Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60 יממות עם 500 אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה.

האבארת' היא תופעה שיווקית מבריקה. מגוון האפשרויות הגדול של צבעים, פריטים, מכניקה נותן כמעט לכל רוכש תחושה מיוחדת ששיכת למכוניות יקרות פי כמה. תוסיפו לזה את חוויית הרכישה והשירות. כל הכבוד. שוב ושוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Fkl0ster, ברשותך כמובן, אוסיף חידודים וסקירה קצרצרה, לאחר 7 חודשים וכמעט 13K ק"מ (כן כן, האוטו לא נח).

דברים שנעשו ע"ח אחריות:

- חוסר רצון להניע בבקרים קרים (האירופאים התלוננו גם על הנעות חמות). עדכון תוכנה - והופ, הנושא נפתר.

- דיפון דלת נהג זמזם והרעיש. הסתבר שהיה בו פגם כל שהוא מיצור והקליפסים לא התיישבו היטב במקומותיהם.

- הופיעה לפתע תחושה ספוגית משהו בדוושת הבלם, והוחלט על רענון נוזל הבלימה והחלפת רפידות קידמיות (למרות שהיו תקינות לחלוטין, עם שחיקה מינימלית).

- השתחרר המדרס של רגל שמאל. מסתבר שהוא מותקן בשיטה לא חכמה במיוחד, ולעיתים משתחרר מהקליפסים שלו. הוא הוחזר למקומו, ובכל זאת הוחלט להזמין חדש ספייר - לכל מקרה שהוא.

- בפעם שהרכב נבדק על החוסר רצון בהנעות בוקר קרות, נתווספו לו שני דנטים (של פתיחת דלק), האחד על דלת נהג והשני על דלת נוסע - נעשה תיקון PDR ע"י חשבון סמל"ת, שלא התחמקו מלקיחת אחריות.

- הייתה פאשלה קטנה מצד המוסך - שכחו את חולץ הקליפסים בתוך דיפון הדלת שהוחלף, מה שגרר זמזומים חריפים וגרר אותי לשוב לשם, אבל מעבר לכך - השירות מעל המצופה. מנהל המוסך אדיב ותמיד מנסה לעשות כמיטב יכולתו.

בימים שהרכב נאלץ להשאר במוסך לכמה שעות /נשאר לילה, סופקו לי מוניות / רכב חלופי - במידי, ללא כל ויכוח שהוא.

נקודות לשלילה:......

מגוחך שרק אחרי פרוט כ"כ הרבה תקלות במשך רק חצי שנה וכ"כ מעט ק"מ הגעת ל"נקודות לשלילה" כי עוד לפני שאתה הגעת לנקודות לשלילה כבר הבנתי שמדובר באיכות ייצור ביינונית ובמוסך מורשה מחורבן, פותחים דלתות על האוטו, שוכחים קליפסים ועוד שאר ניסים ונפלאות שכבר שמענו על המוסך היחיד שמורשה לטפל באבארטים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
על טעם ועל ריח... אבל גם בהתחשב בזה, בלי לפגוע כמובן באף אחד מהנוכחים, זה צבע שרק פולניה פריג'ידית נרגנת יכולה לאהוב.

נשגב מבינתי מי מזמין את האוטו שלו (מכל יצרן שלא יהיה) בצבע כ"כ מת ומשעמם.

אחד הצבעים הנהדרים למי שלא מחפש את הפוזות והמוחצנות אבל בכל זאת מעוניין שבמבט שני הרכב שלו לא יראה כמו כל רכב שני בארץ (לבן/כסוף).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בגירה, תופעות בעיות ההנעה הן חלק מ"נפלאות" היורו 6 - ונפתרו בעזרת עדכון תוכנה פשוט וקל.

זה היה כלל עולמי אגב - אבל לא תפס לגבי כל רכב, אלא רכבים ספציפיים - למיטב זכרוני, אלו היו רכבים בודדים (בארצנו) עם תוכנת ניהול המנוע המשודרגת (ל-160).

תקרית הדנטים ארעה בימי הראשונים עם הרכב, דאז המוסך המרכזי היה במיקום זמני (וצפוף מאוד) ברשל"צ. כל עוד הנהלת המוסך לקחה אחריות ולא חמקה מהטיפול בנושא - מבחינתי הכל בסדר. זה כן הכעיס אותי ביום שזה קרה, אבל במידי הובטח לי שהנושא יטופל על חשבונם.

לכל מוסך יש עליות וירידות. עוד לא נתקלתי במוסך יבואן (באם זה צ'מפיון, דלק מוטורס וסמל"ת) שעובד באופן מושלם, ללא דופי שהוא. בסופו של דבר כולם בני אדם - ולא הכל מושלם. לא שאני אומר שיש לקבל זאת כמובן מאליו ולשתוק על זה, אבל לא חייבים לקפוץ ולעשות מזה סוף העולם. בסופו של דבר ויום - אומנם ביקרתי במוסך מס' פעמים, אך זכיתי גם לפיצויים הולמים מאוד על הטרטרת הזו.

אגב, סתם לידע הכללי - גם בלאון (בעיקר בגרסאות 3 דלת') יש מחלה של זמזומים וקרקושים מדיפוני דלתות קידמיות, הם מורכבים מ-3 חלקים: פנימי, אמצע וחיצוני. הדיפון האמצעי נוטה להשתחרר לו ממקומו ולהתחיל להרעיש, וזה בעיקר בדגמים עם מערכת השמע המשודרגת.

אם תציץ ב-VAGIT תראה יש לא מעט שסובלים מזה. גם ב-CUPRANET UK יש כאלה.

אז הנה, לאון בת 5 חודשים - וגם לה החליפו דיפון. לא כיף גדול לבקר במוסך עם אוטו חדש, אבל כל עוד הבעיה נפתרת ע"ח האחריות - הכל בסדר.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

המערכת המשודרגת הזאת מותקנת במקרה ע"י היבואן? כי אם כן הסיבה לזימזומים ברורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
^

המערכת המשודרגת הזאת מותקנת במקרה ע"י היבואן? כי אם כן הסיבה לזימזומים ברורה.

לא... ציוד תקני הישר מספרד, מהמפעל.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם בלי המערכת המשודרגת (הבנו שיש לך...) הם מקרקשים, אם כבר ציינת את cupranet אז שם מתחילת שיווק הדגם הדלתות מקרקשות (ועוד דברים)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דוד, הסיבה שציינתי משודרגת היא מפני שבמוסך טוענים שזה קורה בעיקר בדגמים הללו, ופחות באלה עם הרגילה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שומאכר, קופר S אפשר, או היה אפשר, להרכיב ב-185 אלף בערך + זמן המתנה, אבל אני חושב שיותר נכון להשוות אותה ל500 עם קיט.

מן הסתם, ה-500 היא לא שיא הנוחות, אם כי הבנתי שחל שיפור מסוים מהדור הראשון שהגיע לארץ, בו לא נהגתי, עד היום.

המושבים זה החלק שהכי הייתי שמח להחליף באוטו, ואם זה היה חוקי ולא מסורבל מדי, או סתם היה יותר זול, הייתי כבר מזמן משדרג את המושב שלי למשהו אחר. גם לוח השעונים לא פרקטי, עד לא קיים, אם כי אולי בגרסה שיש ל-flokster זה פחות מציק.

בגירה, איכות ההרכבה לא מדהימה, נכון. לא בטוח שפחות טובה מרכבים במחיר דומה בסגמנט, אבל לא מדהימה. אני פחות קפדן מ-RS, אז אני לא מתרגש מרעשים קטנים, אבל הם קיימים. מנגד, אני מכיר איזה רכב הדגמה או שניים שנמכרו, אחרי שנהגו בהם כמו שנוהגים בכל רכב הדגמה בתחום, ולא היו להם מחלות כרוניות מיוחדות. וזה כשבמותגים אחרים לפעמים רכבי ההדגמה מבלים יותר במוסך ממה שהם מבלים בנסיעות מבחן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז הפער גדול כיום. אוקיי, לא נקודת זכות למיני.

RS, הצבע שלו לדעתי על הרכב הזה ספציפית יושב מעולה, ויותר מחמיא מהאפור. לפי התמונות, כן?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

תתחדש!

הצבע מיוחד אבל גם אני לא הייתי מזמין כזה.

מתחבר לרוב הדברים שכתבת. האוטו הזה מנגן חזק ומדוייק על המיתרים של חובבי ההגה.

את שלי, כפי שכבר כתבתי, מכרתי בטרם עת. לא נגמר לי ממנה כחבילה, נגמר לי מחוסר הפרקטיות.

באופן שהפתיע אפילו אותי ועל אף הכיף הרב שהיא סיפקה לי, אין לי געגועים מיוחדים אליה.

אם זה "בגללה" או בגלל המחליפה, לא יודע. אולי בגלל שהיא כ"כ ממוקדת.

אבל בביקור בסוכנות פיאט לאחרונה, קלטתי את רכב התצוגה ולקח לי שניה להיזכר שהחזקתי אחת שנה ומשהו.

תחושות מוזרות מרכב שהוא רכב כיף קיצוני, בוודאות ממה שהיה לי עד היום וגם מה שיבוא הלאה יצטרך לעבוד ממש קשה כדי להדביק אותו.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...