Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע חֶבֶר - יונדאי (סריקה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השאלה כמה מתוך ה10k הם i20/30. למשל הi10 עיסקה טובה גם לפרטיים (אני אפילו מכירה אנשים אמיתיים שקנו אחת מהיבואן באמת).

עריכה: אני לא טוענת שיונדאי מוכרת רכבים גרועים/רק לליסינג. הטענה שלי היא לגבי i20 ספציפית.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אתה אדיב. הליסינג רוכש לדעתי הרבה יותר, אבל לא בדקתי. מתוך היתרה - חבר קונים חצי :-)

חבר יקר,

אני מתנצל אבל אני לא מבין את הבעייתיות בלמכור לליסינג. מדבריך עולה כאילו זה פחות "יוקרתי" או טוב.

אם בדגמים שלא קורצים לשוק הפרטי, זה מה שיונדאי יודעים לעשות וטוב - אז למה לא?

לכל אחד מאיתנו יש מקצוע. כללי. ובתוך אותו מקצוע יש לו את הנישה שלו.

נגיד אני נגר מבטחים. אבל אני עובד רק מול קבלנים. אז מה? זה פחות טוב?

למכור לליסינג זה קל, טוב ורווחי. מוכרים הרבה. בבת אחת. בלי יותר מדי פרסום, קצת קשקושים לכמה נציגים ובכירים שם. איזה תיק מלא במתנות מקוריאה למושחתים וזהו. סגרנו מכירה.

יותר זול ממשרדי פרסום, קמפיין ובלה בלה.

כנראה גם יותר אפקטיבי.

שה-I35 רק יצאה היא נחטפה. פשוט נחטפה.

היום שהיא ותיקה, אנשים מחפשים משהו אחר. אז איך מעיפים כמויות? או מחיר או לליסינג.

עבור היבואן - כסף זה כסף. בין אם הוא מגיע מחברת ליסינג או מבר72.

אנא האר את עיני מה פספסתי.

פורסם

אין בעיה בלמכור לליסינג, אבל הליסינג מחפש מכוניות עם מחיר מחירון בשמיים ומחיר מכירה לליסינג נמוך.

ככה בדוחות השנתיים שלהם השווי של החברה לא נמחק, וככה הם יכולים לנסות לדחוף את הרכבים חזרה לשוק אחרי שלוש שנים.

נקמיצי - ככה גם יכולת לקחת את הi20 הקודמת שלך במחיר סביר בליסינג פרטי, לזרוק להם את הרכב חזרה וסה''כ לשלם עבור השימוש עוד 5-10 אלף שח למשך שלוש שנים וזה בהנחה המופרכת שהיית מצליח למכור המחירון.

הבעיה שאת הלקוח הפרטי ברוב המכריע של המקרים זה, איך להגיד בעדינות, זה דופק.

אם היו מביאים שתי רמות איבזור, אחת לליסינג שאי אפשר לקנות כפרטי עם מחיר מחירון מנופח והשנייה עם מנוע חזק+איבזור + מערכות בטיחות מתקדמות בתוספת מחיר זעומה.

אבל במקרה הזה לוי יצחק היה מתמחר את הדגם של הליסינג מאוד זול, והליסינג היו חוטפים ירידת שווי משמעותית, אז אף חברה לא עושה את זה למרות שיש הרבה חברות שהביאו בעבר רמת איבזור יעודית לליסינג ואחת לפרטי למשל קורולה סאן בזמנו.

הרי ההמלצה הרווחת בפורום נניח למי שרוצה מאזדה 3 זה לקחת את הדגם היותר מאובזר כי אותו אין בליסינג וככה הבעלים הפרטי אולי יצליח למכור אותו עוד 3 שנים.

• תוכן חדש...