Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות של יפאניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רוצה אוטו יפני שלא מתקלקל בחיים? קנה טויוטה קורולה שנת 98 במחיר מופרז. אמנם תשלם סכום לא הגיוני על גרוטאה שחוץ ממזגן וגיר אוטומטי אין בה שום דבר, אבל תוכל להתפאר מול כולם שאתה נוסע ברכב היפני הכי אמין בעולם.

מרוב שתהייה בעננים מהאמינות היפנית המטורפת של הרכב, תשתין לו ברדיאטור ותמלא בו שמן מהפלאפל כי זה מנוע יפני ששורד הכל וחבל על הכסף. לא יהיה אכפת לך גם כשהוא יתחיל להתקלקל. במוסך כל המכונאים ישבחו את הרכב על כמה שהוא אמין למרות שכל טסט צריך להחליף חלקים באלפי שקלים, כולם ידברו איך הוא שנת 98 ונוסע כמו סוס ואתה תהיה מבסוט עד השמיים.

גם הגרריסט שיאסוף אותך כשתיתקע בדרך יהלל את הרכב במשך כל הנסיעה, הוא יספר לך איך לדוד שלו יש כזה אוטו עם 300,000 ק"מ שהוא חורש בו את השדה של אחותו ומעביר חומרי בניין בכל הכפר והאוטו נוסע כמו חדש.

:hihi:

:idea:
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אתה רוצה אוטו יפני שלא מתקלקל בחיים? קנה טויוטה קורולה שנת 98 במחיר מופרז. אמנם תשלם סכום לא הגיוני על גרוטאה שחוץ ממזגן וגיר אוטומטי אין בה שום דבר, אבל תוכל להתפאר מול כולם שאתה נוסע ברכב היפני הכי אמין בעולם.

מרוב שתהייה בעננים מהאמינות היפנית המטורפת של הרכב, תשתין לו ברדיאטור ותמלא בו שמן מהפלאפל כי זה מנוע יפני ששורד הכל וחבל על הכסף. לא יהיה אכפת לך גם כשהוא יתחיל להתקלקל. במוסך כל המכונאים ישבחו את הרכב על כמה שהוא אמין למרות שכל טסט צריך להחליף חלקים באלפי שקלים, כולם ידברו איך הוא שנת 98 ונוסע כמו סוס ואתה תהיה מבסוט עד השמיים.

גם הגרריסט שיאסוף אותך כשתיתקע בדרך יהלל את הרכב במשך כל הנסיעה, הוא יספר לך איך לדוד שלו יש כזה אוטו עם 300,000 ק"מ שהוא חורש בו את השדה של אחותו ומעביר חומרי בניין בכל הכפר והאוטו נוסע כמו חדש.

הבידוד רעשים, כח מנוע, איכות חומרים ופלסטיקה מבפנים לא פחות גרועה או טובה מרכבים שמבוגרים ממנה בעשור והאמן לי שראיתי כמה כאלו, כולל קורולות חדשות (08-12) שנראה שלקחו את הפלסטיקה של שנת 95.

ובנימה רצינית יותר, אפילו אני לא הייתי שם 15 אלף על רכב שנת 98.

שכחת לציין משהו, הרכב שובב מאוד בסיבובים לכל חובבי ההגה.:lol:

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אני אגיד לך, כל חובבי הרכב האמיתיים נוסעים רק בקורולות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...