Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דואל זון זה האפשרות לשלוט במקור ה-AV בין המסך הקדמי למסכים אחוריים אם מחוברים (ובהתאם לעיתים גם באזורי סאונד תואמים).

בשביל בילט אין במערכת במקרה של מערכות אפטרמרקט של חברות מוכרות תצטרך לחפש מודול חיצוני לענין.

לחלקן יש מערכות שתומכות במערכת ניווט מובנית (לא וויז) אבל הן לא משווקות בארץ למיטב ידיעתי (מניח גם משום שאין תמיכה למפות מקומיות). מניח שיש מודולים כלשהם מבוססי אנדרואיד שידעו להתממשק בצורה כלשהי.

אני לא בקיא כל כך בכל העניינים הספציפים האלו, אז אמליץ לבדוק מול יבואנים רשמיים לצורך הענין, "עוזי רדיו" במקרה של פיוניר ו"אדי מערכות" במקרה של קנווד למשל.

לחילופין, במערכות "תואמות מקור" בדר"כ נפוץ יותר כל ענין ה"בילט אין" של כל מיני תכונות כאלו. וצריך לבדוק מה באמת עונה לצרכים שלך.

שים לב שבשביל יחידה עצמאית עם ווייז אתה זקוק לכרטיס סים נוסף עם תוכנית דאטה.

שיקוף אגב בדר"כ מפשט יחסית את הדברים, אבל מתסבך אותם בחזרה עם כל מה שנוגע לענין התאימות בין המכשיר לטלפונים שבשימוש.

פורסם
אני חושב שגם בדור החדש ההבדלים בין סדרה 5 לסדרה 2 עומדים בעיקר על גודל המסך.

אתה בטוח לגבי 4? נדמה לי שגם בדור הקודם יש כניסת AV נוספת.

גם דור יוצא עם פרוטוקול BT 3.0. חידוש יהיה כשיצאו מכשירים עם דור 4/4.1 עם AptX.

פנדורה וספוטיפיי לא זמינים בארץ למיטב ידיעתי ויצריכו "עבודה בעיניים" על המערכת.

TA קיים גם בדור היוצא.

אגב, לא ברור לי אם העלימו את התמיכה במירורלינק (לא שהיו הרבה מכשירים שתמכו בזה בצורה מושלמת) ואיזו אינטראקציה עם מכשירי אנדרואיד נותרה.

המירורלינק הוסר לגמרי, אין שיתוף פעולה עם החברה ב5850.

פנדורה וספוטיפיי אכן לא פעילים בארץ, אבל תוספת מבורכת לאלו החיים מעבר לים.

TA אם אני לא טועה היה מוגבל רק לנורמל ולא עבד בנטוורק מוד, אבל סומך עלייך :wink:

לגבי שתי חיבורי המצלמות, אני בטוח שזו פונקצייה חדשה.

פורסם

ב5750 היה ta מלא וקרוס 3 way בדיוק כמו ב80prs אבל עדיין אם אתה מחפש sq זה לא מכשיר שנועד לכך,מאמין שזה לא השתנה ב5850.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מנסיון עם ה roadrover שמגיעה עם הפיאסטה זאת זבל של מערכת שלא עושה כלום כמו שצריך ומאוד לא מומלץ להתקרב אם יש לך אפשרות בחירה. בפיאסטה לצערי אין אפשרות להעיף אותה ולהתקין מערכת מולטימדיה או אפילו לא מולטימדיה סינגל דין אחרת בלי להתחיל לשבור את הקונסולה הראשית.

אתה יכול לקרוא ביקורת על המערכת בשרשור למטה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537922-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%94&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94+%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%94

פורסם

השאלה היא אם יש ממשק שיקוף אחר שעובד עם מכשירי אנדרואיד.

נראה שנשאר ענין ה-AppRadio שתקף להבנתי למספר אפליקציות ורלוונטי גם לאייפון וגם לאנדרואיד.

פורסם
לפיאסטה אתה קונה מתאם ב400 שקל וסוגר את הפינה, זה מה שאני עשיתי.

אפשר בבקשה פרטים, איפה קנית את המתאם, איך הרכבת אותו ולאיזה מערכות הוא מתאים?

יש לך תמונה של איך הוא נראה עם המערכת ברכב?

פורסם

תודה. ברשותך יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מולטימדיה בפיאסטה.

1) היה קשה להתקין את זה?

2) כל דאבל דין נכנס לשם בקלות, פשוט להשחיל אותו פנימה ולחבר את הקונקטורים?

3) למעלה שמים את הרדיו המקורי? איזה פונקציות נשארות לו?

4) אתה יכול להעלות בבקשה תמונה איך זה נראה ברכב?

פורסם

למעלה נשאר המסך המקורי, שהגיע עם הרכב לא המולטימדיה, הצג מראה תאריך ושעה וזהו.

כל דאבל נכנס שם, יש צורך בחיתוכים קלים של פלסטיקה מאחורי הדשבורד לא משהו מיוחד.

יש צורך לקנות כפתור נעילה ו4 ווינקרים כי אי אפשר להוציא אותו מהמערכת המקורית.

נמכר בסביבות ה100 ש"ח לפי מה שאני זוכר.

יש מתאמים בשביל שלא תצטרך לחתוך את החיווט המקורי.uploadfromtaptalk1453395115012.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...