Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספורטאז' החדש כבר כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניב מזל טוב,

נשמע שזה אחלה רכב, תתחדשו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איך יתרשם מהמערכת אם הרכב עוד לא אצלו?

בתצוגה לא היתה מותקנת מערכת מולטימדיה.

בכל מקרה, אל תצפה ליותר מדי. לא נתקלתי בקיה (או אחרות) עם מערכת מולטימדיה טובה שהותקנה בארץ.

עריכה אחרונה על ידי Ziv
פורסם

זיו, אתה כל כך צודק...

ההתקנות המקומיות פשוט ביזיון, אני צריך לצלם תמונה מהKIA פורטה שבמשפחה שלי, השאירו את פתחי המזגן שליד המערכת חצי בחוץ, במקרה גם כשהייתי במוסך כמה פעמיים לצורך טיפולים שוטפים וראיתי איך הם דואגים לרכבים חדשים מהניילונים, ביזיון.

פורסם

האמת שהמערכת בספורטאג' החדש דווקא ממש טובה. זריזה, עובדת מהר ומגיבה טוב, מצלמת הרוורס גם היא מצויינת עם איכות טובה אבל בלי פסי הכוונה (מה שקצת מבאס). בסך הכל לא רואה משהו ממש רע איתה.

במערכת שאיתה אני התנסתי אי אפשר היה להתקין אפליקציות חיצוניות, אבל לפי מה שהבנתי לא ממש בעיה לעקוף את זה. יחד עם זאת, המערכת ההיא הייתה "בטא", כך שיש מצב שבזאת שתגיע ללקוחות כבר יהיה יותר קשה לעקוף את הדברים האלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

דרך אגב, אני אמור לקבל את הרכב שבוע הבא. מערכת המולטימדיה תגיע רק במרץ ואז ירכיבו לי אותה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...