Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר נכנסתי לחניון, נצמדתי קצת לרכב שלצידי מצד ימין והתחככתי בו, בדקתי את הנזק וראיתי שאצלי אין פגיעה רק נשאר קצת מהצבע של הרכב שהתחככתי בו (הרכב שלי לבן וההוא היה אדום) ואצל הרכב השני נוצר שפשוף, השארתי את פרטיי על השמשה של הרכב שננזק. לאחר יומיים אני מקבל טלפון מבעל הרכב עם הצעת מחיר של 1,100 ש"ח לתיקון הנזק. זה נראה לי ממש לא הגיוני.

IMG-20160115-WA0001.jpgIMG-20160115-WA0006.jpgאני מעלה לכאן את הצילום של המכה אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי בעניין. זה פעם ראשונה שזה קורה לי ואני בסה"כ חודש עם רכב שלי כך שאין לי ממש ניסיון..

פורסם (נערך)

קודם כל, כל הכבוד שהשארת פרטים. :mm_yeah:

יכול להיות שיש נזק שאתה עשית (או שמישהו שעשה לפניך) והוא כלול במחיר התיקון של הטמבון. לדוגמא יכול להיות שחלק מהפלסטיקים מבפנים נשברו או יצאו ממקומם.

זה פלוס מינוס מחיר של פחחות קלה, הרכבה מחדש וצביעה של הטמבון במקום איכותי.

 

בנזקים בסכומים כאלה קטנים לשניכם מומלץ לא לתבוע את הביטוח ולכן שווה לנסות לסכם בינכם. לדוגמה אתה יכול להציע לו 800 ש"ח ובלי לערב ביטוח, אבל חשוב לעשות הסכם בכתב שלא יהיו לו יותר טענות אליך.

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
×
×
  • תוכן חדש...