Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 488
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ע"מ לצמצם את הסתברות ההפרעה בכביש למינימום, הנחתי ש35 יספיקו. בפועל אני יכול להעיד אחרי מס' נסיעות בחשיכה שזה המצב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תתחדש! לא מבין למה רכב כזה לא מגיע עם קסנון מקורי מהחברה אבל בכל מקרה ברכב עם פרוגקטורים זה ממש מתבקש לשים קיט קסנון או קיט לד איכותי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
תתחדש! לא מבין למה רכב כזה לא מגיע עם קסנון מקורי מהחברה אבל בכל מקרה ברכב עם פרוגקטורים זה ממש מתבקש לשים קיט קסנון או קיט לד איכותי.

חסרים עוד כמה וכמה דברים ברשימת האבזור, נדמה לי שבפוסט השני בשרשור הזה ולפחות בעוד פוסט אחד פירטתי על זה.

מה גם שהרכב משנת הדגם שלי כן מגיע עם קסנון מקורי (וגם עם מע' מולטימדיה), פשוט לא בארץ... בחו"ל שני הנ"ל קיימים, כאשר המולטימדיה זה מסך מתקפל שיושב על הדשבורד, משהו שאני אישית אהבתי יותר (מבחינה עיצובית) מאשר את השילוב שלו בקדמת הדש. היתה תקופה שהשתעשעתי ברעיון לפרוייקט קטן שיכלול התקנת מע' כזו אצלי ברכב, אך לבינתיים ירדתי מהעניין.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בוקר טוב. התעוררו קצת מאוחר...

אני לא מבין למה הם לא מקבלים הזמנות מיוחדות.

אור תתחדש! עשיתי לך חשק עם כל הדיבורי קסנון? ;)

פורסם
בוקר טוב. התעוררו קצת מאוחר...

אני לא מבין למה הם לא מקבלים הזמנות מיוחדות.

אור תתחדש! עשיתי לך חשק עם כל הדיבורי קסנון? ;)

א. תחליף את הסמלון שלך לרכב הידני הנוכחי שלך לפני שאתה פונה אלי

ב. כי ככה (קורו - אולי עכשיו הם מקבלים, הם לא קיבלו לפני מס' חודשים ספורים, לפחות לא מ"לא מקורבים")

ג. החשק היה מרגע הרכישה, ניסיתי לפתור את בעיית אי התאמת הצבע בפתרון הלוגני, לאחר שזה נכשל נשבר"ז... עכשיו שאני רואה את הרכב בלילה אני לא מבין WTF TOOK ME SO LONG.

פורסם

ב. כי ככה (קורו - אולי עכשיו הם מקבלים, הם לא קיבלו לפני מס' חודשים ספורים, לפחות לא מ"לא מקורבים").

יופי אוריו, מצאת עם מי להתווכח בעניין זה...

להזכירך, יש אנשים שבטוחים שאני יבואן אלפא בישראל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
יופי אוריו, מצאת עם מי להתווכח בעניין זה...

להזכירך, יש אנשים שבטוחים שאני יבואן אלפא בישראל.

מעניין לי את המלאולאו מה אנשים בטוחים,

לי הם ענו בשלילה כששאלתי על הזמנה מיוחדת, כנ"ל לגיל. זה שאולי לך או לאיזה חבר שלך היו מוכנים לעשות הזמנה מיוחדת כבר מכוסה בהודעה הקודמת שלי, תסתכל על הציטוט שאתה מצטט.

פורסם
מעניין לי את המלאולאו מה אנשים בטוחים,

לי הם ענו בשלילה כששאלתי על הזמנה מיוחדת, כנ"ל לגיל. זה שאולי לך או לאיזה חבר שלך היו מוכנים לעשות הזמנה מיוחדת כבר מכוסה בהודעה הקודמת שלי, תסתכל על הציטוט שאתה מצטט.

באסה לכם.

הם אולי לא ממהרים לעשות הזמנה מיוחדת, אבל מי שמתעקש מקבל. האם זו שיטת עבודה טובה או נכונה? זה כבר דיון אחר.

פורסם
באסה לכם.

היבואן מאבד שני לקוחות פוט' (ושניהם רכשו רכבים בסגמנט המדובר - אחד בחר לרכוש יד2, שני בחר לרכוש יד0 מיצרן אחר - אז הלכה למעשה שניהם לקוחות אמיתיים ולא איזה ילדים שמשחקים בקקי) -

והתגובה שלך היא "באסה לכם".

so much lolz

מה שכן עם חוש עסקי כזה אולי באמת קורצת מהחומר של יבואן אלפא בישראל... P:

פורסם

איפה טענתי שזו התנהלות עסקית נכונה?

אגב, לקוח פוטנציאלי 1, לא 2.

בכל אופן, נסכם: אפשר לעשות הזמנה מיוחדת. הם אולי לא "מתים" על זה, אבל הדבר אפשרי.

• תוכן חדש...