Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60 יממות עם 500 אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המוניטין של האבארט' כמרסקת עצמות היה לפני מתיחת הפנים. לא נהגתי עדיין ב"מתוחה" אבל כולם מדווחים על נוחות נסיעה משופרת בצורה ניכרת.

נהגתי במתוחה, נסעתי בטרום. ההבדל הוא, אם לצטט את אלון מזרחי, 360 מעלות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דבר ראשון נשמח לפרטים, איזה דגם קנית, אסה אסה? אגזוז מונזה? חדש? וכו.

דבר שני, תתנחם, הA1 לא חבילה טובה, היה לי אותה לשנה, אחת המכוניות המאכזבות שהיו לי, הייתי הראשון בארץ עם הקיט קומפטישן, בהחלט אוטו יפה, וחסכוני, אבל פה זה נגמר.

כמוך אני חודש עם אבארט 500 בציר 11, בקרוב אעלה פוסט מסודר, הכולל את היסטוריית הרכבים שהיו בבעלותי ( רק בשנה האחרונה היו מיאטה 2 סמארט ועוד...)

חייב לציין, האוטו לא מרסק עצמות, כיפי מאוד לנהיגה, ההגה רק במצב ספורט באמת משדר את האספלט לידיים.

לטעמי אחת החבילות הטובות שיש לרכוש היום. גם אני מאוהב.

תתחדש סע בדרכים טובות!

פורסם

השרשור הזה עושה לי קצת דה ז'ה וו (סליחה על הגרמנית :-) )על רכישת המיני. אני לגמרי מסכים עם סלואו רייד.

המבחן האמיתי הוא אם לא נמאס לך מהאברת' אחרי תקופת הזמן שנמאסה עליך המיני.

לגמרי מוקדם לשפוט. יחד עם זאת, אני בהחלט מתחבר לקונספט שכל אחד וטעמיו הוא ומאחל המשך הנאה מרובה מהמכונית החמודה הזו.
פורסם

תתחדש, אחלה ממתק רכשת.

2 שאלות:

הקופר S משמעותית יקרה מהאבארט?

אצל מי שמעת את המערכת המעולה? :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אהבתי את הכתיבה, שמביאה מהפן האישי של החוויה, ובצורה יפה מאוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכל המברכים, הפתעתם לטובה. :)

לגבי מי ששאל על המערכת, אני אכתוב לו בפרטי. לשאלות הנוגעות לרכב (אם פיספסתי מישהו, שיגיד):

12185103_1643647135897549_6724878619861779391_o.jpg

מדובר בסקורפיונה (דגם הבסיס) חדשה שמגיעה כיום עם 140 כ"ס מהיצרן, ללא קיט וללא אגזוז משודרג. הקיט היה ללא ספק מועיל לביצועים הספורטיביים, אבל אני חושש שהוא גורע מהנוחות במידה כזו שלא אוכל לסבול, בהתחשב שזהו רכבי היחיד. לגבי האגזוז, זה מאד מוסיף - אולי אפילו יותר מהקיט במדד הפאן - אבל אני סה"כ מרוצה מהצליל שמגיע סטוק, שגם הוא די דומיננטי לקטגוריה. רוב הנסיעות שלי הן מנהלתיות (בכל זאת.. לא כל יום יוצאים לסשן נהיגה), כך שהרכב כפי שהוא היום בגרסאת ה"וונילה" שלו מספק אותי.

הקופר S עולה כמה עשרות אלפי שקלים יותר (בין אם אתה משווה מחירים על הנייר ובין אם בפועל) - בערך הפער שמאפשר לי עכשיו להשקיע בתחביב אחר. :)

אין לי היסטוריה של מערכות יחסים קצרות עם מה שאני קונה, נהפוכו. רכישת המיני היא היוצא מהכלל שמעיד על הכלל. ובכל זאת, מה הלאה? בעתיד ה"רחוק" הייתי רוצה למצוא את עצמי במיאטה\פיאטה אם תתומחרנה בפחות מ-200 אלף ש"ח אם אני הולך על "ספורט" עד הסוף, או ב-A1 מאובזרת וחזקה מהדור הבא אם אני יורד לגמרי מה"ספורט". המיני קופר S, עם כמה שהיא נהדרת, ככל הנראה לא כוס התה שלי.

אגב, שנדור, איך אתה משווה את חווית הבעלות על האבארט לעומת המיאטה?

:idea:
פורסם
140 סוסים בהחלט יותר ממספיקים על רכב כזה.

חולק עליך....

כמו כל דבר בחיים מתרגלים לכוח, אומנם האוטו שוקל בקירוב מלמטה טון, אבל לפעמים מעט חסר כוח.

פורסם

כוח זה מסוג הדברים ש-you can never have enough of.. האוטו שלי גודש עד 0.8-0.9 באר וה"אסה-אסה" מעפיל ל-1.2 באר דרך קבע. הפער בדחף הפתאומי ובהתפרצויות הכוח מורגש בהחלט.

:idea:
פורסם

מאוד מחמיא לה לבן נקי. מאוד!

הצבע הזה, והצבע האפור שיש לRS מהפורום, הם כנראה השניים שהכי אהבתי. במיוחד העובדה שלא מדובר בטו-טון אליו פחות התחברתי ברכב.

מודה ומתוודה שהיתה נק' זמן ששקלתי לצרף אחת לאורווה, אבל החלטתי שזה לא מתאים היות וברור לי שתוך זמן קצר שיקולי הפרקטיות ינצחו אותה. אבל עדיין הייתי שמח לחוש אחת מהבפנוכו... אם יש כאן בעלי אבראת' שהיו רוצים לחוש את הרכב שלי* מבפנוכו אז אפשר לעשות מתישהו מפגשון.

(*אני מדבר על הבראבו, כמובן. אם יש כאלו שהיו מעוניינים ברכב השני, אפשר לדבר גם על זה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

המיאטה מדהימה אין ספק, חווית נהיגה מטריפה, אבל כן, הרבה פעמים קיללתי וזעפתי תוך כדי נהיגה או תוך כדי התחבטות איפה לחנות ומאיפה יבוא הוונדליזם.

• תוכן חדש...