Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לצערי, אין לי את הפרטי פרטים אבל בגדול זה הסיפור:

עקב אי הצלחה של ניהול חנות ביחד עם שותף (כפי שהבנתי, מדובר בחנות שהייתה קשורה לרשת מסויימת)

הגיע כל הסיפור לבית משפט ותביעות, עורכי דין היו מעורבים ואחרי כל הסיפור בסופו של דבר בית המשפט פסק שמנהל החנות צריך לשלם סכום של סה"כ בערך חצי מליון ש"ח.

נפסק שישולם כל חודש 5 אלף ש"ח למשך כמעט 10 שנים.

מיותר לציין שעקב כל התביעות בעל החוב כבר לא קשור לאותה החנות, לכן נאלץ למצוא עבודה אחרת, שתספיק להחזיק בית עם 7 נפשות+לשלם כל חודש 5 אלף שקל חוב. 2 המשכורות בבית לא מספיקות לזה, הילדים הגדולים יותר מנסים לעזור בכל דרך אפשרית, עם הזמן בעל החוב נכנס לעוד חובות ועוד חובות, מלווה מאנשים ומגיע לפינות לא נעימות וככל שהזמן עובר המצב ניהיה גרוע יותר.

אומרים שכסף זה לא הכל בחיים אבל מה שבטוח כרגע המצב הופך למצב לא נעים בכלל, בעל החוב נכנס לדיכאונות שהוא צריך לקחת כסף מהילדים ומצבו הכלכלי והנפשי ביחד עם משפחתו מאוד למטה, מאוד!

כרגע בעל החוב, מעבר לתשלום 5 אלף כל חודש כבר חייב עוד כסף להרבה אנשים ומקומות, הכל כדי לא לדרדר את המשפחה, בלית ברירה הוא הגיע למצב הזה, כולנו יכולים להבין שאיש משפחה פשוט לא יכול לשלם כל חודש סכום כזה ולהמשיך לחיות "בסדר".

מה עושים במצב כזה? למי פונים? איך אפשר לקחת סכום גדול שיכסה את כל החובות הקיימים ויפרוס את זה נגיד ל500 שקל לכל החיים? (סתם לצורך הדוגמא).

אשמח לכל ייעוץ והכוונה כדי שאצליח לעזור, כל מידע רלוונטי שצריך כדי להגיע לפתרון אני אנסה להשיג, תודה רבה!

* חשוב לציין שאין מעורבות פלילית שגרמה למצב הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

אני מציע לכם לנסות להתייעץ עם עורכי דין שעוסקים בתחום פשיטות הרגל. לאחרונה הונהגה רפורמה משמעותית בתחום שמטרתה לעזור לחייבים לצאת מהמצב/להשתקם/להפטר מחובות שלא ניתנים לכיסוי תוך תקופה יחסית קצרה.

פורסם

כפי שהבנתי לא הייתה עילה לפשיטת רגל, וכמה שהנושא הועלה זה לא יצא לפועל, גם עם עורכי דין. כרגע עבר כשנה מאז הפסק דין אז אני לא חושב שתיהיה אפשרות לחזור שנה אחורה. חוץ מזה שהחנות לא הייתה בבעלותו, אלה הוא רק ניהל אותה.

פורסם

נשמע מוזר מאוד מצב שלטענתך לא היו בו פלילים ולא הייתה לו בעלות חלקית או מלאה על העסק ובכל זאת הוא חוייב לשלם את הסכום המטורף הזה.

מצטער, זיינו אותו.

עורך דין, והרבה יותר טוב מזה שהיה לו לפני שנה - דחוף.

פורסם (נערך)

מחזק את הדברים - לפנות להליך של פשיטת רגל - וכמה שיותר מהר.

פשיטת רגל נועדה לעזור לחייב לעצור את הסחרחרת שתיארת ולמנוע הסתבכות יותר גדולה.

למיטב ידיעתי, עושים בדיקת יכולת כלכלית ובהתאם לכך מחליטים על סכום תשלום חודשי.

מעט מידע על הנושא :

bit.ly/1ZeEnx0

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לפשיטת רגל יש אשלכות מרחיקות לכת, ומומלץ ללכת על זה רק אם שוויים של הנכסים נטו של האדם הוא שלילי. אחרת יממשו את כל נכסיו קודם כולל דירה חסכונות פנסויוניים וכו'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נשמע מוזר מאוד מצב שלטענתך לא היו בו פלילים ולא הייתה לו בעלות חלקית או מלאה על העסק ובכל זאת הוא חוייב לשלם את הסכום המטורף הזה.

מצטער, זיינו אותו.

עורך דין, והרבה יותר טוב מזה שהיה לו לפני שנה - דחוף.

זה הולך להיות קצת בוטה, אבל זו אחת התגובות המטומטמות ביותר שיצא לי לקרוא מאז שאני בפורום. אין לך שמץ של מושג מה קורה שם ואתה קובע שזיינו אותו? הרי כבר מהפוסט שלך עולה שאין לך מושג. חבל, תגובה כמו שלך עלולה להכניס לסרטים בן אדם שגם ככה לא חסרים לו כאלה בחיים.

פות"ש - שהבן-אדם יתייעץ בהקדם עם עו"ד מומחה בפשיטות רגל, במיוחד על רקע תגובתו של zvit.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...