Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בן דוד שלי מחפש רכב חדש (או חדש יחסית) שיחליף את האימפרזה 97 שלו.

מדובר במשפחה צעירה, הורים +1, כאשר שני ההורים גבוהים, הדגש עליו שהוא בחור גבוה ורחב ככה שהדרישה המרכזית מהרכב שיהיה מרווח.

נסועה מתוכננת היא כ14-16KKM בשנה, חלקה בתוך חיפה וחלק בכביש בין עירוני פקוק.

תקציב: רכב משומש עד גיל 3 ב80K לכל היותר או חדש\0 ק"מ סביב ה100K ש"ח.

דרישות נוספות: בסה"כ דרישות די סטנדרטיות למשפחה, שהתחזוקה לא תהיה יקרה, שיהיה נוח, בטיחותי, מאובזר ונעים. אין צורך ביומרות ספורטיביות וכד'

על מה הוא חשב בינתיים: אימפרזה\קרוז\I35.

את האימפרזה החדשה הוא מכיר מאביו ובעל דיעות חיוביות עליה בסה"כ.

את הקרוז בהתחלה פסלתי די על הסף כי לרכב יצא שם לא ממש מוצלח, אבל הצצה ביד2 מגלה שב80K נכנס שנתון 2014 חופשי. האם באמת יש סיבה לפסול את הרכב? אם לא, איזו גרסא מומלצת יותר? 1.4T\1.6\1.8?

אני אישית גם די מתנגדת לאימפרזה כי בעיניי מדובר ברכב שיותר מתאים לסטנדרטים של 2008 ופחות 2012-2016. האם אני טועה? ישנן עסקאות 0 ק"מ ב98K, אבל לוח יד2 עושה רושם של ירידת ערך לא זניחה.

מה אני הצעתי:

קודם כל אני חושבת שכדאי לצאת מקיבעון על מרכב סדאן ושזוג+1 יכולים להסתדר בכיף עם משפחתית האצ'בק או סופר מיני מרווחת. לכן המלצתי על קיה סיד והונדה ג'אז. הג'אז גם החדשה וגם המשומשת תכנס בתקציבים שהוגדרו, תציע מרווח פנים נדיב ושימושיות טובה למשפחה צעירה ביחד עם אמינות מוכחת, שמירת ערך מטורפת וביקוש בריא בשוק המשומשות, וסיד 0 ק"מ מוצעת ב"מוטורי" ב106K, האם היא באמת שווה תוספת של כ-8K לעומת האימפרזה?

אם כבר סדאן ואם כבר משומשת אז אולי ללכת על בטוח ולקחת את הקורולה מהדור הקודם? אמור להיות רכב שעונה על כל הדרישות בלי הפתעות מיוחדות.

אשמח לשמוע דיעות בעד ונגד יחד עם רעיונות חדשים.

עריכה: איך שכחתי, ידני בא בחשבון

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני הייתי הולך על הדור הקודם של הקורולה או על הקיה סיד.

לפי מה ששמעתי, לקיה סיד יש ערך מוסף בדמות כיף מסויים בנהיגה. אגב, בקשר לקורולה, שינסה להימנע כמה שאפשר מגיר רובוטי-זה פשוט מזעזע לנהוג עליו (לדעתי).

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

קורולה דור קודם אין טעם לקחת, 4 הילוכים בלבד ובטיחות נחותה לשנתון. I35 עדיפה לדעתי בשנתון הזה.

קרוז לדעתי רק טורבו , במיוחד שזה דגם בסוף חייו ו0 ק"מ עולה 92 אלף.

אני איתך בדעה על האימפרזה, היו יכולים לדלג על הB3 בכיף ולשווק אז את הדגם הזה.

אם לא אוהבים לנסוע מהר אפשר לקחת ג'אז, דיי מרווחת ובאה עם אבזור בטיחותי+ חסכונית.

מבחינת ידני, יש את היונדאי הI30 הידנית עם מנוע 1.4 , ב103 אלף חדשה מהחברה אבל לא ממש מאובזרת.

• תוכן חדש...