Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספורטאז' החדש כבר כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
image.jpg

image.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם מתנסים גם בדגם הטורבו?

מעניין איך היחידה הזאת מתנהגת ביחס למנועי הטורבו של המתחרות מאירופה והגירים הרובוטיים המוכרים של VAG וקבוצת פיאט.

האם בדגמים המאובזרים תא הנוסעים איכותי יותר מבחינת חומרי דיפון?

פורסם

איזה מערכות אלקטרוניות יש בGT ?

למשל מה היא יודעת להציג בצג המרכזי בשילוב עם חיישנים וכל חיישן שיעזור בחניות יש משהו מיוחד שם ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אמנם הוא כבר הספיק להיקבר בדף 2, אבל יש עדכון,

כתבת ההשקה המקומית המלאה של ספורטאז' החדש כאן

לגבי שתי השאלות למעלה, לא נהגנו בגרסת ה-GT עם מנוע הטורבו, לכשננהג נצרף את חוות הדעת אודותיה

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני הזמנתי לאישתי כסופה אתמול ב9:30 בבוקר. 1.6 137900+רישוי1800. קיבלתי מולטימידיה+מצלמה, חיישני רברס,איתוראן SAVE, מגלש קדמי+ אחורי. אספקה תוך 14 ימי עסקים. יש לציין שהמלאי בכמה דקות נגמר כולו, מעניין מי שיזמין היום מתי יקבל

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ניב, מזל טוב!

אני מבין שאין מחיר השקה. רק הטבות אבזור?

בדיוק

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם
אני הזמנתי לאישתי כסופה אתמול ב9:30 בבוקר. 1.6 137900+רישוי1800. קיבלתי מולטימידיה+מצלמה, חיישני רברס,איתוראן SAVE, מגלש קדמי+ אחורי. אספקה תוך 14 ימי עסקים. יש לציין שהמלאי בכמה דקות נגמר כולו, מעניין מי שיזמין היום מתי יקבל

מזל טוב :))

לדרום רכב עוד לא הגיע :( לכן ממתין בסבלנות

ניב, ראיתי בביקורות שיש גם ווייז, האם זה בתוספת תשלום? יצא לך להתרשם ממערכת מולטימדיה? איך היא? יש חיבור לסמארטפון?

תודה :)

פורסם

אם לדגם הקודם היה מחיר מצויין, לנוכחי יש מחיר מצויין ואבזור בטיחותי מרשים.

מוריד את הכובע בפני טלקאר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

קרמבו, איפה צולמה התמונה עם האוהל ?

אוהל מגניב

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זו חווה/אורחן סמוך למצפה רמון בשם "זית המדבר"

מקום נחמד מאוד לחופשה משפחתית בראש קצת אחר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

נהניתי לקרוא ומאד אהבתי את המיקוד בדברים הפרקטיים בסקירה. ברכב כזה, אלה נקודות העניין האמיתיות. כל הכבוד!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מזל טוב :))

לדרום רכב עוד לא הגיע :( לכן ממתין בסבלנות

ניב, ראיתי בביקורות שיש גם ווייז, האם זה בתוספת תשלום? יצא לך להתרשם ממערכת מולטימדיה? איך היא? יש חיבור לסמארטפון?

תודה :)

המולטימדיה עם הוייז מגיע כחלק מהטבת השקה. יש לציין שאת המולטימדיה נקבל רק במרץ.

פורסם
המולטימדיה עם הוייז מגיע כחלק מהטבת השקה. יש לציין שאת המולטימדיה נקבל רק במרץ.

תודה ניב.

אני מניח שיבואן לא מוכן עם כמות מספקת של מע', אבל מצד שני טוב שיש מולטימדיה שכוללת ווייז, בדגם הקודם הם ביקשו תוספת מחיר על הווייז (בדגמים של 1.6).

יצא לך להתרשם ממנה? אפשר להתקין אפליקציות אחרות מגוגל סטור?

• תוכן חדש...