כזה שאני לא יכול להרשות לעצמי להיכנס למוסך מעבר לטיפול שנתי. אני כבר לא מדבר על להיתקע....

הייתי תקופה מסויימת עם הליסינג אבל זה די יקר, מאז שעזבתי את הליסינג אני עם שני רכבי סוזוקי + מאזדה 2 ובינתיים אכן אפס תקלות. לא רוצה לקחת הימור גם אם אני מפסיד בנוחות והקידמה הטכנולוגית.

רק אחרי שהרכבים האירופאיים יוכיחו את עצמם (לא 3 שנים אלא 6-7+) אני אשקול רכישת רכב כזה בשבילי.

• תוכן חדש...