Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספורטאז' החדש כבר כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה אומר שהשיווק קרוב, אבל לפני חצי שעה ראיתי כמה ספורטאז'ים חביבים על המשאית.

אני לא מצליח להעלות את התמונות (בגלל הגבלה של גודל).

בכל אופן, לא הספקתי לראות הרבה. אבל מה שכן, פנסי הערפל היפים שרואים בתמונות מחו"ל (שמורכבים מ 4 פנסים קטנים) לא הגיעו לארץ.

יש עוד מישהו שאולי ראה ויודע לספר פרטים נוספים?

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלח לי את התמונה בפרטי חייב לראות לא יכול לחכות .

אם זה באמת הדגם החדש אני לא מוותר וגם אותו הולך לראות אולי שווה לי להמתין בשבילו .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם זה באמת הדגם החדש אני לא מוותר וגם אותו הולך לראות אולי שווה לי להמתין בשבילו .

הלו...מה קרה, כולה ספורטאז'.

מחר אני נמצא בנמל אשדוד בענייני עבודה. אם אתקל באחת, אצלם לך(שלח לי מס' נייד בהודעה פרטית).

גש ובצע נסיעת מבחן על פיז'ו 3008 באותו המחיר. תהנה יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הספורטאג'ים מגיעים מנמל חיפה.

היום ראיתי ספורטאג' חדשות על משאית בכביש 6 מכיוון צפון.

די מוזר שהם מגיעים מחיפה ולא מאשדוד במיוחד לאור העובדה שהבונדד של קיה נמצא באשקלון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גש ובצע נסיעת מבחן על פיז'ו 3008 באותו המחיר. תהנה יותר.

וזה על סמך מה?

נהיגה בדגם החדש?

ראית אחד כזה אי פעם לא מהתמונות?

קריאת כתבות מחו"ל שהשוו בין שני הדגמים?

אתה מכיר אישית את האדם לו נתת את ההמלצה הזאת ומכיר את הצרכים שלו מהרכב?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם זה מדיר שינה מעיניך, אשתדל לצלם לך עוד מעט.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
וזה על סמך מה?

נהיגה בדגם החדש?

ראית אחד כזה אי פעם לא מהתמונות?

קריאת כתבות מחו"ל שהשוו בין שני הדגמים?

אתה מכיר אישית את האדם לו נתת את ההמלצה הזאת ומכיר את הצרכים שלו מהרכב?

קריאת כתבות מחו"ל על הדגם החדש והשוואת מפרטים מלמדת על כך שהשינויים יהיו אבולוציונים ודי מינוריים, לא מהפכניים.

אם באותו מחיר של ספורטאז' 1.6 הוא יכול לקבל 3008 מוגדשת אז תגיד לי אתה מה כל ההתבחבשות הזו.

ואם הבן אדם מחפש פוזה, אשריך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

f828f0585c3e7294abe657fa5289a762.jpg

3b8860c136afe69ccec406d8966ba29f.jpg

1f4b8da110159df7744452f4aa3fbe01.jpg

מקווה שעכשיו אתה רגוע ;-)

פורסם
קריאת כתבות מחו"ל על הדגם החדש והשוואת מפרטים מלמדת על כך שהשינויים יהיו אבולוציונים ודי מינוריים, לא מהפכניים.

אם באותו מחיר של ספורטאז' 1.6 הוא יכול לקבל 3008 מוגדשת אז תגיד לי אתה מה כל ההתבחבשות הזו.

ואם הבן אדם מחפש פוזה, אשריך.

זאת בדיוק הנקודה שלי...

אין לך מושג מה הצרכים שלו ועדיין קבעת, די אבסלוטית, שה-3008 יהיה מהנה יותר עבורו.

בזה אני חושב שאתה טועה, כי אם לרוכש חשובה שמירת ערך, אמינות וניראות\רושם\פוזה אז ה- 3008 לא ממש עדיפה על הספורטאג', נכון?

f828f0585c3e7294abe657fa5289a762.jpg

3b8860c136afe69ccec406d8966ba29f.jpg

1f4b8da110159df7744452f4aa3fbe01.jpg

מקווה שעכשיו אתה רגוע ;-)

זה הדגם הנוכחי ולא החדש

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם (נערך)

מאחורה זה באמת נראה כמו הישן, אבל הגריל היה נראה לי שונה מהנוכחי (גם בתמונות שצירפתי יש 2 עם גריל שונה).

בכל אופן, זה מה יש בנמל כרגע.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

• תוכן חדש...